tirsdag den 22. februar 2011

Kommentti Kiroilu kielen mukaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nrkS-g2V584/Comment-Profanity-by-Language:

baskeri löytyi näppärä pikku ympyräkaavion murtamista kirosanoja koodissa kommentit eriteltyinä kieli. Hän käytti Carlin on seitsemän sanaa, ja C + + tuli päälle, kun PHP käyttäjät ovat joko terveellisiä tai täydellinen.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:

Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentunut Emme ole tarjolla jopa kvanttipisteiden uutinen aivan niin kauan kuin olemme olleet regaling sinulle tarinoita kvanttitietokoneista , joka on yhtä hyvä, koska aiomme kertoa teille tekniikka on vielä ainakin kolme vuotta poissa näy jotain, voit ostaa. Mutta se lähenee, ja Samsung osoittaa neljän tuuman kvanttipiste näyttö nelivärinen. Kvanttipisteet ovat nanocrystals että lähettävät valoa, kun ne innostu, ehkä jouluaamuna tai odottaessaan luettelo koulun peruutuksista luminen aamu. Koko kristalli sanelee aallonpituuden valon, ja luomalla tarkka ristikot erikokoisia kiteitä Samsung luo RGB pikseliä sellaista tarvitaan, jotta näyttö. Pikselit voidaan soveltaa suoraan lasista tai joustava pinta, ja teoriassa he ovat paljon tehokkaampia kuin LCD taas kirkkaampi ja pitkäkestoisempi kuin OLED. Juuri nyt kuitenkin, ne eivät saa mitään viitearvoja, joka on valitettavasti jossa ympyrän takaisin koko "kolmen vuoden päässä" juttu.

Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentuneita perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Motorola ojentaa kultaa Xooms Oscar isännät, ehdokkaat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-hands-out-gold-xooms-to-oscar-hosts-nominees/:


Motorola saa tarjota Xoom perus musta yleisölle, mutta se on keitetty jopa jotain hieman erikoisempaa ja Oscar sunnuntaina. Se ojentaa nämä rajoitettu painos kulta Xooms - täydellinen mukautetun nahka kirjekuoren tapauksessa - ja isännät ja ehdokkaat paras miespääosa, paras naispääosa, paras miessivuosa, paras naissivuosa ja parhaan ohjaajan palkinnoista. Arvaa tähdet eivät ole aivan kuten mekin , kun kaikki.



Motorola ojentaa kultaa Xooms Oscar isännät, ehdokkaat perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 16:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sonar Näppäimistö kirjaa sinut ulos suojata tietosi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_j8qHQ_W2Mw/Sonar-Keyboard-Logs-You-Out-To-Protect-Your-Data:

Zothecula kirjoittaa "Vaikka yksinkertainen teko uloskirjautumiseen työasema on ilmeinen tapa suojata luottamuksellisia tietoja - kuten käyttämät terveydenhuollon tarjoajat, apteekit, pankit ja valtion virastot - se on aivan liian helpoksi unohtaa ja jättää tiedot paitsi katseltavissa, mutta myös kaikkien muokattavissa joka sattuu kulkemaan ohi. Customkeyboard toimittaja keskeinen lähde International (KSI) on kehittänyt näppäimistö, joka ei muistaminen sinulle, kirjautua ulos heti kun käyttäjä fyysisesti poistuu näppäimistön. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nautilus-X: Space Station raketit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LaA5FRoZIug/Nautilus-X-the-Space-Station-With-Rockets:

astroengine kirjoittaa "Joten meillä on avaruusasema, mitä nyt? Olemme kuulleet joitakin varsin kummallinen ideoita, mutta tämä on yksi käsite tutkimusryhmän NASA suhtautuu vakavasti. uudistamalla ISS raketit, Nautilus-X toimii planeettojen avaruusasema lajittelee, kuten huone 6 astronautit, keinotekoinen painovoima rengas, puhallettavat elinympäristöjä ja telakka etsintä avaruusaluksia. Milloin voimme ottaa ylellisyyttä Marsiin? 2020 projektin arvio. Kuulostaa hyvin 2001, mutta ennakoitua kustannukset jälkiasennuksen avaruusaseman näyttävät hieman liian alhainen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






V-Moda on Crossfade LP Custom kuulokkeet pudota Beat, sinut supertähti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/v-modas-crossfade-lp-custom-headphones-drop-the-beat-make-you/:


Miksi tauko Dr. Dre , Justin Bieber , 50 Cent ja Ludacris pois "lil jotain jotain, kun voi hyväksyä itse? Se on kysymys, insinöörit V-Moda on löytänyt itsensä keskittynyt viime kuukausina, ja nyt he ovat todella ratkaisu: Crossfade LP Tulli. He puoli temppu, puoli hilpeä, ja 100 prosenttia mahtava. 199,99 dollaria verkot räätälöidyn sarjan tölkit, seitsemän levyn värivaihtoehtoa sekä mahdollisuus lisätä jopa 11 merkkiä tekstiä. Tiedätte - runsaasti tilaa "Beatz minun kauttani." Get on 'em lähde linkkiä, mutta varaudu odottamaan kaksi tai kolmas viikko toimitukseen. Mitä odotatte VIP kohtelun tai jotain?


V-Moda on Crossfade LP Custom kuulokkeet pudota Beat, sinut supertähti perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde V-Moda | Lähetä | Kommentit

Maan sisempi ydin kierto hitaampaa Arvioitu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KRxW5tIQ1o/Earths-Inner-Core-Rotation-Slower-Than-Estimated:

intellitech kirjoittaa "Tutkijat University of Cambridge mieltä he ovat saavuttaneet ensimmäisen tarkka arvio siitä, kuinka paljon nopeammin Maan ydin pyörii verrattuna muuhun planeetan. korko-noin yhden asteen välein miljoona vuotta, on paljon hitaampaa kuin aiemmin on ajateltu ja syntyy monimutkaisia dynaamisia välillä maapallon sisä-ja ulko ydin, joka tuottaa maapallon magneettikenttä. Ilman magneettikentän maapallon pinta ei olisi suojattu varautuneita hiukkasia spewing Auringosta, ja elämä ei voisi olla olemassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lähi-idän Internet Scorecard

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xKwPqJdISd8/Middle-East-Internet-Scorecard:

Sampi kirjoitti: "Kun väkivaltaisuuksien ja usein raportit puhelimen ja internetin tukokset koko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikassa, se alkaa vaikea seurata, mitä tapahtuu, jos. Arbor julkaisi uuden raportin ja graafisen tuloskorttiin Internetin sensuuri alueella. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:


Laser kammat ? Vanhat uutiset. Uusin laser-pohjainen hiukset nuorentaminen on iGrow, tyylikäs uusi käyttökelpoinen laite Apira Science että pakkauksissa 21 laserdiodit ja 30 LED-valot. Yhtiön mukaan, joka vastaa lähtö Useimmissa kliinisissä hiukset laserit ja sen pitäisi johtaa "paksumpi, täyteläinen ja terveempiä" hiukset vain "muutaman kuukauden." Mutta ei siinä kaikki. IGrow myös kaukana, että on ohjelmoitu sekä miehille että naisille, ja se on sisäänrakennettu kuulokkeet, joita voit käyttää oman iPod-tai MP3-soitin - emme voi kuvitella miksi ikinä haluat ottaa sen pois. Toki, se maksaa 695 dollaria, mutta Apira on niin luottavainen sen ihme kypärä, että se tarjoaa kuuden kuukauden rahat takaisin-takuu. Et todellakaan ole mitään menetettävää ... mutta hiukset.


Galleria: iGrow




Jatka käsittelyssä iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi


iGrow lupauksia kasvattavat hiuksia lasereilla, varustautua kaikki vaatekaappi perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iGrow | Lähetä | Kommentit

Verizon Drops 10000 911 puheluja Blizzard

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b12Vxnhg1l4/Verizon-Drops-10000-911-Calls-During-Blizzard:

mschaffer totesi Bloomberg pala sanonta "Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten sanoi Verizon Communications Inc: n verkoissa voi olla pudonnut" todella huolestuttavaa "määrä langattomia hätäpuheluita aikana lumimyrsky viime kuussa, ja pyysi kuljettajan tutkimaan." Artikkelin mukaan 10000 puhelut ei yhteydessä jonakin lumimyrsky. Ei voi odottaa, mitä kaikkia AT & T migrators ajatella.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko Google's Best vuorokautta aikaisemmin?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wEaBZQ4j0Fs/Are-Googles-Best-Days-In-the-Past:

rsmiller510 kirjoittaa "Sillä aikaa, kaikki Google kosketti kääntyi kultaa, mutta tapahtumat surmasi huonossa luo kielteinen käsitys siitä, haku jättiläinen."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Motorola Atrix juuri todettu allekirjoitetaan, hakkerointi ei ehkä ole niin helppoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/motorola-atrix-root-found-to-be-signed-hacking-might-not-be-so/:

Motorola Atrix juuri todettu allekirjoitetaan, hakkerointi ei ehkä ole niin helppoa Tämä Atrix sai itse juuret ennen kuin se edes oli saatavilla tehnyt meidät miettimään, miten ... vastaanottavainen se olisi hyväilee ja hakkeri yhteisön laajaa. Valitettavasti Etsimme se ehkä hieman kylmä kuin ystävällinen käytös saattaa olla johtaa meidät uskomaan. Käyttäjä adlx.xda haltuunsa xda-kehittäjät foorumeilla on todettu, että puhelimen järjestelmän tiedostoja ei ole salattu, mutta he ovat allekirjoittaneet. Tämä tekee prosessista korvata ne ja lastaus mukautettuja rakentaa ja kuten hieman monimutkaisempi - mutta varmasti ei mahdoton.



[Kiitos, chaoslimits]

Motorola Atrix juuri todettu allekirjoitetaan, hakkerointi ei ehkä ole niin helppoa perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 11:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Matkapuhelinfoorumi | lähde XDA-Developers Forum | Lähetä | Kommentit