fredag den 10. december 2010

Motorolan uusi logo: se on punainen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/motorolas-new-logo-its-red/:
Miettinyt, mitä vaikutuksia Motorolan tammi jaettu kahteen erilliseen yksiköiden tulee olla nöyrä kulutus kulutuselektroniikka? No, käytyään Moto iso joulu tehdä Lontoossa, näytämme ovat paljastaneet yhden biggies: Droid valmistaja on siirtyä crimson uusi brändi-identiteetti alusta uuden vuoden. He eivät kerro meille paljon enemmän, mutta emme voi vain otaksua, että vähäinen kromaattinen poikkeama tulee olemaan pyritään erottamaan Mobility käsi, joka tekee kaiken taskuun asiat tiedämme ja rakkautta, ja ratkaisut ryhmä vastaa yhtä lumoava liike laitteisto. Olemme varmoja, että saat olla jonkin hajottua keskijohdon ja muiden rakenneuudistuksiin tapahtuu, mutta meillä on iso juttu täällä: paperitavarat, se on muuttuva.

Motorolan uusi logo: se on punainen perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Halvat 3D Fab voisi aloittaa Innovation renessanssi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0Ivf1DtvDw/story01.htm:
blackbearnh kirjoittaa "artikkeli päälleni O'Reilly Radar tekee väitteen siitä, että yhtä edullinen tai maksuton ohjelmistojen kehitysympäristöt ovat johtaneet runsaudensarvi hämmästyttävä Web-ja mobiilisovellusten voimakasta kustannukset 3D valmistus laitteet voisivat antaa lukemattomia uusia fyysisiä keksintöjä. artikkeli sai aikaan uuden Kickstarter hanke, joka jos rahoitetaan yrittää tuottaa DIY CNC järjestelmän mukaisesti 400 dollaria. lainaten: "Olemme jo nähneet hienoja asioita, että ihmiset ovat alkaneet tehdä 3D fab on korkea-merkintä tason kustannukset. Monet heistä ovat päätyy Kickstarter itseään, kuten iPhone 4 kamera liittää se oli ensimmäinen prototyyppi käyttää 3D-tulostin. Nyt minä kuolen, mitä saamme, kun kuka tahansa voi luoda ideoita jumissa päätään. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Chrome OS ei luota sovellusten tai käyttäjien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AvJfOlkp43Q/story01.htm:
holy_calamity kirjoittaa "Google Chrome OS päälliköitä selittää Technology Review, miten suurin osa web-ainoa OS: n ominaisuuksista johtuvat muuttaa yksi keskeinen oletus aiemman käyttöjärjestelmän malleja. käyttöjärjestelmät tänään keskittyvät ajatukseen, että sovellukset voidaan luottaa järjestelmän muuttamiseksi , ja että käyttäjät voivat luottaa asentaa sovelluksia, jotka ovat luotettavia, sanoo Googlen johtaja Sundar Pichai. Chrome ei luota sovelluksiin tai käyttäjät eikä voi muuttaa järjestelmää. Kun käyttäjät ovat kielletty asentaa sovelluksia, tai muuttaa järjestelmän turvallisuutta , käytettävyys, ja lisää on parantunut, googlereiden väite. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Anybots QB käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/anybots-qb-hands-on/:
Tällä viikolla GigaOM verkostolta 2010-konferenssissa San Franciscossa, me lyhyesti sekoittui robottiohjelmistomme yliherruuteen ja selvisi kertomaan tarinan. Anybots oli kerroit sen 15.000 dollaria QB telepresence robotti decimate vaeltaa väkeä, ja meidät kutsuttiin vuorovaikutuksessa ja sitten ottaa toista spin Poiketen kaukosäätimen. Kokemus oli viihdyttävä mutta melko persoonattomia, lähinnä puute kaksisuuntaista, mikä on mainostettu "coming soon". Ei sanaakaan siitä robottien - jotka alkavat (kirjaimellisesti) roll off kokoonpanoon - huvitti tai ei. Perustuu meidän pohjattoman kauko-ohjaus taitoja, voimme vain olettaa elämäämme säästyivät yksi syy: kirjoittamaan tätä viestiä. Katsokaa videoita tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Anybots QB käytännön

Anybots QB käytännön perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 14:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
On totta, poiminta älypuhelin on uskomattoman vaikeaa näinä päivinä. Gone on aika, jolloin vaihtoehdot olivat rajalliset ja valintasi yksinkertaisesti välillä vähemmän ja-pahuutta. Markkinoilla on kasvanut räjähdysmäisesti, ja päätöksentekomenettelyä on löytää paras laitteelle käteistä voi olla yksi pelottava tehtäviä sinun koskaan tehdä. Android , IOS , webOS ja Windows Phone on kaikki paremmin kuin koskaan ollut ennen, operaattorin lineups ovat suurempia, ja jopa valita suunnitelma voi olla pelottava prosessi, jos et tiedä mitä etsit. Mutta hei, älä anna stressi päättää välillä Droid X ja Droid Incredible latistaa jännitystä saada todella mahtava gadget - olemme saaneet takaisin!

Olemme rikki valintoja kahteen ryhmään kunkin suuren lentoyhtiö Yhdysvalloissa tauon jälkeen - Top Pick kun rahaa ei ole objekti, ja thriftier budjetin valinta. Olemme myös meidän top valinnat joillekin pienemmille lentoyhtiöille kaikkialla Yhdysvalloissa, ja meidän lopullinen valinta, jos kustannukset ja operaattorin eivät seistä haluamallasi tavalla. Kokoamaan luetteloon, olimme tyrmistyneitä siitä, kuinka moni Android-laitteet tehnyt, mutta se testamentti avoimuus alustan (ja kyltymätön kuluttaja hyväksyminen älypuhelimet). 2011 tulee olemaan hullu vuosi, mutta jos olet markkinoilla juuri nyt, vaihtoehdot ovat uskomattomia - niin lue katsomaan kivihakut.

Jatka käsittelyssä Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää!

Smartphone ostajan opas: paras puhelimet AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, ja lisää! perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 14:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

IT-työntekijä's Revenge Maata hänen vankilassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u-Q225TbKyE/story01.htm:
aesoteric kirjoittaa "30-vuotias IT-työntekijä Florida-terveyskeskus oli tällä viikolla tuomittiin 19 kuukauden ja Yhdysvaltain liittovaltion vankilaan hakkerointi, ja sitten lukitus, hänen entinen työnantajansa IT-järjestelmiin. Neljä päivää sen jälkeen, kun potkut Suncoast yhteisön terveyskeskusten ja tottelemattomuudesta, Patricia Marie Fowler exacter hänen kostonsa on hakkerointi keskuksen järjestelmiin, poistaa tiedostoja, vaihtoväliä, poistamalla pääsy infrastruktuuriin järjestelmiä, väärentämisestä palkka ja kertyneet jättää hinnat henkilöstöstä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Motorola Android tabletti silmälasit ja Honeycomb aloitusruudussa vuotanut Taiwanissa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Osoittautuu Andy Rubin saattaa olla vain kaveri, joka on ollut komeilu vaikeasti Motorola Android tabletti. Aiemmin tällä viikolla noin onnenpekka Taiwanista väittää luiskahtanut sama Honeycomb laite, ja oli ystävällisesti jakaa edellä 3D Live taustakuva kuvakaappaus sekä joitakin ajatuksia hänen yhden tunnin käytännön. Olemme kertoneet, että siellä tulee olla 7-tuumainen versio sekä 10-tuumainen versio (jälkimmäinen näyttää mitä Rubin oli), ja yksi me tarkastelemme täällä on 1280 x 800 näyttö tuntematon koko, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core siru, gyroskooppi, 5 megapikselin tärkein kamera, ja 2 megapikselin etukameraa. Muisti-viisas on 32GB sulautetut MMC ja microSD-korttipaikka.

Juliste arvioi laitteisto - joka on "melko kevyt" - kaikki on valmiina käynnistämään, mutta Honeycomb vaatii vielä lopullista hienosäätöä. Valitettavasti hänellä ei ole päivämäärää, mutta totesi laite ilmeisesti on hinnoiteltu kuin nykyinen Motorola korkea-end puhelimissa, ja sitä on saatavilla kolmea eri makua: UMTS, CDMA, ja LTE (josta kuulleet noin vähän aikaa sitten) . No, vain aika näyttää onko tämä kaveri ei todellakaan ole hyvä ystävä Motorola, tai että hän puhunut noin yksisarvisia.

[Kiitos, Samson]

Motorola Android tabletti silmälasit ja Honeycomb aloitusruudussa vuotanut Taiwanissa? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mobile01 | Lähetä | Kommentit

Kulmat Nimetön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HPBeYHeqDPM/story01.htm:
Lukijamäärä on lähettämisen liittyviä linkkejä Anonymous, internet-ilmiön - älä soita heille ryhmä - takana kiistanalainen DDoS hyökkäykset kaupalliset toimijat, jotka eivät tukea Wikileaks. Paras käsitys Nimetön peräisin Economist's Babbage bloggaaja, joka roikkui yhdessä IRC-kanavia. Reader nk497 huomauttaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan käyttäjille, jotka haluavat liittyä Nimetön n DDoS armeijan pitäisi olla tietoisia he voivat joutua vankilaan jopa kahdeksi vuodeksi, yksinkertaisesti lataamalla Loic käytetyistä ohjelmistoista DDoSing saattaisivat riittää ansaita vakaumus. Yksi 16-vuotias on pidätetty Alankomaissa ja tehtävänä on osallistua DDoS. Reader ancientribe lähettää kattavuudessa vaatimus yhden vakuuden porukka että useat nykyiset rikosoikeudelliset bottiverkot ovat yhdistäneet voimansa Nimetön operaatio: Payback. Ja lukija Stoobalou toteaa Thing.co.uk tarina manifesti lajittelee että muka tulla "Anon OPS", vaikka Nimetön torjuu Keski tiedottajan tai yhteisö (lehdistötiedote tästä, PDF).

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




RunCore n 1TB SATA III SSD on 3,5-tuumaa ja 1TB iso, 500MB / s nopea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/runcores-1tb-sata-iii-ssd-is-3-5-inches-and-1tb-big-500mb-s-fa/:
RunCore n 1TB SATA III SSD on 3,5-tuumaa iso, 500MB / s nopea
Keskimääräinen hinta SSD sopii kannettavan ystävällinen 2,5 tuuman paikka, ja tekee niin nöyrästi, jossa ei käydä liikaa huomiota itse. RunCore seuraavaksi SSD voimanpesä on kuitenkin hieman bodacious. Se vie työpöydällä standardi 3,5 tuuman paikka, ja on sanottu vedota "merkittävä" kokoinen PCB molemmin puolin sen jäähtyä, taivaansininen piitä. Se SATA III-asema tarjoaa vastaavasti huomattavan 1TB tallennustilaa, jopa mennyt kaksi SandForce SF-1222 ohjaimet integroitu RAID 0 suorituskykyä. Tulos? 500MB / s nopeudella, joten tämä virtahepo ei että Tutu oikeassa. Ei hinnoittelu on ilmoitettu vielä, mutta odottaa riittävän suuri MSRP kun se on täysin ilmoitti CeBIT maaliskuussa.

RunCore n 1TB SATA III SSD on 3,5-tuumaa ja 1TB iso, 500MB / s nopea perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Legit arvostelut | Lähetä | Kommentit

Reebok asettaa nähtävyyksiin joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkue

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/reebok-sets-sights-on-flexible-computing-sportswear-partners-wi/:
Tiede on prototyyppi joustava versiot lähes kaiken yhä rakastava pelle on: näyttää , muisti , akut , LED , kaiuttimet ja syöttölaitetta tai kolme . Nyt Reebok etsii laittaa tuon laskentatehoa hihat. Vaatteet valmistajan lyöttäytyi yhteen MC10 - käynnistys perusti vanhan ystävänsä John Rogers, joka auttoi alansa edelläkävijä - jonka tarkoituksena on rakentaa "mukautuva elektroniikka" osaksi korkean suorituskyvyn vaatteet urheilijoille parin seuraavan vuoden aikana. Vaikka yhtiö kertoi MIT Technology Review laitteet koostuvat yleensä ohut piimetallin nauhat painettu päälle joustavia materiaaleja, ja että he voivat he voisivat mitata aineenvaihduntaa ja suorituskyky upotettujen antureiden, kova tiedot ovat muutaman - ainoa tiedämme varmasti, että joustava tech tiedemies juuri teki yhdessä suuri yritys, ja olemme toiveikkaita he tekevät jotain siistiä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Reebok asettaa katseensa joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkue

Reebok asettaa nähtävyyksiin joustava tietojenkäsittely urheiluvaatteet, kumppanit käynnistyksen joukkueen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DailyTech | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Tupakka Virus voi lisätä Li Akut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nup0hG79Md4/story01.htm:
siliconbits ilmoituksia meitä mahdolliseen käyttöön yksi maailman tuhoisimpia luonnossa esiintyviä ongelmia ja tupakan mosaiikkiviruksen, lisätä valmiuksia litiumioniakkuihin mennessä 10 kertaa. Näyttää siltä, että virus voidaan liittää itsensä elektrodit litiumparistolla kohtisuoraan, mikä lisää pinta-ala elektrodin ja mikä parantaa akun kyky varastoida energiaa. PhysOrg on hieman lisää yksityiskohtia viruksen tehostettu akkuja. Neljä vuotta sitten keskustelimme käyttää tupakan mosaiikkiviruksen mahdollistaa nopean kytkennän transistorit.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.