torsdag den 26. maj 2011

Native x86 Android runtime avulla Android-sovellukset Windows

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Xht0zdstRRc/native-x86-android-runtime-will-enable-android-apps-on-windows.ars:


Käynnistyksen nimeltään BlueStacks on kehitetty Android ajoympäristö Windows-käyttöjärjestelmän. Sen avulla käyttäjät voivat ajaa Android sovellusten rinnalla perinteisiä Windows-ohjelmisto Microsoftin käyttöjärjestelmä. Teknologia vaikuttunut jotkut suursijoittajat, jotka ovat toimittaneet 7.600.000 dollaria sarjassa rahoitusta niin, että BlueStacks voi kääntää ohjelmansa liiketoimintaa.


Kuten useimmat Android sovelluksen kehittäjät tietävät, käynnissä Android-ohjelmiston Windows-PC on perinteisesti mukana emulointi-mikä heikentää suorituskykyä ja lisää huomattavasti luonnonvarojen yläpuolella. BlueStacks on voittanut suorituskyvyn este rakennuksen alkuperäinen x86 Android runtime, joka ei tarvitse tukeutua emulointia. Yhtiö sanoo, että Android käynnissä olevat sovellukset sen pino on erittäin reagoiva Windows ja ei kärsi sellainen viive, että kehittäjät ovat tottuneet kokevat, kun käytät Googlen emulaattori.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar