søndag den 6. marts 2011

Motorola Atrix laitureita kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti runtelemassa, hakata mahdollistaa Webtop yli HDMI-portti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/05/motorola-atrix-docks-literally-and-figuratively-torn-apart-hack/:


Motorola sai sakkoa älypuhelimeen Atrix 4G , mutta lievästi epätyydyttävä pari modulaaristen telakat. Hyvä juttu, niin, että voit saada kiehtovimpia toiminnallisuuden lisätä ostamatta yksi! Fenny ja xda-kehittäjät kuulemma tajunnut tapa muuttaa puhelimen APK tiedostot aktivoida Webtop tilaan nähden standardi HDMI-kaapeli - ilman telakkaa tarvitaan välikätenä - voit kokea Atrix's PC-kuin toiminnot kytkettynä kaikkiin HDMI-liitäntä tietokoneen näytön tai television. Tietenkin, sinun juurtunut ja deodexed puhelin antaa sille yrittää, mutta me kuulemme nämä eivät monumentaalisen vaikea löytää.



Vaikka Fenny n hakata voisi mahdollisesti tehdä työpöydän telakka vanhentunut - olettaen sinulla Bluetooth hiiri ja näppäimistö kätevä - Motorolan LapDock on vielä jotain muuta. Se partakone ohut, se ei vaadi erillistä monitoria, ja se lataa puhelimen. Joten, ennen kuin voit kirjoittaa sen pois kokonaan, saatat ainakin haluavat hemmotella sinun sairaalloinen uteliaisuus mitä sisällä, ja näin siellä kokonaan teardown video tauon jälkeen näyttää, mitä sisua näyttää. Nauti!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Motorola Atrix telakoita kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti runtelemassa, hakata mahdollistaa Webtop yli HDMI-portti


Motorola Atrix laitureita kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti runtelemassa, hakata mahdollistaa Webtop yli HDMI-portti perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 maaliskuu 2011 17:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Android yhteisön | lähde Matkapuhelinfoorumi , Tinhte.vn | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar