fredag den 10. december 2010

Windows Phone Android-kantoraketin tuo Metro UI yksinkertaisuus, mutta mitään sen ilon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/windows-phone-android-launcher-brings-metro-uis-simplicity-but/:
Tarve on uusin ja suurin , mutta ei voi seistä yksitoikkoisuus hanasta ? Voit helposti siistiä Android laite joitakin Windows Phone 7 silmänlumetta tehdä vaikutuksen fanboy ystäviä. Huomatkaa, Windows Phone Android "launcher - nyt saatavilla Android Market - ei hyvä yli kepponen tai kolme, kuten se on buginen, ei toimi kaikissa puhelimissa (meidän Droid 2 epäonnistui, ja Me kuulemme joidenkin Galaxy S johdannaisia ei tueta), ei tue ilmoituksia, eikä edes niitä fancy automaattista päivitystä Live laatat. Ei, mitä etsit täällä on vain pino neliön kuvakkeet käynnistää oman apps, ja toinen ruutu, jossa vertikaalisesti vieritysluettelosta saman. Kunnes noin rohkea sielu tuo meille todella paljon, vaikka tämä voi olla niin lähellä kuin olet menossa.

[Kiitos, Marky tavaramerkin]

Windows Phone Android-kantoraketin tuo Metro UI yksinkertaisuus, mutta yksikään sen ilon alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 04:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PocketNow | lähde XDA-Developers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar