søndag den 6. marts 2011

Plug In Launcher Android saa asiat tapahtumaan, kun liität USB-tai kuulokkeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:


Plug In Launcher on ilmainen Android app. että ei vain yhtä asiaa, ja tekee sen hyvin - se käynnistää minkä tahansa App valinta, kun se havaitsee virta tai liittää kuulokkeet. Itse asiassa se voi parin yksi sovellus puhelimen 3,5 mm kuulokeliitäntä ja toinen USB-porttiin, antaen sen käynnistää, eli musiikkisoitin, kun liität kuulokkeet, ja ehkä herätyskello, kun olet ladata sitä yön yli, säästää painallus (huom: "Haluaisitko käynnistää" viesti on valinnainen) joka kerta. Kaikki se pyytää vastapalvelukseksi pari käynnissä olevia prosesseja, jotka syövät 5.7MB muistia (tätä kirjoitettaessa) ja kyky käynnistää itsensä, kun palauttaa puhelimen. Toki sovellus on hieman rajoitettu verrattuna kontekstitietoisten jakelut kuten Kieliversio tai Nokia Tilanteita , mutta ilmainen on ilmainen, ja tämä on hyödyllistä.

Plug In Launcher Android saa asiat tapahtumaan, kun liität USB-tai kuulokkeet perin ilmestynyt Engadget Ma, 06 maaliskuu 2011 17:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Lifehacker , Addictive Vinkkejä | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar