søndag den 6. marts 2011

Google kääntää Android kill switch, tuhoaa erän haittaohjelmat apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:

Kun 21 rogue apps alkoi siphoning pois tunnistetietoja Android-puhelimet ja asentamalla tietoturva-aukkoja, Google jenkki paljon Android Market , ja kehotti viranomaisia käynnisty. Mutta mitä 50000 kappaletta jo ladannut tahaton käyttäjille? Juuri Google käsittelee tällä viikolla, hyödyntämällä Android kauko kill switch poistaa ne langattomasti. Mutta ei siinä kaikki, sillä tällä kertaa yritys ei ole vain poistaa tekeviä paketteja , mutta myös asentaa uuden koodin. "Android Market Security Tool maaliskuu 2011" tulee etäisesti lisätään vaikutti puhelimia peruuttaa hyödyntää ja pitää se lähettää tietoja ulos, sekä tehdä ihmetellä miten paljon kaukosäädin Google on yli meidän puhelimissa. Kyllä, me tervetulleeksi uuden Hakukone yliherruuteen ja kaikki, että niin kauan kuin he ovat saaneet parhaat edut sydän, mutta on tiettyä ironiaa Google poistaa takaoven hyödyntää käyttämällä takaoven hyödyntää omaa - jopa joka (tässä tapauksessa) lähettää sinulle sähköpostitse kertomaan, mitä se on tehty.

Google kääntää Android kill switch, tuhoaa erän haittaohjelmat apps perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 13:19:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde Google Mobile Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar