søndag den 6. marts 2011

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyyppi pyydettäisiin luonnossa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:


Sony Ericsson oli nimeltään Windows Phone 7 kumppani vuosi sitten, mutta - kuten toinen voisimme nimi - nähtävästi romutetaan aikoo tuottaa laitteeseen ja valitsi toisen käyttöjärjestelmän sijasta. Vai teki sen? Kuvia mitä näyttää olevan Sony Ericsson prototyyppi Windows Phone 7 viime aikoina esiin on Lizhecomb, ja se voisi olla, että SE: n pelaaja yrittää uudelleen ... mutta luultavasti ei. Näet, huhu oli se, että Sony Ericsson tuottikin prototyyppi liukuva WP7 luuri - Julie - aivan kuten yllä, ja tämä varmasti näyttää hieman prototyyppiä verrattuna nykyajan malleja. Mitä se voi lisätä jopa Sony Ericsson ja ASUS samassa veneessä - kaksi WP7 käynnistää kumppaneita, jotka eivät käynnistää, mutta kukin laitteisto näyttää sen.

Sony Ericsson Windows Phone 7 prototyyppi pyydettäisiin luonnossa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 14:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WMPowerUser , Esato | lähde Lizhecomb | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar