fredag den 7. oktober 2011

Done Deal: EU hyväksyy Microsoftin dollaria 8,5 miljardia hankinta Skype

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:

microsoft

Euroopan komissio on hyväksynyt Microsoftin 8500000000dollari ehdotettu hankinta Skype. Kuten ilmoitti toukokuussa, Microsoft tuli sopimuksen ostaa Skypen 8500000000 dollari käteisenä. Tämän hyväksyminen, hankinta voi nyt tapahtua.


Kauppa sai Yhdysvaltain säännöstön hyväksyntä FTC kesäkuussa. Tuolloin hankinta, Microsoft ja Skype sanoi "toivoa saada kaikki tarvittavat sääntelyyn välykset aikana tämän kalenterivuoden". Selvästi haluavansa tuli totta.


Skype tulee uusi liiketoimintayksikkö sisällä Microsoft, ja sen nykyinen toimitusjohtaja Tony Bates olettaa otsikko presidentin Microsoft Skypen Division, joka raportoi suoraan Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer. Monet uskoivat, että Microsoft liikaa Skype, varsinkin ottaen huomioon, että Facebook ja Google oli myös haistaa noin VoIP yritys. Ja tämä oli Microsoftin suurin hankinta tasalla.


Tässä EU: n lausunto hankinnasta:


Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n sulautuma-asetuksen ehdotetun hankinnan Internetin ääni ja video viestintä tarjoaja Skype Microsoft Corporation, koska sopimus ei olennaisesti estäisi tehokasta kilpailua Euroopan talousalueella (ETA) 1 tai sen merkittävällä osalla sitä.


Alalla kuluttaja viestinnän osalta tutkimus osoitti, että osapuolten on päällekkäistä toimintaa pääasiassa video-viestinnän, jossa Microsoft on aktiivinen kautta Windows Live Messenger. Komissio kuitenkin katsoo, ettei kilpailuongelmia näillä kasvavilla markkinoilla, joilla lukuisat toimijat, kuten Google, ovat läsnä.


For Enterprise Communications, tutkimus vahvisti, että Skype on pieni asema markkinoilla näiden tuotteiden ja ei kilpaile suoraan Microsoftin yritysviestintäkokemukseen tuote Lync, jota käytetään lähinnä suurten yritysten.


Komission tutkimus keskittyi myös mahdollisia konglomeraattivaikutuksia, koska Skype ja Microsoft toimivat lähimarkkinoilla.


Kaupasta ilmoitettiin komissiolle sääntelyn puhdistuma ETA 2. syyskuuta 2011.









Steve Jobs "Stanford alkaminen Osoite saattoi seurata 8 miljoonaa kertaa Eilen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:

Steve Jobs-1

Wow. Vanavedessä surullinen uutinen Applen toinen perustaja Steve Jobs "ohimennen, videoita mukana hänen inspiroivia puheita ja esityksiä on nähty Hätkähdyttävä määrä näkemyksiä . Yksi Jobs tunnetuimmista ja pidetyt puheet, alkamisesta puheen Stanfordin yliopistossa vuonna 2005 keskimäärin 2000 päivittäistä katselua syyskuussa. Eilen, puhe näki yli 8 miljoonaa kertaa, mukaan Visible toimenpiteet.


Hänen monet tuote-esittelyitä Applella tapahtumissa keskimäärin 24000 päivittäistä katselua syyskuussa (Tässä varhain eräänä vuodesta 1997). Eilen, nämä videot tuotti yli 6,8 miljoonaa katselua. Hänen haastattelussa rinnalla Bill Gates at All Things Digital keskimäärin 11000 päivittäin näkemykset syyskuussa. Eilen, nämä videot tuotti yli 850000 katselua. Joten yli 15 miljoonaa katselukertaa yleistä vain yhdessä päivässä.


On selvää, että kaikki nämä videot ovat nyt osa kollektiivista muistia Steve Jobs.













Henkilö: Steve Jobs

Kotisivu:

Yritykset: Pixar , NeXT , Apple



Steve Jobs oli yhteistyössä perustaja ja toimitusjohtaja Applen ja entinen Pixar. Steve Jobs syntyi Green Bay, Wisconsin on Joanne Simpson ja Syyrian isä. Paul ja Clara Jobs Mountain View, California sitten hyväksyi hänet. Vuonna 1972 Jobs valmistui Homestead High School Cupertinossa, Kaliforniassa ja kirjoittautui Reed College Portlandissa, Oregonissa. Yksi lukukausi myöhemmin hän oli jäänyt pois, myöhemmin aloittamisesta filosofian ja vieraista kulttuureista. Steve Jobs oli syvä kiinnostus sisään ..









Sprintin LTE suunnitelmista yksityiskohtaisen: puhelimet, tablets ja modeemit tulossa vuoteen 2012 mennessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:


Jos olit toive, että tiistaina Apple ilmoitus olisi tekaistuin yksinomainen iPhone 5 Sprint, valmistautua pettymään. Yhtiön vahvisti, että mitään uutta puhelinta, näytetään pois sen strategia Event tänään . Sen sijaan kantaja on keskittyen siihen, miten se aikoo niputtaa kaikki nämä erilliset radiot - CDMA, LTE, WiMAX - tulevaan laitteeseen riviin. Korostaa tarvetta parantaa käyttökokemusta yli 4G-tekniikkaan markkinointi, operaattori korosti sitoutuneensa tukemaan nykyistä WiMAX subs. Dual-mode CDMA / LTE tuotteet asetetaan käynnistää vuonna ensi vuoden puoliväliin mennessä, ja tablets, älypuhelimet ja modeemien kautta sekä high-end ja keskialueen olla tarjolla. Motorolan Sanjay Jah ilmestyi teipattu segmentin vahvistaa hänen yhtiön osallistumista kyseisten tuotteiden 3G/4G tuotteita. Tietenkin Sprint aikoo tukea nykyistä CDMA-ja WiMAX-tuotteita, tarjoamalla heille myytävän 2012. Mitä Direct Connect, kolme niistä Push-to-Talk luurit osuma harjoittaja viimeisellä neljänneksellä 2011, lisälaitteilla suunniteltu vuodelle 2012.

Sprintin LTE suunnitelmista yksityiskohtaisen: puhelimet, tablets ja modeemit tulossa vuonna 2012 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Comcast lupaa Xfinity VOD streaming enemmän laitteita, uusi Xcalibur opas vuonna 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:


Älä odota Comcast lopettaa sen Xfinity VOD streaming olohuoneeseen, käyttöönoton kanssa vain Xbox 360 tänä jouluna , kuten executive Sam Schwartz lupasi aikana CTAM paneeli, että se aikoo kehittää Apps PS3, Wii, Roku ja muut kytketty TV alustoilla. Monikanavainen Uutisraportit se ei aio roll out streaming niin monta alustoille kuin Netflix, joten meidän täytyy odottaa ja katsoa, ​​missä tämä alkuperäinen venture IPTV pysähtyy. Ajattele suuria kaapeli pelkää päälle palvelut? Ehkä ei vielä, koska Comcast väittää Netflix tilaajat ovat yleensä kaikkein kyltymätön käyttäjät sen VOD. Myös Comcast tulevaisuus sen täysin uudistettu Xcalibur opas ohjelmistoja Internet ja sosiaalinen media tie-ins (tutustu alussa vilkaista täältä ), jossa Schwartz toisti olisi käytettävissä valtakunnallinen jossain vaiheessa ensi vuonna.

Comcast lupaa Xfinity VOD streaming enemmän laitteita, uusi Xcalibur opas vuonna 2012 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 11:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Monikanavainen Uutiset | Lähetä | Kommentit

Kustannukset siirtymisen LTE? Sprint viettää 10000000000dollari aikana seuraavan kahden vuoden aikana

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:


Ihmetellä kuinka paljon maksaa asteittain iDEN ja WiMAX verkot ja laita kaikkia munia yhteen, CDMA / LTE-maustettu kori? No, Joe Euteneuer, Sprintin talousjohtaja, vain tarjosi jopa rehellisen vastauksen täällä sen " Strategia ja uudelleenorganisointi "tapahtuma: $ 10 miljardilla eurolla seuraavien kahden vuoden aikana. Lopulta hän vakuuttaa kaikki sopii-up sijoitusanalyytikoille huoneessa, yhtiön olisi tallentaa $ 10 miljardilla 11000000000dollari kautta 2017 (kuin kätevä dia siellä hajoaa), jossa 4000000000dollari kyseisen johtuvat ei tarvitse itse ylläpitää " OL pallo ja ketju iDEN verkko enää. Nyt se on totta, olemme vähemmistö tässä kokouksessa teollisuuden analyytikoille, mutta sinun ei tarvitse olla pankkiiri ymmärtää, että yksi kertoo Kuva: selvästi, yhtiön vedonlyönti sen tulevaisuus ei vain (CDMA!) iPhone, mutta LTE brändin 4G.



Kustannukset siirtymisen LTE? Sprint viettää 10000000000dollari aikana seuraavan kahden vuoden alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 12:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

DHS Goes eteenpäin "Pre-crime" Detection Project

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XAYzD3LQExM/DHS-Goes-Ahead-With-Pre-Crime-Detection-Project:

suraj.sun vinkkejä uutinen, että Yhdysvaltain Department of Homeland Security on alkanut testata sen projektin ennustaa tulevia rikoksia kansalaisille. Future Attribute Screening Technology (FAST)-projekti on "suunniteltu seurata ja valvoa muun tuloa, kehon liikkeet, ääni piki muutoksia, prosodian muutoksia (muutoksia rytmi ja intonaatio puheen), silmien liikkeisiin, vartalon lämpö muuttuu, ja hengitys kuvioita. " Kenttäkoe suoritettiin suuri paikka aiemmin tänä vuonna, ja asiakirjat äskettäin saatu Freedom of Information Act pyynnöstä ilmoittaa, että testaus etenee muut jäsenet julkistetaan. "Ei ole selvää, ovatko nämä ihmiset ilmoitettiin, että he osallistuvat FAST tutkimuksessa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






XBLA, PC örkit Must Die lisää kolmannen persoonan toiminta torni puolustus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:



On helppo menettää kärsivällisyytensä eniten torni puolustus pelejä. Voit opiskella maisemaa, perustaa oman puolustuksemme, ja sitten katsella vihollisia joko laskea tai ottaa haltuunsa alueen yrität suojella. Kun asiat alkavat mennä pieleen, on hyvin vähän voit tehdä asialle paitsi lataa peli, kokeile toisenlaista strategiaa, ja sitten katsella passiivisesti taso pelaa itsensä ulos jälleen. Siksi örkit Must Die on niin raikas tuulahdus: peli tuo sinut todellisen Dungeons yrität puolustaa, ja antaa sinulle hyvä mahdollisuus torjumaan takaisin.


Pelaat jokseenkin älytön merkki, jonka isäntä kuolee alussa peli, niin se on sinun ottaa haltuunsa puolustuksen eripuraa siitä vastaantulevan ORC Horde. Edetessäsi pelin olet antanut pääsyn puolustukset kuten lattia piikkejä, jousitettu laatat, jotka voivat heitellä örkit happoon kuoppia, ja whirring terät että pudota seinistä. Vastineen maksaa tietyn summan paikka, ja ansaitset valuutan tappamalla örkkejä, joten ylläpitäminen talousarvio on tärkeä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Google asettaa MySQL App Engine Cloud Google Cloud SQL

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KtPSgD0l-fI/google-puts-mysql-in-app-engine-cloud.ars:


Google on täynnä suuria reikä sen alustan-as-a-Service (PaaS) tarjoaa esittelemällä Google Cloud SQL, relaatiotietokanta palvelun kehittäjien rakentaa Java-sovelluksia ja Python Googlen App Engine-alustalle. Cloud SQL, joka perustuu avoimen lähdekoodin MySQL-tietokanta, julkistettiin Googlen App Engine blogi eilen, ja on rullattu pois valituille kehittäjiä rajoitettu trial-ilmaiseksi.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





CEATEC 2011: Panasonic: n tukea Robot ja mahtava RoboticBed In Action (Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I7_vAjfZ9_g/:

HOSPI-Rimo

Olemme jo osoittaneet sinulle Panasonic on siistiä hiusten pesu robotti videolle, mutta yhtiö on parhaillaan esittelee kaksi robottien CEATEC 2011 Tech näyttely Japanissa: yksi on ns sai-Rimo (apu robotti, joka meillä kattaa kaksi viikkoa sitten), muu malli on osuvasti nimetty RoboticBed.


Video esitetään sai-Rimo (Remote Intelligence ja Mobility / kuvassa yllä) toiminnassa on CEATEC 2011. Kertauksen vuoksi, lääketieteellisen, mobiili robotti on tarkoitus helpottaa vuoteeseen potilaille saada yhteyttä lääkäreitä tai perheenjäseniä, jotka asuvat kaukana ("virtuaalivierailuja"):


Ns. RoboticBed, joka teki ensiesiintymisensä vuonna 2009, on oikeastaan ​​aika mahtava.



Se on pohjimmiltaan sänky, joka voi muuntautua sähköpyörätuolilla ja päinvastoin. Panasonic kertoo uusimman version näyttelyssä CEATEC 2011 on "käytännöllisempi" ja turvallisempi kuin aiemmat mallit:


Via Robonable [JP]









ZipPay käynnistää uusia mobiilimaksaminen palvelu halvempaa kuin neliön

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:

zippay-logo

Helpoin tapa kuvata viekas mobiilimaksaminen käynnistyksen ZipPay eli se on kuin Square ja Venmo oli vauva, ja tämä oli tulos. Kuten Square, käynnistyksen pyritään puuttumaan yksilöiden ja pienten yritysten omistajat, joilla ei ole varaa korkeita maksuja liittyvät ottaa omat kauppias tilit, koska ne voisivat hyväksyä luottokorttimaksut käyttävät puhelinta. Samaan aikaan, kuten Venmo, ratkaisu tarjoaa myös tapa tehdä kahdenkeskinen maksuja.


Mutta on olemassa joitakin keskeisiä eroja. Ensinnäkin, toisin kuin Square, ZipPay ei käytä dongle. Se lupaa myös alempia verokantoja kuin Squaren 2,75% per pyyhkäisy.


Miten tämä toteutetaan, on kuitenkin vielä epäselvä.


Sen sijaan dongles jotka pitävät puhelimen kuulokeliitäntään, kuten on laita Square, ZipPay tarjoaa mobiili lompakko ratkaisua, joka käyttää joitakin julkistamattoman patentoidun teknologian.


Voit ladata kortteja lompakko ZipPay on vipuvaikutuksen Card.io , uusi Software Development Kit (SDK) mobiilikehittäjille joka käyttää yhdistelmää konenäkö ja koneen älykkyys "lukea" kortti pidettiin jopa matkapuhelimen kameralla. Tämä tekniikka mahdollistaa nopeamman pääsyn luottokorttitietoja osaksi mobiilisovellus verrattuna käsin kirjoittamalla numerot Pieni näppäimistö.


Toisin Square lompakko kaltainen Card asia , joka tarjoaa digitaalisia "välilehdet" paikallisia kauppiaita, ZipPay lompakko tukee kaikki yleisimmät luottokortit, kuten Visa, MasterCard, Discover ja American Express. Asiakaskortit, alennuskortit ja jäsenkortit tuetaan tulevaisuudessa.


Kortin tiedot tallennetaan suoraan laitteeseen salatussa muodossa, mutta tämä ei ole NFC-ominaisuudella varustetut lompakko järjestelmään. Ei pakollinen 4-numeroinen PIN-koodi ZipPay app, mutta miten kortin tiedot lähetetään asiakkaan ja kauppiaan tai kaksi ZipPay käyttäjiä on edelleen mysteeri.


Yhtiön toimitusjohtaja Ryan Stevens sanoo hän ei ole valmis paljastamaan tätä osa järjestelmää kilpailusyistä, mutta on mahdollista, että App jotenkin käyttää älypuhelinten anturit liittää kaksi laitetta, joista kukin on ajettava ZipPay App. Ehkä jotain Bump ?


On kauppiaan puolella, kuten Square, ZipPay mahdollistaa nopeutetun kirjautumisen, jotta uudet käyttäjät voivat alkaa hyväksyä luottokortit välittömästi. Yhtiö toimii perus tausta tarkistaa paikan päällä, ja jos ei ole mitään selvää punaista lippua, tili on hyväksytty. Kauppiaat voivat veloittaa jopa $ 1000, että ensimmäinen päivä (sama kuin Squaren manuaalista / kortti ei nykyinen raja). Myöhemmin, kun koko taustan tarkistus menee läpi, raja putoaa.


ZipPay on pankki kumppani backend (nimetön nyt) ja maksut talletetaan kauppiaan tilit sisällä 1-3 päivää, mikä ACH järjestelmä on mukana.


Toinen osa ZipPay järjestelmä on ominaisuus, joka liittyy peer-to-peer maksuja, jotain hyvin paljon käynnistyksen Venmo . Tässä tapauksessa molemmat ihmiset tarvitsevat ZipPay App laitteissaan ja sitten uudelleen käyttämällä julkistamatonta teknologia, maksut voidaan välittömästi lähettää laitteiden välillä.


Koska yhtiö ei ole valmis yksityiskohtaisesti sen teknologia, se h


Engadget Podcast 259 - 10.07.2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/engadget-podcast-259-10-07-2011/:


Hieman synkkä duo osoitteet läpimenoa mies, jonka keksintö synnytti podcasting itse. He puhuvat myös tablets ja autoja, joten älä ole huolissasi asia. Se Engadget Podcast ... vielä nälkäinen, kunnioittavasti ja nöyrästi.



Isännät: Tim Stevens, Brian Heater

Tuottaja: Trent Wolbe

Musiikki: Baker Street





00:00:30 - Steve Jobs, co-perustaja Apple on kuollut klo 56

00:16:15 - Muistaa Steve Jobs: me kaikki osoitamme kunnioitusta

00:36:00 - Applen "Puhutaan iPhone" keynote liveblog!

00:38:45 - iPhone 4S käytännön!

00:42:00 - iPhone 4S virallisesti ilmoitti: laskeutuu 14 lokakuu alkaen 199 dollaria jopa koossa 64 Gt, tulevat Sprint

00:47:58 - Grid10 tarkastelu

00:59:00 - Amazon Kindle tarkastelu (2011)

01:05:10 - Tesla Model S koeajo ja Factory Tour (video)







Kuule podcast







Tilaa podcast



[ iTunes ] Tilaa podcast suoraan iTunesissa (parannettu AAC).

[ RSS MP3 ] Lisää Engadget Podcast-syötteen (MP3) omaan RSS-lukijaasi ja on Näytä toimitetaan automaattisesti.

[ RSS AAC ] Add Engadget Podcast-syötteen (tiiviimpään AAC) omaan RSS-lukijaasi.

[ Zune ] Tilaa podcast suoraan Zune Marketplace



Lataa podcast



LISTEN (MP3)

LISTEN (AAC)



Yhteystiedot podcast




Lähetä kysymyksesi @ tim_stevens .

Jätä meille vastaaja: (423) 438-3005 (GADGET-3005)

Lähetä meille sähköpostia: podcast at Engadget dot com

Twitter: @ bheater , @ timstevens

Filed under:


Engadget Podcast 259 - 10.07.2011 alunperin ilmestyi


Lenovon IdeaPad A1 nyt myynnissä: siivu Gingerbread varten alle 200 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/lenovos-ideapad-a1-now-on-sale-a-slice-of-gingerbread-for-unde/:




Been malttamattomina odottavat Lenovon 7-tuumainen Gingerbread tablet lähtien olemme ensimmäinen kosketti se jo syyskuussa? Toki olet. No, ehkä sinulla on. Jos näin on, tartu että käteistä että polttavan reikä taskussa, joten voit olla IdeaPad A1 soittaa ikioma. 2 gigatavun malliin maksaa 199 dollaria, ja toinen Grant sinut 16GB version, molemmat ovat suunniteltu alus ennen Halloween. Hit lähde linkkiä pelotella yksi ylös itsellesi.

Lenovon IdeaPad A1 nyt myynnissä: siivu Gingerbread varten alle 200 dollaria perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 10:52:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Lenovo | Lähetä | Kommentit

Amazon lisää tulta liittyviä yksityiskohtia on Developer Portal, sinun Ohje

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:


Tulta ei saa lyödä markkinoille vasta marraskuussa, mutta Amazon on jo päivittänyt Developer FAQ sivun koko omistettu tulevan Android tablet. Uuden sivun, löydät pitkälti standardin tietoa asioista kuten hakuprosessin ja miten perustaa Android SDK emulaattori, vaikka siellä on muutamia keskeisiä makupaloja, samoin. Esimerkiksi Amazon sanoo, että se tarkistaa jokaista App sen AppStore palopäällystön yhteensopivuus osana automatisoitu prosessi. Hylätty sovellukset, Amazon kertoo meille, sisältää ne, jotka ovat riippuvaisia ​​hyrrää, kamera, WAN-moduulin, Bluetooth, mikrofoni, GPS, tai micro SD. Apps on myös kielletty käyttämästä Googlen Mobile Services (ja in-app laskutus), joka, jos mukana, on oltava "armollisesti" pois. Mitä todellinen sisältö, Amazon on kieltänyt kaikki sovellukset, jotka muuttavat tablet n UI millään tavalla (mukaan lukien teema-tai tapetti-pohjaiset työkalut), sekä kaikki, jotka vaativat pääkäyttäjän oikeudet (Jää nähtäväksi, miten yhtiö käsittelee root-riippuvainen apps jo sen store). Kiinnostuneet devien joukoille löydät lisää tietoa Lähde-linkkiä alla.


Amazon lisää tulta liittyviä yksityiskohtia on Developer Portal, sinun Ohje perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

FCC haluaa siirtää Puhelin Avustus rahastojen Broadband

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HxfdpHAIwxk/FCC-Wants-To-Shift-Phone-Subsidy-Funds-To-Broadband:

Nimetön lukija kirjoittaa "FCC puheenjohtaja Julius Genachowski paljasti suunnitelmat eilen uudistaa Yhdysvaltain puhelin tukiohjelman ja painopistettä on suunnattava tarjoamaan laajakaistayhteydet. Hän sanoi:" Laajakaista on edennyt olemasta luksusta välttämättömyys osallistua täysipainoisesti talouden ja yhteiskunnan . Jos haluamme Yhdysvaltojen olevan maailman johtava markkina, meidän täytyy omaksua keskeinen tavoite yleisen laajakaista, ja uudistus vanhentuneita ohjelmia. " Mukaan BusinessWeek, ohjelma tällä hetkellä "tukee puhelinpalvelu kouluihin, kirjastoihin, köyhät ja kalliilla alueilla." Viime vuonna se käytti $ 4,3 miljardilla tukea yli 1700 harjoittajien korkean kustannustason alueille. Genachowski toivoo muutos asettaa Yhdysvaltain "tielle yleismaailmallinen laajakaistapalvelu loppuun mennessä vuosikymmenen aikana."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: oleminen "kanta" Pay As kehittäjä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mtj0uY4QhwE/Ask-Slashdot-Does-Being-Loyal-Pay-As-a-Developer:

Nimetön lukija kirjoittaa "Kun vanhempi kehittäjä pieni IT yrityksen kotipaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on aikeissa vapauttaa lippulaivahanke, tiedän että jos jättäisin yhtiö nyt, se aiheuttaisi heille joitakin erittäin suuria ongelmia. En m hetkellä koulutus kahden muun Junior-kehittäjät, yrittäen saada heidät vauhtiin tuotteidemme kanssa. Valitettavasti he ovat vielä kaukana ahne teknologioita käytetään - puhumattakaan "mielenkiintoinen" työ ulkoistetaan kehittäjät onnistunut tekemään hyväksy koodia. Yleensä en olisi koskaan pitänyt jättää näin ratkaisevalla hetkellä, olen ollut yritys useita vuosia ja pitävät monet kollegani, mukaan lukien ylimmän, olla ystäviä. Olen kuitenkin ovat lähestyneet toinen yritys, joka on paljon isompi, ja he ovat tarjonneet minulle palkankorotuksen £ 7k tekemään samaa työtä sekä heidän toimisto on käytännössä ulkopuolella minun etuovesta (toisin kuin minun nykyinen 45 minuutin työmatkan kumpaankin suuntaan). Tämä tekisi massiivinen ero minun elämääni. Siitä huolimatta en voi olla tuntematta, että lähteä nyt olisi pettänyt minun ystäviä ja kollegoita. Jotkut ystävät ovat kertoneet minulle, että olen vain ovat "pehmeä" - kuitenkin Taidan että uskollinen. neuvojen? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Rackspace spin off cloud standardointielinten OpenStack hankkeen perusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/848l6ixIBeI/rackspace-to-spin-off-cloud-standards-setting-openstack-project-to-foundation.ars:


NASA ja Web hosting-yritys Rackspace yhdessä käynnisti uuden cloud computing projekti viime vuonna nimeltään OpenStack. Tavoitteena on tuottaa standardoituja avoimen lähdekoodin ohjelmistokomponentteja rakentamiseen ulos itsestään isännöimä elastinen cloud computing ympäristöissä.


OpenStack houkuttelee suurta yleisöä osallistujien ja omaksujat, mutta projekti on kärsinyt pieniä kasvukipuja sen käynnistämisestä lähtien. Vuonna siirtyä käsittelemään hallintotavan tuomiin haasteisiin, jotka ovat syntyneet viimeisen vuoden aikana, Rackspace on päättänyt spin off OpenStack projekti ja muodostaa itsenäinen säätiö, joka ajaa työtä eteenpäin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan