fredag den 7. oktober 2011

Mitä ruoanlaitto Rovio? Angry Birds Keittokirjat, elokuvia ja - GASP - Pelit (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rirA5_NqRMM/:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kiinni kanssa Peter Vesterbacka , Mighty Eagle at Rovio , luovat onnistuneen Angry Birds franchising, eilen klo Planet Of Apps konferenssissa Lontoossa.


Se ei ollut suuri salaisuus, mutta en todellakaan tiennyt tätä: Vesterbacka kertoo minulle, sinulla on pian mahdollisuus ostaa Angry Birds-aiheisia keittokirjoja ; varsinaista fyysistä kirjoja ja e-kirjoja Kindle, nurkka ja iPad.


Full Disclosure: Sain yhden näistä rajoitettu painos Angry Birds keittokirjoja ilmaiseksi (siis kuvat yllä ja alla). Lisäksi, en ole paljon Cook (siis miksi Otin kirjan ensimmäinen paikka).


Vakavasti ottaen Vesterbacka kertoo minulle on ollut 400 miljoonaa lataukset Angry Birds apps mennessä, ja että sen myynnin liiketoiminta on chugging pitkin hienosti kuin hyvin, ja noin 10 miljoonaa pehmolelut mentyään tiskin jo. Olen myös ostanut kaksi meidän poikavauva viime aikoina.


Rovio on missio muuttaa Angry lintuja brändi ikoninen kuin Nintendon Mario ja Mikki Hiiri, Vesterbacka toteaa. Gotta Love kunnianhimoinen (Euroopan) startups.


Nauti haastattelu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar