fredag den 10. december 2010

Google heittää pois NFC varustetut paikat liike sarjat, lihaksia on sijaintiin perustuva alue Portland

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/google-rolls-out-nfc-equipped-places-business-kits-muscles-in-o/:
Yelp voidaan jutunkertoja ravintola suosituksia ja luja kardinaali check-in, mutta Google on ässä hihassaan: NFC sirut . Yhtiön sulautettujen lähellä Field Communication sirut osaksi jokainen näistä "Recommended Google Places"-ikkuna tarroja, jotka voit käynnistää kanssa kiiltävä uusi Nexus S - vain pitämällä luurin jopa musta piste, ja voila, puhelin saa "tag." Google on nyt jakaa merkit koekäyttöön Portland, Oregon yrityksiä osana suurempaa Google paikat pakki, mutta se ei selitä, miten (tai jos) he voivat ohjelmoida pelimerkkejä. Joko niin, jos oma kuuma uusi yhteinen Portlandissa, voit yhtä hyvin antaa sen spin. Etsi rekisteröintilomakkeen meidän kattavammin linkkiä, tai kurkistaa Nexus S tekee asian tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus Google heittää pois NFC varustetut paikat liike sarjat, lihaksia on sijaintiin perustuva alue Portland

Google heittää pois NFC varustetut paikat liike sarjat, lihaksia on sijaintiin perustuva alue Portland perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 00:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Google Lev Long Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar