tirsdag den 22. februar 2011

Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentunut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/22/samsung-creates-first-full-color-quantum-dot-display-threatens/:

Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentunut Emme ole tarjolla jopa kvanttipisteiden uutinen aivan niin kauan kuin olemme olleet regaling sinulle tarinoita kvanttitietokoneista , joka on yhtä hyvä, koska aiomme kertoa teille tekniikka on vielä ainakin kolme vuotta poissa näy jotain, voit ostaa. Mutta se lähenee, ja Samsung osoittaa neljän tuuman kvanttipiste näyttö nelivärinen. Kvanttipisteet ovat nanocrystals että lähettävät valoa, kun ne innostu, ehkä jouluaamuna tai odottaessaan luettelo koulun peruutuksista luminen aamu. Koko kristalli sanelee aallonpituuden valon, ja luomalla tarkka ristikot erikokoisia kiteitä Samsung luo RGB pikseliä sellaista tarvitaan, jotta näyttö. Pikselit voidaan soveltaa suoraan lasista tai joustava pinta, ja teoriassa he ovat paljon tehokkaampia kuin LCD taas kirkkaampi ja pitkäkestoisempi kuin OLED. Juuri nyt kuitenkin, ne eivät saa mitään viitearvoja, joka on valitettavasti jossa ympyrän takaisin koko "kolmen vuoden päässä" juttu.

Samsung luo ensimmäinen täysi-väri quantum dot näyttö, uhkaa tehdä Dippin "Dots vanhentuneita perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 helmikuu 2011 16:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar