torsdag den 26. maj 2011

Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/26/amphibious-aquapod-might-be-the-clumsiest-robot-ever-video/:


Se voi näyttää mitään muuta kuin satunnainen pala meren roskakoriin, mutta ruma pieni olento olet tuijottanut on todella tunnettu Aquapod - amfibioajoneuvot robotti , joka indeksoi noin putoavat yli. Kirjaimellisesti. Tutkijoiden kehittämä yliopiston Minnesotan Center for Distributed Robotiikka , Aquapod käyttää kahta hiilikuitu aseita ja servomoottori järjestelmä voltti itsensä ympärille, kuten päihtyneen Molukkirapu. Se ei todellakaan ole nopeinta eli botit, mutta tämä kaveri kestävä tarpeeksi liikkua karkea maasto ja kohti sen lempinimi on täysin vesitiivis ja hallita täysin sen nosteen. Tekijöille Andrew Carlson ja Nikos Papanikolopoulos sanoa niiden 2.000 dollaria idea saattaa jonain päivänä käyttämään seurata kalakantoja ja tehdä vedenalainen kokeita - tai yksinkertaisesti pelästyttää bejesus pois ranta-menossa lapsille. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video)


Amphibious Aquapod ehkä clumsiest robotti koskaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 toukokuu 2011 08:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink io9 | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar