torsdag den 26. maj 2011

Mustia listoja, hoi! PROTECT IP Laki purjeet Senaatti lattialle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qAichKg_4x8/blacklists-ahoy-protect-ip-act-sails-on-to-senate-floor.ars:


Senaatin lakiasiainkomitean tänä aamuna hyväksyi yksimielisesti PROTECT IP Act , jonka ääni äänestyksen jälkeen lyhyt markup, erittäin kiistanalainen Internet mustalle listalle laskuni nyt siirtyy senaatin lattiaan mahdollisimman vähän muutoksia, ja voi-tai ei-pian tulla äänestykseen.


Lakiesitys perustuu viime vuoden ehdotetun COICA lainsäädäntöä, joka olisi antanut hallitukselle valtuudet ryhtyä oikeustoimiin ja saada verkkosivuston verkkotunnuksen nimi estetty American DNS-palvelimia. Luottokortin yritykset ja mainontaa verkot olisi kiellettyä tehdä liikesuhteista tällaisten sivustojen. Lakiesitys myös hyväksyttiin yksimielisesti senaatin lakiasiainkomitean, mutta Senin Ron Wyden (D-OR) saattaa olla laskussa, kun se tuli lattialle.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





WePay Lisää tapahtuma lippujen Vaivaton ryhmän MM Platform

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YN8VUPIpkc8/:

Array

Raptr, sosiaalista pelaamista verkossa, Aloittaa ensimmäisen Henkilökohtainen Uutiset Pelaajille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/FFvay3n7HHk/:

Array

Reply.com ostaa Marketing Network Pienyritysten MerchantCircle 60 miljoonan dollarin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aOtHX7KUVkQ/:

Array

Kenwoodin vielä tehdä Media kegs, ilmoittaa kaksikielinen MG-G608 Japanin markkinoille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/kenwoods-still-making-media-kegs-announces-bilingual-mg-g608-f/:


Olemme joka Kenwoodin Media kegs koska kynnyksellä Engadget , ja vaikka emme ole nähneet yhden hetken, ei ole epäilystäkään tämän linjan MP3-soittimet ovat vielä voimissaan. Yhtiö vain debytoi MG-G608 ja Japanin markkinoille kaksikielinen käyttöliittymä, stereo Bluetooth 2.0 + EDR, ja yksi neon alusta. Muuten saatat löytää sen silmälasit - eli pieni 2-tuumainen näyttö, ettei videon toistoa, ja vaatimaton 8 Gt tallennustilaa - vähän ho-hum. Ollakseen oikeudenmukainen, se ei tue microSD-kortteja niin suuri kuin 16GB, vaikka silloinkin, saatat mieluummin 32GB, riippuen siitä, kuinka laaja teidän Hatsune Miku mallisto. Japanin ja Englanti kaiuttimet samankaltaisia ​​voivat valita yksi ylös Japanissa ensi kuussa ¥ 15000 ($ 183).

Kenwoodin vielä tehdä Media kegs, ilmoittaa kaksikielinen MG-G608 Japanin markkinoille alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News , CrunchGear | lähde Kenwood Japani | Lähetä | Kommentit

Buffalo esittelee 256 SSD SATA 6GBps liitäntä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/buffalo-introduces-256gb-ssd-with-sata-6gbps-interface/:


SSD -markkinasta on noin saada hieman enemmän tungosta nyt, Buffalo on esitellyt uuden, 256 rasva. Yhtiön SSD-N256S/MC400 on SATA 6GBps liitäntä, tukee multi-level cell NAND Flash-muisti ja sieltä lukea ja kirjoittaa jopa 405 Mt / s ja 223 MB / s, vastaavasti. Jos olet kiinnostunut tarttumalla yksi, sinun täytyy pulittaa viileä ¥ 72200 ($ 882). Tai sitten voisi saada vieläkin nopeammin SSD vähemmän rahaa. Valinta on sinun.

Buffalo esittelee 256 SSD SATA 6GBps käyttöliittymän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Buffalo | Lähetä | Kommentit

HTC Thunderbolt kysymyksiä on runsaasti, mutta korjaus on tulossa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/htc-thunderbolt-issues-abound-but-a-fix-is-on-the-way/:

HTC Thunderbolt Koska jos yksi puhelu-ihme: n akku ei riitä, päivitys ajanut ulos HTC Thunderbolt omistajille pari viikkoa takana on joitakin laitteita satunnaisesti käynnistystä. Verizon ja HTC ovat sanoneet he työskentelevät asian, mutta se on laiha lohtu asiakkaille, joiden puhelimet ovat itsestään uudelleenkäynnistyksen useita kertoja päivässä. Jos halusitte ratkaista ongelman asentamalla vuotanut versio Gingerbread, meillä huonoja uutisia - niitä on tehty useita raportteja XDA Developers Forum, että aisti-up versio Android 2.3 on bricking puhelimet ja lähettäminen ne loputon bootloop. Mutta älä masennu, vahvistaa voitaisiin saapuu pian. Lähteen Verizon kertoi Droid Life että Thunderbolt omistavat työntekijät "voi olla oikeus" ja ohjelmistopäivitystä ennen kuin se saa rullattiin yleisölle - oletettavasti lopullinen testi kestää että reboot tukahduttaa laastari. Jos olet liian kärsimätön odottamaan vielä toinen firmware päivitys, voit ilmeisesti kävellä paikalliseen VZW tallentaa ja vain kaupan teidän hankala T-pultti uuteen. Vain varmista, että se on käynnissä vanhempi ohjelmisto ennen kuin otat sen kotiin.

HTC Thunderbolt kysymyksiä on runsaasti, mutta korjaus on tulossa perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 11:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde XDA Developers Forum , Droid Life | Lähetä | Kommentit

Mac Malware kehittyy - Ei Asenna Tarvitaan salasana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBfFisheFU0/Mac-Malware-Evolves---No-Install-Password-Required:

Anonyymi lukija kirjoittaa "uusimmat versiot Mac Defenderin haittaohjelmien hyökkäykset eivät enää edellytä käyttäjien syöttävän admin valtakirjansa (käyttäjätunnus ja salasana), kun asentaa. Uhka sanottu Mac Guardin asentaa itsensä alueille Mac OS X-käyttöjärjestelmää, että vain edellyttää tavallinen käyttäjä etuoikeus. Windows rikolliset tekivät tämän välttämiseksi UAC varoituksia, ja on kopioitu tämä temppu heidän Mac OS X versioissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Zozi herätti 7 miljoonaa dollaria, jotta voit uida Sharks - Ja lisää - alennuksella

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/luQnWSWhdNY/:

Array

Google versioiden päivitys Kartat 5,5 Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GgQofM2in1g/:

Array

Gadgets tuomittu tekee meistä onnettomia, ovela tilastot käyttää todisteina

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:


Gadgetit on pyöristetty ja heitetään solun puolellanne liha liima, lapsi missien ja muiden pahamaineinen Public Enemies. Rikos? Korostaa ihmiset mukaan tutkijat Ipsos Mendelsohn. Todisteet? Tutkimus ja varakkaiden amerikkalaisten kotitalouksien tulot yli 100.000 dollaria, joka valitti, että heidän elämänsä on enemmän "monimutkainen" kuin ne olivat kymmenen vuotta sitten. Damningly, valtaosa näistä vastaajista myönsi, että heidän elämänsä on enemmän "teknologia-infuusio" kuin vuosikymmen sitten. Tutkijat korostivat myös todisteita erillisen kyselyn affluents, osoittaa yleistyminen tiettyjen gadgetit lisää "monimutkainen calculus" elämämme: E-lukija omistus on kaksinkertaistunut viimeksi kuluneiden kahdeksan kuukauden älypuhelin omistus on jopa 52 prosenttia prosenttia, ja kolmasosa affluents joko omasta tablet tai odottaa ostaa pian. Riittävät todisteet, se näyttää, lähettää nämä köyhät laitteiden alas elämän - varsinkin jos jättää kaikki muut asiat ovat korostaneet ulos rikas amerikkalaiset viime vuosikymmenen aikana (taantumista alijäämät, huono tv-sarjoja) sekä mahdollisuus että kiireisempi ihmiset voivat todella tarvitsevat enemmän tekniikkaa, joka auttaa heitä selviytymään .

Gadgets tuomittu tekee meistä onnettomia, ovela tilastot käyttää todisteena perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 09:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde Ajatelma | Lähetä | Kommentit

Madfinger julkisti uusia Shadowgun peli, jossa Tegra 2 ja Kal-El tuki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/madfinger-announces-new-shadowgun-game-with-tegra-2-and-kal-el/:


Madfinger Pelit, Tšekki-yhtiön takana Samurai II: Vengeance, on juuri ilmoittanut Shadowgun - futuristinen, Shoot 'em up peli Tegra 2 varustettu Android-puhelimissa ja tablets. Saatavilla sekä Tegra Zone app ja Android Market, Shadowgun lupaa tuoda konsoli-grafiikka ja suorituskyky mobiilialustoille - oletettavasti ylimääräisestä geometrinen tieto ja korkea-res tekstuurit olemme nähneet muissa Tegra 2 räätälöityjä pelejä . Madfinger kehittää myös versio laitteiden powered by NVIDIA tuleva neliytiminen prosessori, kutsuvasti nimellä Project Kal-El . Hinta ja saatavuus ovat vielä ilmoitettu, mutta voit löytää lisää tietoa PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Madfinger julkisti uusia Shadowgun peli, jossa Tegra 2 ja Kal-El tuki


Madfinger julkisti uusia Shadowgun peli, jossa Tegra 2 ja Kal-El tuki alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 10:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Droid Life , Android Keski | lähde Madfinger Pelit | Lähetä | Kommentit

Uusi Google työkalu löytää Trend korrelaatiot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SUHHCaq4nXI/New-Google-Tool-To-Find-Trend-Correlations:

Kilrah_il kirjoittaa "Vuonna 2008 Google löysi korrelaatio kausi-influenssa toiminnan ja tiettyjen hakusana, toteamus, jonka ansiosta se voi seurata flunssa toimintaa paremmin ja nopeammin kuin aikaisemmat menetelmät. Nyt Google tarjoaa uuden työkalun, Google Yhdistää, jonka avulla tutkitaan ja samoin muiden trendejä. "Käyttämällä Yhdistää voit ladata oman arvosarja ja nähdä luettelon hakutermien jonka suosio parhaiten vastaa siitä, että todellisen maailman trendi." Tietenkin, Google muistuttaa, että korrelaatio ei tarkoita syy-yhteyttä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






PayPal perustaja antaa ulos $ 100.000 ei mene College

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gPA6WdKIl94/PayPal-Co-Founder-Gives-Out-100000-To-Not-Go-To-College:

Paypal perustaja Peter Thiel sanoo avain nopeammin liiketoiminnan innovaatioiden ohita college. Hänen säätiö on jakamassa $ 100.000 24 alle 20 pudottaa pois college kaksi vuotta ja alkaa yritykset. From lehdistötiedote: "Kun ensimmäisiä jäseniä 20 Alle 20 Thiel Fellowship Fellows jatkaa innovatiivista tieteellistä ja teknisiä hankkeita, oppia yrittäjyyttä, ja alkaa rakentaa teknologiayritysten huomenna. Aikana niiden kahden vuoden toimikauden, joka Fellow saa 100.000 dollaria siitä Thiel säätiön sekä ohjausta säätiön verkoston teknologian yrittäjiä ja innovaattoreita. hankealueilla tämän luokan miehet ovat biotekniikan, urakehitystä, talous ja rahoitus, koulutus, energia, tietotekniikka, liikkuvuus, robotiikka, ja tilaa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Native x86 Android runtime avulla Android-sovellukset Windows

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:


Käynnistyksen nimeltään BlueStacks on kehitetty Android ajoympäristö Windows-käyttöjärjestelmän. Sen avulla käyttäjät voivat ajaa Android sovellusten rinnalla perinteisiä Windows-ohjelmisto Microsoftin käyttöjärjestelmä. Teknologia vaikuttunut jotkut suursijoittajat, jotka ovat toimittaneet 7.600.000 dollaria sarjassa rahoitusta niin, että BlueStacks voi kääntää ohjelmansa liiketoimintaa.


Kuten useimmat Android sovelluksen kehittäjät tietävät, käynnissä Android-ohjelmiston Windows-PC on perinteisesti mukana emulointi-mikä heikentää suorituskykyä ja lisää huomattavasti luonnonvarojen yläpuolella. BlueStacks on voittanut suorituskyvyn este rakennuksen alkuperäinen x86 Android runtime, joka ei tarvitse tukeutua emulointia. Yhtiö sanoo, että Android käynnissä olevat sovellukset sen pino on erittäin reagoiva Windows ja ei kärsi sellainen viive, että kehittäjät ovat tottuneet kokevat, kun käytät Googlen emulaattori.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Modern Warfare 3 esikatselu: sota on edelleen melko paljon samaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/R_iynq2_C3g/modern-warfare-3-preview-war-is-still-pretty-much-the-same.ars:


Lehdistö tiesi mitä odottaa Activision tapahtumasta Los Angeles aiemmin tässä kuussa: ei olisi suuri teatteri, mahtava äänentoisto, ja vuotuinen Call of Duty peli piti paljastua. Ei ollut pettymyksiä kuin Infinity Wardin Robert Bowling ja moukaria Game Glenn Schofield otti vaiheessa hype meitä seuraavan erän ensimmäisen persoonan sarjaa, joka on tullut niin suosittu se on lähes surrealistinen. Peli on kriitikko-näyttö, joten koko tapahtuma oli ilmassa muodollisuus.


Valot himmennettynä, virtuaalinen ammunta alkoi, ja vaikka kaikki näytti hyvältä, että suuri näyttö ja korvani alkoivat soida, koko juttu tuntui tarpeeton. Nämä ovat uusia tilanteita uusia aseita, mutta ei siellä mitään tästä innostua?


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





mSpot n RadioSpotter Lisää Pandora-Like koe musiikkikokoelmaasi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7os8RvORL0/:

Array

Ei Spotify Inside Facebook, kaksi Levy-yhtiöt tarvitaan edelleen Yhdysvaltain Launch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k8PF7jg8oDc/:

Array

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/amphibious-aquapod-might-be-the-clumsiest-robot-ever-video/:


Se voi näyttää mitään muuta kuin satunnainen pala meren roskakoriin, mutta ruma pieni olento olet tuijottanut on todella tunnettu Aquapod - amfibioajoneuvot robotti , joka indeksoi noin putoavat yli. Kirjaimellisesti. Tutkijoiden kehittämä yliopiston Minnesotan Center for Distributed Robotiikka , Aquapod käyttää kahta hiilikuitu aseita ja servomoottori järjestelmä voltti itsensä ympärille, kuten päihtyneen Molukkirapu. Se ei todellakaan ole nopeinta eli botit, mutta tämä kaveri kestävä tarpeeksi liikkua karkea maasto ja kohti sen lempinimi on täysin vesitiivis ja hallita täysin sen nosteen. Tekijöille Andrew Carlson ja Nikos Papanikolopoulos sanoa niiden 2.000 dollaria idea saattaa jonain päivänä käyttämään seurata kalakantoja ja tehdä vedenalainen kokeita - tai yksinkertaisesti pelästyttää bejesus pois ranta-menossa lapsille. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video)


Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 08:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink io9 | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Best Buy Mobile päivitys Checker paljastaa muita numeroita teidän Sprint huomioon, kehottaa pelottelua

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:


Jotkut halki raportointi NBC affiliate uutiskanavalla on paljastanut hieman heikkous ja Best Buy : n kännykkä päivittää tarkkailun hyödyllisyys. Jos booli sinun Sprint matkapuhelinnumero ja postinumero, saat toteuttaa jossa näkyvät kaikki muut numerot tilisi samoin. Tämä pätee vain, kun sinun on tärkein numero tilille, ota huomioon, mutta kysymys on tietysti löyhä lähestymistapa varmistaa tietojen saatat Huolehdi yksityisille - Verizon, AT & T ja T-Mobilen asiakkaille on läpäistävä turvatarkastus ensin. Tietenkin todelliset riskit johtuvat joku on löytänyt muita numeroita liittyvät matkapuhelinpalveluntarjoajan tili on niin pieniä kuin lähennellä hyvänlaatuinen ("joku voi käyttää sitä ... jotain", kuten KXAN mietintö sagely neuvoo), kuitenkin, että tuskin tekosyitä Best Buy olemasta huolimaton ja Sprint tilaajaa. He ihmisen myös tiedät!

Best Buy Mobile päivitys Checker paljastaa muita numeroita teidän Sprint huomioon kehottaa pelotella perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 09:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink KXAN.com | lähde Best Buy Mobile päivitys Checker | Lähetä | Kommentit