søndag den 6. marts 2011

Plug In Launcher Android saa asiat tapahtumaan, kun liität USB-tai kuulokkeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:


Plug In Launcher on ilmainen Android app. että ei vain yhtä asiaa, ja tekee sen hyvin - se käynnistää minkä tahansa App valinta, kun se havaitsee virta tai liittää kuulokkeet. Itse asiassa se voi parin yksi sovellus puhelimen 3,5 mm kuulokeliitäntä ja toinen USB-porttiin, antaen sen käynnistää, eli musiikkisoitin, kun liität kuulokkeet, ja ehkä herätyskello, kun olet ladata sitä yön yli, säästää painallus (huom: "Haluaisitko käynnistää" viesti on valinnainen) joka kerta. Kaikki se pyytää vastapalvelukseksi pari käynnissä olevia prosesseja, jotka syövät 5.7MB muistia (tätä kirjoitettaessa) ja kyky käynnistää itsensä, kun palauttaa puhelimen. Toki sovellus on hieman rajoitettu verrattuna kontekstitietoisten jakelut kuten Kieliversio tai Nokia Tilanteita , mutta ilmainen on ilmainen, ja tämä on hyödyllistä.

Plug In Launcher Android saa asiat tapahtumaan, kun liität USB-tai kuulokkeet perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 17:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Lifehacker , Addictive Vinkkejä | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Turkin Kiellot Googlen Blogger Yli Soccer Piratismi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AFpd3UFtEmw/Turkey-Bans-Googles-Blogger-Over-Soccer-Piracy:

Anonyymi lukija kirjoittaa "käräjäoikeus on kieltänyt Googlen Blogger-palveluun Turkissa vastauksena valituksen satelliittitelevisio yritys Digitürk että streaming media ruokkii paikallisten jalkapallo pelejä näkyisi useita Blogger profiileja. Yllättävää, Google kritisoi liikkua, koska kaikki kärsii muutaman ihmisen laittomaan toimintaan. Tekijänoikeuksien haltijat pitäisi kohdistaa henkilöille, jotka jakavat loukkaavan sisällön kautta perustettu valitusmenettely sen sijaan pääsivustossa kielletty. arviolta 600000 turkkilaiset käyttää palvelua blogin mitään päivittäin ramblings, että harrastukset, pitämään lukijoita päivitetty uutinen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sprint ilmoitti Nexus S 4G, EVO 3D ja EVO Näytä tabletti CTIA?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:


Media - sinun todella mukana - on yrittänyt selvittää, miksi Sprint on varannut hullu kaksi ja puoli tuntia slot CTIA myöhemmin tässä kuussa. Se ei ole sellainen tapahtuma heität yhdessä vain toistaa laitteiden olet esitteli viime puolen vuoden - mikä on ylhäällä, ja jos meidän lähde on oikea, he jopa jotain suurta.



Ensinnäkin, olemme kuulemistilaisuudessa, että kuljettaja käynnistää Nexus S 4G Samsung, ja päätellen nimi, puhelin olisi jonkinlainen Nexus S WiMAX. Tuntuu tämä voisi olla joko SPH-D600 tai SPH-D720, joilla molemmilla on äskettäin saanut sertifioinnin Wi-Fi Alliance, vaikka SPH-D720 on todennäköisempää, D600 osoittaa WPS-tuki, joka on saatavilla TouchWiz ihoinen laitteita, mutta ei varastossa piparkakut . Saatat muistaa, että Sprint oli hyvin, hyvin lähellä käynnistää oman version Nexus ennen pudottamalla sen hyväksi EVO 4G viime vuonna, joten ehkä he ovat valmiita tekemään kauppakirjan tällä kertaa.



Seuraavaksi pari, että meillä ei ole paljon yksityiskohtia: EVO 3D, joka on ... No, 3D-yhteensopiva EVO jonkinlaisia. 2011 on varmasti muotoutumassa olevan vuosi 3D puhelimet ja tabletit , jotta se ei olisi suuri yllätys. Muut yksikkö yhdistelmä EVO Näytä, tabletti että emme vierasta tulee ryhdistäytyä olla jotain CDMA-powered Flyer . Jos tämä kaikki astiat pois, se näyttää kuin Sprint voisi omien Tässä näyttelyssä. CES oli vähän suutari niille, saatatte muistaa - EVO Shift 4G oli vain luurin ilmoituksen siellä - niin he myöhässä.



[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Sprint ilmoitti Nexus S 4G, EVO 3D ja EVO Näytä tabletti CTIA? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 15:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Google Lopuksi Käyttää Kauko Kill Switch Käytössä Malware

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rqLFzyW3kpY/Google-Finally-Uses-Remote-Kill-Switch-On-Malware:

Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "Google Mobile Team on ilmoittanut, että poistamisen lisäksi 21 haittaohjelmat sovelluksia Android Market, jotka on ladattu 50000 kertaa keskeyttää liittyvät kehittäjä tilit, ja yhteyttä lainvalvontaviranomaisten tietoa hyökkäyksistä, he ovat kauko poistaa haittaohjelmat tartunta laitteista. "Pyrimme Android Market-tietoturvapäivityksen kaikki vaikuttaa laitteiden Kumoaa hyödyntää estää hyökkääjä (t) saamasta enempää tietoa viallisten laitteiden," kirjoitti joukkue blogiinsa. "For vaikuttaa laitteiden Uskomme, että ainoa tieto hyökkääjä (t) pystyivät kokoamaan oli laitekohtaisia (IMEI / IMSI, ainutlaatuinen koodeja käytetään tunnistamaan mobiililaitteisiin, ja versio Android käynnissä laitteesta). " Googlen toimet ovat sen jälkeen lukuisia valituksia teknologian julkaisuissa. "Onko Google todella haluat sen Android Market saada mainetta likakaivo haittaohjelmia? "Varmasti ei," kirjoitti Nicholas Deleon vuonna TechCrunch. "Mutta sitten osa houkutteleva Android Market on, että se on auki, sinun ei tarvitse pelata Googlen sääntöjä, sinänsä päästä sinne kuin teet Applen App Store."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyyppi pyydettäisiin luonnossa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:


Sony Ericsson oli nimeltään Windows Phone 7 kumppani vuosi sitten, mutta - kuten toinen voisimme nimi - nähtävästi romutetaan aikoo tuottaa laitteeseen ja valitsi toisen käyttöjärjestelmän sijasta. Vai teki sen? Kuvia mitä näyttää olevan Sony Ericsson prototyyppi Windows Phone 7 viime aikoina esiin on Lizhecomb, ja se voisi olla, että SE: n pelaaja yrittää uudelleen ... mutta luultavasti ei. Näet, huhu oli se, että Sony Ericsson tuottikin prototyyppi liukuva WP7 luuri - Julie - aivan kuten yllä, ja tämä varmasti näyttää hieman prototyyppiä verrattuna nykyajan malleja. Mitä se voi lisätä jopa Sony Ericsson ja ASUS samassa veneessä - kaksi WP7 käynnistää kumppaneita, jotka eivät käynnistää, mutta kukin laitteisto näyttää sen.

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyyppi pyydettäisiin luonnossa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 14:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WMPowerUser , Esato | lähde Lizhecomb | Lähetä | Kommentit

Ariz Team Pyrkii fossiilisten polttoaineiden kustannukset Kerroin, joka käyttää aurinkoenergiaa keskittimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQIkYlrUhYU/Ariz-Team-Seeks-Fossil-Fuel-Cost-Parity-Using-Solar-Energy-Concentrators:

autospa kirjoittaa "University of Arizona insinöörin johtama Roger Angel on suunniteltu uudenlainen aurinko keskittimen, joka käyttää puoli alueen aurinkoenergian (PV) soluja, joita muut optiset laitteet ja antaa valotehon / pitoisuus, joka on yli 1000 kertaa enemmän keskittynyt ennen kuin se edes osuu soluja. Tämä on tulos laajempaa tavoitetta tehdä aurinkoenergian kustannuksiltaan kilpailukykyisiä fossiilisten polttoaineiden kanssa (target = 1 $ / W) ilman tarve valtion tuen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tyylikkäin Tech Tour koskaan: Katsokaa kuinka SRI Onko kohensi Human Condition

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ixPQ4-4KT-4/:

Array

Google kääntää Android kill switch, tuhoaa erän haittaohjelmat apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:

Kun 21 rogue apps alkoi siphoning pois tunnistetietoja Android-puhelimet ja asentamalla tietoturva-aukkoja, Google jenkki paljon Android Market , ja kehotti viranomaisia käynnisty. Mutta mitä 50000 kappaletta jo ladannut tahaton käyttäjille? Juuri Google käsittelee tällä viikolla, hyödyntämällä Android kauko kill switch poistaa ne langattomasti. Mutta ei siinä kaikki, sillä tällä kertaa yritys ei ole vain poistaa tekeviä paketteja , mutta myös asentaa uuden koodin. "Android Market Security Tool maaliskuu 2011" tulee etäisesti lisätään vaikutti puhelimia peruuttaa hyödyntää ja pitää se lähettää tietoja ulos, sekä tehdä ihmetellä miten paljon kaukosäädin Google on yli meidän puhelimissa. Kyllä, me tervetulleeksi uuden Hakukone yliherruuteen ja kaikki, että niin kauan kuin he ovat saaneet parhaat edut sydän, mutta on tiettyä ironiaa Google poistaa takaoven hyödyntää käyttämällä takaoven hyödyntää omaa - jopa joka (tässä tapauksessa) lähettää sinulle sähköpostitse kertomaan, mitä se on tehty.

Google kääntää Android kill switch, tuhoaa erän haittaohjelmat apps perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 13:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Roskapostia Attorney Gets tuomittiin 40 kuukauden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m8ejUGSROlk/A-Spamming-Attorney-Gets-Sentenced-To-40-Months:

www.sorehands.com kirjoittaa "Vaikka yksi roskapostittaja, Robert Soloway, saa julkaistiin koeajalla, FBI lähettää toiselle, Robert Smoley, että vankila on 40 kuukautta. Tiedän Smoley koska olin jäljittää hänet alas, ja ehkä häntä tuomioistuimessa. Ei vain hän oli juristi, hän vielä ole menettänyt ajokorttinsa, vielä. IRS minuun yhteyttä seurauksena nähdä minun verkkosivuilla, ja mielelläni avustaa IRS MEJÄ hänen yrityksensä. Hän ei vain pomppi tarkistaa minua, mutta stiffed hänen paikallinen asiamies ja yksi hänen ISP. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Taiwanin OEM Harkitse ARM-tuotteet Windows 8

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptmCsiNoJ7M/Taiwanese-OEMs-Consider-ARM-Products-For-Windows-8:

siliconbits kirjoittaa "CeBIT 2011, menimme ympäri seisoo joidenkin suurin osa valmistajista maailmassa ja pyysi niitä yksinkertainen kysymys, pidätte tuoneet ARM tuotteet (barebones, kannettavat tietokoneet, tabletit, emolevyt) Windows 8? Vastaus oli yksimielinen kyllä, kuten Microsoft, samat yritykset, jotka ovat olleet uskollisia Intel ja AMD kumppaneita vuotiaat valmis tutkimaan muita alueita pian Windows 8 menee elää. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mether Dealer Faces menetys Hänen Comic Book Collection

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rSGAP_bJYKo/Meth-Dealer-Faces-Loss-of-His-Comic-Book-Collection:

cultiv8 kirjoittaa "mukaan artikkelin smoking gun:" laajamittainen metamfetamiinin kauppias väitetään pestyt huumeiden voittoja ostamalla arvokkaan sarjakuvia on vaarassa menettää hänen 18753 volyymin kokoelma Uncle Sam, mukaan uusi tuomioistuin jättämisestä. Liittovaltion syyttäjien eilen teki Yhdysvaltain käräjäoikeudessa valitus etsivät omistus sarjakuvan omistukset Aaron Castro, 30, joka on edessään toukokuuta oikeudenkäyntiä Colorado huumausaineiden jakelua ja aseet maksuja. sarjakuvat arvostetaan yli $ 500,000. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:


JD Power, joka tunnetaan välittäjänä ihmisen mielestä Yhdysvalloissa, on juuri julkaissut uusimman tutkimuksen asiakastyytyväisyys langaton harjoittajille. Siinä käsitellään sellaisia asioita kuin (puute) katkenneet puhelut, epäonnistumisia yhteydessä, ääni särö, kaikuu, staattinen, ja myöhään saapuvien tekstiviestien, ja lopulta pystöissä pois luokitus ulos viisi tähteä suhteessa alueelliseen keskiarvoon ja muut lentoyhtiöt. Testauksessa tehdään heinäkuun ja joulukuun välisenä viime vuonna, Verizon oli paras tai sidottu paras tyytyväisyys luokitusten viisi kuudesta tutkittu alueilla, kun taas AT & T ja Sprint vaihdettiin iskuja toiseen ja T-Mobile joutui myöntämään tappionsa kun nahjus ja alkuun neljä. US Cellular onnistui pisteet eniten Pohjois-Keski-alueen, mutta JD Powerin kokonaisarvio ei ole kovin ruusuinen minkään harjoittajien - tilastot keräilijä kertoo älypuhelinmarkkinoiden käyttö, raskaan tekstiviestien ja enemmän sisätiloissa puhelut yhdessä aiheuttavat äänenlaatu pysähtyvän , ja jopa varoittaa, että "lisääntynyt hyväksyminen älypuhelinten ja langattomien tabletit voivat edelleen vaarantaa verkon palvelun laatua."

Jatka käsittelyssä JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella


JD Power: Verizon on paras äänenlaatu valtakunnallinen, T-Mobile jatkuvasti keskiarvon alapuolella perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 11:42:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde JD Power | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Kuviot Näytä kustannukset DNA sekvensointi Falling Fast

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/siztkusQ280/Graphs-Show-Costs-of-DNA-Sequencing-Falling-Fast:

kkleiner kirjoittaa "Saatatte tietääkin, että kustannukset järjestyksessä ihmisen genomin on laskussa, mutta luultavasti ei ole aavistustakaan siitä, kuinka nopeasti, että hinta tulee alas. National Human Genome Research Institute, osa Yhdysvaltain National Institute of Health, on koonnut tiedot kustannuksista sekvensointi DNA viimeisen vuosikymmenen aikana ja käyttää näitä tietoja luomaan kaksi ällistyttävät kaaviot. NHGRI tutkimus osoittaa, että ei ainoastaan sekvensointi kustannukset romahtaminen, he ovat nopeammin kuin eksponentiaalinen käyrät Mooren laki. Vuoteen iso marginaali. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.