torsdag den 26. maj 2011

Yahoo uusii sähköposti kaikille, tuo ole päivityksiä ja tweets postilaatikossa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/yahoo-upgrades-its-email-for-everyone-puts-facebook-updates-and/:


Yahoo on viimeisin linja on mahdollisten mestarit yrittää syöstä kuninkaan Gmail sen ahven huipulla email vuori. Yhtiön uusin Mail Beta (ei sukua Gmail Beta ) otettiin käyttöön viime lokakuussa, mutta nyt se tarkistettiin käyttöliittymän ja uusia ominaisuuksia ovat kaikkien saatavilla. Kun muutos tulee nopeammin kuorma kertaa voimakkaampi roskapostin suodatus, ja sen avulla voit lähettää ja vastaanottaa ole päivityksiä ja tweets. Se myös automaattisesti kuvien ja videoiden linkit esikatseluna ja käsittelee jopa 100 Mt liitetiedostoja. Nämä fancy uudet ominaisuudet ovat varmasti askel oikeaan suuntaan (vaikka violetti paintjob ei ole), mutta aika näyttää, jos se tulee sääntö webmail maailmaa.

Yahoo uusii sähköposti kaikille, tuo ole päivityksiä ja tweets postilaatikossasi perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 06:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Yahoo News | lähde Yahoo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar