fredag den 10. december 2010

Google Cr-48 kannettava revitty alas ja tuhottu yksi epäonninen päivä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/google-cr-48-laptop-torn-down-and-destroyed-in-one-unlucky-day/:
Poika, me tiedämme, Cr-48 on tarkoitus testata alustan ja kaikki, mutta edes kyseisen standardin, Googlen Chrome OS kannettava tietokone on ollut hyvin karkea ensimmäinen päivä työtä. Väijytykseen, jonka eräs ystävällisesti tipsters sen saapuessa, Cr-48 on poistettu ja purettu (enimmäkseen, emolevy on onneksi jäljellä kiinnitetty alustaan), paljastaa tyypillinen järjestely pienen elektroniikan, joka sisältää Hynixin muistipiirejä ja SanDisk -merkkisten SSD. Olemme vain iloinen, että teippi ei pelaa rakenteellisesti keskeinen rooli sen rakentamisessa. Asiat eivät todellakaan saa paljon paremmin piukka 48 kun se pääsee takaisin kotiin Google HQ, mutta koska sen tekijät ovat koonneet koko video koostuu luova menetelmiä sen. Julman, julmat ihmiset.

Jatkaa lukeneisuus Google Cr-48 kannettava revitty alas ja tuhottu yksi epäonninen päivä (video)

Google Cr-48 kannettava revitty alas ja tuhottu yksi epäonninen päivä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 02:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde googlechrome (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar