fredag den 7. oktober 2011

Tutkijat luovat varkain virtuaalikone, joka voi toimia rinnalla turvaton VM

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mIAOPnYqX7o/researchers-create-stealth-virtual-machine-that-can-run-alongside-insecure-vms.ars:


Tutkijaryhmä ovat kehittäneet tapa luoda yksittäisiä ja luotettu ympäristön virtualisoida palvelimet. Kutsutaan "voimakkaasti Yksittäisiä Computing Environment" (SICE), lähestymistapa tekee mahdolliseksi ajaa herkkä computing prosessien rinnalla epävarmemmaksi Workloads samassa fyysisessä laitteistossa.


SICE kehittämä Ahmed M. Azab ja Peng Ning of North Carolina State University ja Xiaolan Zhang IBM: n TJ Watson Research Center, on parhaillaan tutkimusta prototyyppi. Peng ja hänen kollegansa tutkijat esittelevät kirjan SICE klo ACM konferenssissa Tietokone ja Communications Security Chicagossa 19. lokakuuta. Mutta jos kehittää edelleen, se saattaa osoitteet yksi suurimmista turvallisuuskysymykset kanssa käyttäen virtuaaliympäristöjä: että hyökkääjät voivat hyödyntää sankaritekoja hypervisor ympäristössä käyttää muistia ja varastointi virtuaalikoneiden käynnissä sen sisällä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar