fredag den 10. december 2010

Samsung 470-sarjan 256 SSD tarkastelu ratsia: vaikuttava suorituskyky, mutta tyyris

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/samsung-470-series-256gb-ssd-review-roundup-impressive-performa/:
Jos olet ollut pesu virtuaalisia hyllyjä uuden kannettavan SSD, olet todennäköisesti törmännyt nimi yli muiden: SandForce . Viime aikoina sekä SandForce ja Indilinx kaikki vaan ottanut SSD markkinan ohjaimen käyttöä, mutta vihdoinkin olemme saaneet jonkin verran pelottava kilpailun benchmarking trail. Samsungin n 470-sarjan SSD-sarjassa on in-house-ohjain, ja se on tietysti saanut paljon tehtävää, jos se suunnitelmat syrjäyttäminen joko kahden edellisen nimiä paikkansa huipulla jalustalle. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että Sammy on hyvässä vauhdissa. Arvostelut webissä ovat ylistäneet tämän hänen ajaa, kanssa SlashGear toteaa, että toisin kuin useimmat ajaa - mikä vain todella vakuuttuneiksi lukea puolella - tämä luo myös kuolata siitä kirjoittaa puolella. Kriitikot yli Hot Hardware huomauttaa, että vaikka se ei hyödynnä SATA 6Gbps, se ei "kärsi persoonallisuuden jakautuminen" tarkoittaa, että suoritus oli järkyttävän johdonmukaisesti käytössä. Tietenkin, hieroa, että kaikki viittaa on hinta - klo 550 dollaria 256 laatta, se on kaukana halpaa, mutta se on niin lähellä kuin voisi saada arvoksi palkkio. Aja alla nähdä itse.

Lue - Hot Hardware
Lue - SlashGear
Lue - TechSpot
Lue - CNET
Lue - Gadgetsteria
Lue - SSD Review

Samsung 470-sarjan 256 SSD tarkastelu ratsia: vaikuttava suorituskyky, mutta tyyris perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 01:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar