søndag den 6. marts 2011

Motorola päivittää Xoom 4G LTE - vaikka olet juurtunut se

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/motorola-will-upgrade-your-xoom-to-4g-lte-even-if-youve-root/:


Iloinen uutinen Android tinkerers kaikkialla - Motorola on virallisesti vahvistanut se yrittää hoitaa 4G päivittää kaikkien Verizon Wireless-ratsastus Xoom tablettia se saa käyttäjät, olivatpa he olleet juurtuneet, maalataan tai varustellut ja pörröinen noppaa. Luonnollisesti yhtiö ei voi taata onnistunutta ohjelmistopäivityksiä laitteisiin, joissa on ollut heidän OS viritetty, joten se pyytää käyttäjää olemaan ystävällisiä ja kelata taaksepäin alkuperäinen firmware valtio. Niille halua venyttää niin pitkälle taaksepäin, Moto vielä antaa sen kuvan, ja sanotaan, että se tulee asentaa 4G LTE-modeemi vähintään. Mikä raikkaan ennakkoluuloton asenne. Nyt jos Moto voisi antaa meille avoin bootloader sen puhelimet sekä, olisimme kaikki asetettu.

Motorola päivittää Xoom 4G LTE - vaikka olet juurtunut se alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 05:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Motorola keskustelupalsta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar