fredag den 10. december 2010

Aliph pääsee app pelin Jawbone Ajatuksia puheviestijärjestelmään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/aliph-gets-into-the-app-game-with-jawbone-thoughts-voice-messagi/:
Tiedämme, se on vähän outoa nähdä Jawbone nimi liitetään johonkin muuhun kuin Bluetooth kuulokkeisiin tai kaiuttimeen, mutta Aliph on taonta sovellukseen peliin uuden ääniviestit palvelu IOS. Called Ajatuksia, ohjelmisto on periaatteessa kuin tekstiviestit tai instant messaging äänellä. Vapaa audio-pohjaisen iPhone app, joka olisi lyödä App Storesta tänään, voit lähettää lyhyitä äänitallenteita joko yksittäinen henkilö tai ryhmä, jossa painikkeen napautuksella. Saimme mahdollisuuden tarkistaa sen ulos D: Sukella Mobile kokous tällä viikolla ja löysin koko juttu on todella hyvä tapa kiertää ääniviestit tai pitkähköjä tekstejä - sinun tarvitsee vain napauttaa nimeä yhteystietosi ja niin jätä lyhyt ääniviestin. Ei ole mitään soittoäänen tai odottaa. Jos ja kun tämä yhteys vastaa se näkyy kierre viestin, ja jos olet alueella, joka ei edistä kuunnella niitä jännittäviä viestejä, siellä on myös transkription ominaisuus. App tulisi lyödä tänään, mutta jos tarvitset lisätietoja ennen salakuuntelu asentaa osuma tauko koko lehdistötiedote ja lyhyt promo video.

Jatka käsittelyssä Aliph pääsee app pelin Jawbone Ajatuksia puheviestijärjestelmään

Aliph pääsee app pelin Jawbone Ajatuksia ääniviestit perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 09:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Leukaluu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar