onsdag den 19. oktober 2011

Coding Pelit 48 tunnin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PAE3tGfMsFo/coding-games-in-48-hours:

Opposable Thumbs blogi kattaa 48 tunnin mittainen "Game Jam" on Queensland University of Technology Australiassa. Kaksikymmentä joukkuetta pelin kehittäjät - 16 indie ja neljän ammattijärjestön - kilpaillaan viikonloppuna rakentaa toimiva peli perustuu muutaman tarkoituksella epämääräinen avainsanoja. Tämä artikkeli asiakirjat aivoriihen ja varhaisen prototyyppien työtä. Lainaten: "joukkuetta tullut vähemmän puhelias kuin keskiyön lähestyessä ja yksittäisten jäsenten kaikki asettua osaksi työpaikkansa. Kaikki näyttää päättäneen anna nukkua haltuunsa vielä. Otan kiertue joidenkin muiden joukkueiden. Badgers ollaan animoitu, jalkojen liikkeiden ensin staattisen elinten niiden yläpuolella. Muut joukkueet eivät ole taidetta vielä ja vain käyttää värillistä suorakulmioissa he saavat mekaniikan alas. toiset ovat vielä piirsi kauniita konseptitaidetta ja koodaamisesta toimittajat. "Voit liikkua huone on kuulla satunnainen pätkiä luovuuden ja matematiikan. "Jos siirrämme z-akseli, niin voimme tehdä sitä" tai "mitä jos me menettelyllisesti syntyy että esine." Tässä yksi paikka, kuusitoista pelit ovat syntymässä, joihin ei edes käsitteiden kahdeksan tuntia sitten. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google ja Samsung paljastaa Galaxy Nexus, Android 4 tapahtumatalo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UGF2FS4HLbo/google-and-samsung-unveil-galaxy-nexus-android-4-at-event.ars:



Tällä erityinen tapahtuma Hongkongissa keskiviikkona, Samsung ja Google yhdessä ilmoitti Galaxy Nexus ja julkisti Android 4, koodinimeltään Ice Cream Sandwich (ICS), seuraavan merkittävän version Googlen Mobile-käyttöjärjestelmä. Laitteisto tiedot ovat vaikuttavia ja alustan päivitys tarjoaa joitakin pakottavia uusia ominaisuuksia.


Google ensimmäinen ilmoitti suunnitelmista ICS aikana Google I / O-konferenssissa jo toukokuussa. Haku jättiläinen sanoi, että päivitys olisi todennäköisesti tullut neljännellä vuosineljänneksellä ja että se toisi yhteen Android tablet ja älypuhelin ympäristöjä yhtenäinen käyttökokemus. Iso paljastustilaisuus oli määrä tapahtua rinnalla CTIA aiemmin tässä kuussa, mutta meni takaisin tällä viikolla ja siirrettiin Hongkongissa rinnalla AsiaD konferenssissa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





VMwaren virtualisoitu Android puhelimet tulevat Verizon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KqtapbyHRE/vmwares-virtualized-android-phones-coming-to-verizon.ars:


VMwaren projekti tuoda virtualisointitekniikkaa Android älypuhelimet on lukittu tärkeä harjoittaja kumppani Verizon Wireless, joka alkaa myydä virtualisoitu puhelimet "tulevina kuukausina" VMware julkisti tänään.


Teknologia, joka tunnetaan nimellä VMware Horizon Mobile lähinnä luo kahta puhelinta samassa laitteessa asentamalla vieras käyttöjärjestelmä virtuaalikone, jolloin työympäristö, joka on eristetty käyttäjän henkilökohtainen ympäristö, sovellukset ja tiedot. LG ja Samsung ovat molemmat sopineet rakentaa puhelimet sisältää VMwaren mobiili hypervisor.


Lisäksi Verizon, VMware tänään sanoi, että se on allekirjoittanut Telefonica myydä virtualisoitu puhelimet Euroopassa, mukaan lukien Samsung Galaxy Kela. Verizon ilmoitus nimet LG koska laitteisto kumppani, mutta niin Verizon ja Telefónica laukaisulaitteet useiden Android myyjät.


Järjestelmävaatimukset VMwaren mobiili hypervisor ei ole vaikea vastata: 700MHz prosessori ja 512MB RAM. Puhelimet kanssa hypervisor esiasennettuna ei pitäisi maksaa yhtään enempää kuin ne normaalisti olisivat-se on vain yksi ominaisuus, että käyttäjät voivat ottaa tai jättää mielensä mukaan. "Puhelimessa on selain. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä selaimen "Srinivas Krishnamurti, vanhempi johtaja mobiiliratkaisujen at VMware kertoi Ars.


Tarkka julkaisupäivät ei ole ilmoittanut harjoittajille.


Telefonica Android-puhelimet tarjoavat mahdollisuuden valita eri datapalveluja ja kaksi puhelinnumeroa samalle SIM-kortti, yksi työ ja yksi henkilökohtaiseen käyttöön. Se ei ole vielä ilmoitettu, onko Verizon on dual-numero puhelimet valmiina käynnistämään, mutta yksi mahdollisuus on sitomalla yritysten puolella puhelimen PBX-järjestelmä, Krishnamurti sanoo. Vaikka puhelin on vain yksi numero, eri profiileilla luoma Horizon Mobile pitävät työtä Viestit ja lukemassa erillään henkilökohtaisen puhelimen alaosaa, ja anna sen hallita yrityksen puolelle koskematta henkilötietoja.


VMware ja kumppanit ovat käyneet yritys tutkimuksissa 50 käyttäjää 5 yrityksiä saada palautetta suorituskyky ja käytettävyys, ja tekee enemmän kokeita ensi kuussa. VMware on myös kehittänyt älypuhelimen hallinta-alusta IT-myymälät tunnetaan Horizon Mobile Manager, Web-pohjainen tuote on suunniteltu auttamaan ylläpitäjät säännös, seurata ja hallita yrityksen puhelin Profiilit työntekijöiden omistamia laitteita. Telefónica myy Horizon Mobile Manager pilvi-pohjainen palvelu.


Lue kommentteja tähän virkaan





Galileo on Euroopan vastaus Yhdysvaltain GPS

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/US7lkKzWMSg/galileo-to-be-europes-answer-to-us-gps:

judgecorp kirjoittaa "Kaksi Galileo-satelliittien että tulee merkitsemään alkua Euroopan unionin vastaus Yhdysvaltain Global Positioning System on laukaistu kiertoradalle torstaina kyytiin venäläinen Sojuz raketti. Se käyttää Soyuz koska se on halvempaa kuin Ranskan Ariane - ja satelliitti järjestelmän pitäisi vapaa Eurooppaan riippuvuus Yhdysvaltain hallinnassa paikannusjärjestelmä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsung: LTE versio Galaxy Nexus on "hieman" paksumpi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/samsung-the-lte-version-of-the-galaxy-nexus-will-be-a-little/:


Saimme sen suoraan hevosen suusta täällä Samsungin ja Googlen Galaxy Nexus Avajaistilaisuuteen että tulevaisuuden LTE painos Galaxy Nexus todellakin paksumpi kuin HSPA + malli esiteltiin tänään (tai uudempi). Kuinka paljon paksumpi? "Pikku" mukaan yhtiön edustajan, mutta hän ei mene niin pitkälle puhua millimetriä. Kun kysytään lisäksi koko oli siellä pitää LTE paketin tai vain suurempi akku, hän ei myöskään kehittää. Olisimme järkyttynyt jos LTE variantti ei pack ainakin hieman mehua - Olemme käsitelleet vahinko , että LTE ei sen akun erittäin yksityiskohtaisesti täällä - mutta suoraan sanottuna, olemme mieluummin jotain pissata hieman paksumpi kuin puhelin, joka kuolee neljän tunnin kuluttua käytöstä.

Samsung: LTE versio Galaxy Nexus on "hieman" paksumpi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 02:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/ice-cream-sandwich-face-unlock-demo-video/:


Kun Matias Duarte yritti avata hänen Nexus Galaxy lavalla klo nykypäivän Samsung tapahtuma asiat eivät menneet niin hyvin. Jotkut yhdistelmä hänen meikki ja valaistus salaliitossa pitää hänet joutumasta hänen laitteeseen, mutta vietettyään vähän aikaa yhdellä itsemme voimme vahvistaa, että se todella toimi - ja nopeasti. Ohjelmoida toiminto, mene asetukset ja se tulee kouluttaa itse tunnistamaan muki. Kuten se lukkiutuu rengas piireissä kehyksiä naamasi ja hokkuspokkus, se on valmis. Sen jälkeen voit perustaa varamaksutapa tunnistaminen ja olet hyvä mennä.



Kun se on valmis löysimme se kestää vain pari sekuntia tunnistaa ja avata puhelimen, eli tämä olisi jopa nopeammin kuin pyyhkäisemällä tai lävistys on avauskoodin. Mutta silti täytyy tehdä, että aika ajoin, joko kun valaistus on vähemmän kuin optimaalinen tai ilmeisesti, kun eivät ole syntyneet sen kanssa ja olivat luottaa hieman liikaa Maybelline.

Jatka lukemista Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video)


Ice Cream Sandwich kasvot avata demo (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 02:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Android Beam vie meidät tulevaisuuteen lähietäisyys tiedonvaihtoa (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/19/android-beam-takes-us-to-the-future-of-close-proximity-data-exch/:

Android Beam vie meidät tulevaisuuteen lähietäisyys tiedonvaihtoa (video)

Muistatko, kun HP osoitti pois siirtämällä verkkosivuja kosketusalustan tablet on Pre 3 vain koskettamalla? Muistan ajatelleeni "Vau, se olisi mahtavaa, jos olen itse ollut kosketuslevy ja Pre 3?" Android Beam on vastaus tähän ongelmaan, versio että hyvin saman toiminnallisuuden, joka toimii koko NFC-laitteiden käytössä Ice Cream Sandwich - eli Samsung Galaxy Nexus. Saimme mahdollisuuden pelata joitakin puhelimia, joka oli sopiva ohjelmisto rakentaa ja akut, ja löysi toiminnallisuus on nopea ja hyödyllinen - kun asiat eivät kaatuu. Lisää tauon jälkeen.

Jatka lukemista Android Beam vie meidät tulevaisuuteen lähietäisyys tiedonvaihtoa (video)


Android Beam vie meidät tulevaisuuteen lähietäisyys tiedonvaihtoa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 lokakuu 2011 02:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

EU tuomioistuin vastaiset säännöt Stem Cell patentteja tutkimus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qfHas5GAgQA/eu-court-rules-against-stem-cell-patents-for-research:

LibRT kirjoittaa tämän ote BBC: "Euroopan korkein tuomioistuin on todennut, että kantasoluja alkioiden ei voi patentoida, asiassa, joka voisi vaikuttaa merkittävästi lääkettä. ... Euroopan yhteisöjen tuomioistuin sanoi lausunnossaan:" ihmisalkioiden käyttöä terapeuttisiin tai diagnostinen tarkoitus ja joita sovelletaan ihmisalkioihin ja joista on niille hyötyä on patentoitavissa. Mutta niiden käyttö tieteellistä tutkimusta varten ei ole patentoitavissa. " Se lisäsi: "prosessi, joka liittyy poistaminen kantasolun ihmisalkion blastokystin [varhaisen alkion] vaiheessa edellytä tuhoaminen että alkio, ei voi patentoida." "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ominaisuus: "Minusta he hullu": Inside 48 tunnin taistelun rakentaa paras videopeli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3z_jAkhyxW4/i-think-theyre-mad-inside-the-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game.ars:



Miksi jonain koodaus joukkue ajaa itse reunaan sammumisen luoda täysimittainen videopeli-one featuring mäyriä-aikana yhden viikonlopun? Miksi 20? Lähetimme miehemme Australia on 48 tuntia "Game Jam" selvittää, ja hän palasi mukanaan hämmästyttävän 24000 sanan vastaus. Jos luet tätä pala ei tee haluat kiskaista esiin kannettavan ja tehdä jotain luovaa, saatat olla kuollut sisältä. Täällä on siis osa yksi kolmiosainen eepos, joka Game Jam ensimmäinen ilta, osat kaksi ja kolme seuraa seuraavan kahden päivän ajan.


Nuo kolme pientä sanaa


"Kyse on ruokaa", sanoo Truna.


On perjantai iltapäivä. Olen at Queensland University of Technology (QUT) 's Kelvin Grove campus Brisbanessa, Australiassa, jossa 120 amatööri-pelin kehittäjät ovat aloittamassa uuvuttava testi kestävyyttä, hermoja ja järki. Muutaman minuutin kello kuusitoista, he saavat kolme sanaa. Sitten seuraavat 48 tuntia, heidän on keksittävä, prototyyppi, ja luoda täysin pelattavissa peli perustuu nuo sanat.


Truna on mastermind tämän pikku kilpailu-cum-sosiaalinen kokeilu, miten rikkoa ihmisen kokonaan. Hän Brisbane International Game Developer Association luvun "täti" ja design luennoitsijana QUT. Ei ole liioiteltua sanoa, hän on keskeistä paikallisen pelin dev yhteisössä. Tänään hän on ajattelematon on luova energia hänen ympärilleen.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





PlayStation Vita Gets NA, EU Launch Date

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7cNpQNVMaF0/playstation-vita-gets-na-eu-launch-date:

Sonyn tuleva kannettava pelikonsoli on nyt mennyt lukkoon aloituspäivää. Saavuttuaan Japanissa 17. joulukuuta, PlayStation Vita tulevat Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa 22. helmikuuta. "Kahta versiota konsoli - yksi Wi-Fi vain ja yksi sekä Wi-Fi ja 3G-yhteydet - on hinnoiteltu 249,99 dollaria ja 299,99 dollaria, vastaavasti, niin Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Käynnistäminen hinta Euroopassa tulee olemaan € 249.99 ja € 299.99. " Käyttäjät rajoittuu Pelien lataaminen ole suurempi kuin 20 Mt 3G - suurempia pelejä, jotka saattavat vaatia jopa 4 Gt tallennustilaa, täytyy mennä yli Wi-Fi-yhteyden tai asentaa muistikortilta. Huolimatta luopumista UMD, Sony tiettävästi on "suunnitelmia", jotta jonkinlainen siirto PSP pelejä Vita, vaikka se todennäköisesti maksaa rahaa.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Seeing Through Walls

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ksjxJByAKwM/seeing-through-walls:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tutkijat MIT: n Lincoln Lab ovat kehittäneet uuden tutka teknologia, joka tarjoaa reaaliaikaisen videon mitä takana tapahtuu seinien." Tutkijoiden laite on vaatimaton valikoima antennin järjestetty kahdessa rivissä - kahdeksan vastaanottaa elementtien päälle 13. välittää niistä alla - ja jotkut atk-laitteet, kaikki asennettu päälle irtainta cart. Mutta se on voimakas vaikutus sotilaallisia operaatioita, erityisesti "kaupunkien taistelutilanteissa", sanoo Gregory Charvat, tekninen henkilökunta Lincoln Lab ja hankkeen johtaja. " ... Aina aaltojen osui seinään, betonielementeistä yli 99 prosenttia niitä läpi. Ja tämä on vain puoli taistelu: Kun aallot kimpoavat kaikki tavoitteet, on kulkea takaisin seinän läpi päästä tutkan vastaanottimet - ja taas 99 prosenttia ei tee sitä. Mennessä se osuu vastaanottimet, signaali on pienentynyt noin 0,0025 prosenttia alkuperäisestä vahvuus. Mutta mukaan Charvat, signaalihäviöitä seinästä ei ole edes suurin haaste . "[signaali] vahvistimet ovat halpoja", hän sanoo. Mikä on ollut vaikeaa läpi seinän tutka on saavuttaa nopeus, tarkkuus ja alue tarpeen olla hyödyllinen reaaliajassa (PDF). '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nopea Android 4.0 Ice Cream Sandwich Feature Pako viidakkoon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EQ7V2DMRwmA/:

ics-lg

Vaikka laitteisto Junkies kuten minä ehkä viettänyt viime viikkoina kuolasi yli Galaxy Nexus , lavalla demo Android 4.0 Ice Cream Sandwich osoittaa, että ohjelmiston virtaa laite on yhtä vaikuttavia (jos ei hieman enemmän).


Meidän käytännön kanssa Galaxy Nexus ja Ice Cream Sandwich on tulossa piakkoin, mutta tässä lyhyt pilaantunut, mitä Android 4.0 tuovat pöytään ensi marraskuussa.



  • Roboto: Goodbye Droid Sans, uusi kirjasintyyppi nimeltään Roboto on täällä jöötä.

  • Maisema Controls: Tiesimme, että Galaxy Nexus päätti siirtyä Classic Android painikkeet ruudulle, mutta ne fiksusti katoavat, kun katselet videota tai laajakuvatila.

  • Joustava Widgets: Ice Cream Sandwich n varastossa widgetit ovat skaalautuvia ja vakaampi kuin aiemmat versiot. Ne myös nyt miehittää omia erillisiä tilojaan App laatikon.

  • Kansiot: vetäminen apps ja yhteystiedot päällekkäin luoda uudelleen arrangeable kansiot la iOS.

  • Suosikit Alusta: Käyttäjät voivat Stow niiden suosikki apps, linkkejä ja kansioita uusi Suosikit lokero nopeasti ja helposti.

  • Ottaen Screenshots: Tämä yksi on odotettu pitkään. Pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuutta painiketta snap kuvakaappaus.

  • Ilmoitukset: Hefty uudistaa täällä, koska sisältö on paljon enemmän muokattavissa. Musiikin kuuntelu on integroitu, ja ilmoitukset ovat myös helposti hylkäsi nopealla pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

  • Parannettu Kopioi & Paste: kopioiminen ja liittäminen ohjelmasisältö on paljon helpompaa, koska voit nyt liikkua koko tekstilohkoja. Erittäin hyödyllinen.

  • Face Unlock: Yksi kunnianhimoinen on Ice Cream Sandwich uusi Face Unlock ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat avata heidän puhelimiinsa vain katsomalla eteenpäin suunnatut kameran.

  • Parannettu Talk-to-Text: Ääniohjaus näyttää paljon fiksumpia tällä kerralla, koska se on tarkempi, vaatii vähemmän aikaa, ja jopa osuus taukoja.

  • Selain: Varastossa selain nyt urheilu välilehtiä, ja se maxes ulos 16. Web-sivut voidaan nyt tallentaa myös offline myöhemmin tarkastettavaksi, ja käyttäjät voivat suoraan pyytää tietokoneversiossa sivuston.

  • Gmail: Gmail tukee nyt kaksirivisen Ennakot ja urheilu uuden tilannekohtaisen Toim.palkin alareunassa näytön. Eletuki voit pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle välillä sähköposteja.

  • Ihmiset App: uusi spin yhteystietoihin. Puhelimen omistaja on oma profiili, ja ihmisten yhteystiedot ovat peräisin Google +, Facebook, Twitter, jne. Käyttäjät voivat määritellä suosikki kontakteja, ja yksittäiset ihmiset voidaan sijoittaa aloitusnäkymän tai kansioihin nopeaa käyttöä varten.

  • Kalenteri: Ominaisuudet uusittu käyttöliittymä ja sisältää hyppysellinen-to-zoom vaihdella yksityiskohtaisuuden taso, kalenteri sivulle.

  • Datapalvelujen käyttö: Käyttäjät voivat nyt syventyä niiden tietojen käyttö tietyn ajanjakson aikana, mukaan luettuna kyky nähdä, mitkä sovellukset ovat suurimmat tiedot lihasikojen ja kyky rajoittaa tietojen käyttöä tiettyyn rajaan.

  • Kamera: Siellä on paljon rakastaa täällä. Siinä on kuvanvakain, parannettu automaattitarkennus, ja integrointi muihin Apps Valokuvien tai instant ladata Google +. Niin, ja kuka voisi unohtaa sisäänrakennettu kasvontunnistus, Panorama ja Viivästys tilat, ja on-the-fly kuvankäsittely ja parannuksia.

  • Android Leveys: turvallinen NFC-powered jakaa alustan, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa lähes mitä tahansa sisältöä, tallentaa sovelluksiin (tässä tapauksessa linkki Market lähetetään I