fredag den 7. oktober 2011

Samsung Galaxy Nexus huomasi luonnossa? (Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/:


Vuodot ovat lentävät vasemmalle ja oikealle kuten Samsungin Pakkaamaton tapahtuma lähestyy, viimeisimmät tulevat Romanian Mobilissimo.ro. Tänään julkaistulla sivustolla uusia kuvia ja video siitä, mitä voitaisiin Samsung Galaxy Nexus - kauan odotettu jatkoa Nexus S . Tässä vaiheessa on vaikea sanoa, onko laite (malli numero "tonnikala") täysin jibes vuotaneen tiedot näimme aiemmin tällä viikolla, mutta sen tilava näyttö (huhutaan olevan 4,65-tuumainen HD Super AMOLED varastossa) ei katso melko terävä - kuvakaappauksia olemme nähneet ovat todellakin 720 x 1280 resoluutio. Muu kuin, että luuri näyttää ylpeillä 1750 mAh akku sekä viiden megapikselin kamera ja että huhujen Ice Cream Sandwich UI, täynnä näyttöpainikkeita.



Verrattuna Nexus S , eteenpäin suunnatut kameran tämän laitemyynti on siirtynyt enemmän oikealla, jossa etäisyyden tunnistin välissä sijaitseva kuuloke ja ampuja, eikä aina vasemmalla. Sen kulmat puolestaan ​​näyttävät melko pyöreät kuin mitä löydät on aiempi versio, mutta huomasimme, että se on micro-USB-portti pyöritelty alaosassa keskellä, aivan kuten sen esi-isä. Tietenkin meidän täytyy odottaa lokakuuhun asti 11.-onko nämä kuvat ovat yhtä hyviä kuin mainostetaan, mutta voit suunnata ohi tauon nähdä muka aito video tai katselemaan ylimääräistä kuvakaappauksia.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Samsung Galaxy Nexus huomasi luonnossa? (Video)


Samsung Galaxy Nexus huomasi luonnossa? (Video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 07 lokakuu 2011 05:57:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mobilissimo.ro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar