fredag den 29. juli 2011

Beyond HDTV

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y3bRdFL7xio/Beyond-HDTV:

Hub kirjoittaa "The Economist kirjoittaa harkittuja artikkeli seuraavan sukupolven HDTV ja miten he antavat päätöslauselmia yli 1080p. Pyrkimys korkeamman resoluution ajetaan osittain vaatimuksiin 3D-sisältöä. Myös jotkut Katso streaming Tarkempaa sisältöä Koti keinona kuroa laskussa DVD myyntiin. Tämä tarkoittaisi studiot olisi parempi omaksua palvelut kuten Netflix tai stream suoraan kuluttajalle. Huomatkaa, kuvanlaatu on ajettu yli kuvapisteiden määrää. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






MIT julkistaa Sun-Free Aurinkosähkö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SFtL5h7IJdY/MIT-Unveils-Sun-Free-Photovoltaics:

Nimetön lukija kirjoittaa "Tutkijat MIT juuri julkistanut uuden aurinkoenergiaa generaattori, joka ei tarvitse auringonvaloa toimiakseen. Painiketta kokoinen generaattori voi hyödyntää energiaa lämpöä, auringon säteet, hiilivety, tai rappeutunut radioisotooppien, ja se voi suorittaa kolme kertaa pidempi kuin litiumioniakun saman painon. Toiveissa on, että tekniikka saattaa jonain päivänä käyttää tuottamaan virtaa avaruusalus pitkäaikaisiin tehtäviin, jossa auringonvalo ei ehkä ole käytettävissä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Jatkoa: Anti-Global Warming Tarina itsessään Virheellinen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hG9ZxnT5xnI/Followup-Anti-Global-Warming-Story-Itself-Flawed:

The Bad tähtitieteilijä kirjoittaa "tasoihin aiemmin Slashdot, joka Forbes Op / Ed väittää on" ammottava reikä maapallon lämpeneminen "teoriat, jotka perustuvat hiljattain paperille. Samalla niin Forbes artiklan sekä paperi, jolle se perustuu ovat itse varsin puutteellista. Paperia on excoriated ilmaston tutkijat, sanoen malli on "epärealistinen" ja "väärä" ja kirjailija on näytöt käyttävät huonoja malleja tehdä virheellisiä johtopäätöksiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft paljastaa sijainnit tietokoneen ja puhelimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cYMgIFPf3Uo/Microsoft-Exposes-Locations-of-PCs-and-Phones:

suraj.sun lähettää tämän Ote CNET: "Microsoft on kerännyt sijainnit miljoonia kannettavia tietokoneita, matkapuhelimia ja muita Wi-Fi-laitteet ympäri maailmaa ja tekee niistä löytyvät netistä ottamatta yksityisyyttä varotoimiin, että kilpailijoilla on, CNET on oppinut. laaja tietokanta käytettävissä Live.com julkaisee tarkka maantieteellinen sijainti, joka voi viitata katuosoitteen ja joskus jopa nurkassa rakennus, sekä Android-puhelimissa, Apple-laitteiden ja muiden Wi-Fi aparaatti. Toisin kuin Google ja Skyhook Wireless, joka on koottu vastaavat luettelot näistä ainutlaatuisista Wi-Fi-osoitteita, Microsoft ei ole ryhtynyt mihinkään toimenpiteisiin hillitsemiseksi pääsyn tietokantaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kysy Slashdot: Tarvitsemmeko salanimellä Verkostoituminen?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASKrvmdqUlI/Ask-Slashdot-Do-We-Need-Pseudonymous-Social-Networking:

Nimetön lukija kirjoittaa "Vaikka ajatus Nimetön sosiaalisen verkostoitumisen kuulostaa epäluotettava ja salanimiä peittää käyttäjän online-identiteetti on pitkä historia, joka ulottuu aina alkuajoista Internet ja paikallisten Bulletin Board-järjestelmät (BBS). Tällainen epätäydellinen anonymiteetti, joka voi usein tulla esiin muutamia hyvin määritelty Google-hakuja, on johtanut väärinkäytöksiin, kuten keksintö "roskapostiohjelmia" ja pysyvyys foorumi peikot. Mutta, kuten BBC raportoi, salanimet on sijansa verkkoyhteisöjen etenkin silloin, kun identiteetit ovat riskialttiita hyödyke, alle sortavia valtion järjestelmien ja hallituksia yritysten etuja yhä hallitsevat yksityisten etuja: "Jotkut käyttäjät valitsevat salata henkilöllisyytensä, jotta löydetään ihmiset, he eivät haluaisi ottaa yhteyttä. Toiset elää maissa, joissa tunnistaminen voi olla vakavia seurauksia niille, jotka ovat ilmaisseet poliittisten mielipiteiden tai yhtyneet muille, jotka ovat. " Jos Google + ja ehkä jopa pahamaineinen Facebook kehittyä kaksiportainen sivustoja joissa ne, jotka valitsevat pysyä anonyyminä on "tunnistettu" sellaisenaan ja evätään pääsy tietyille sivuston ominaisuuksia, samalla vapaa kirjoittamaan, blogin tai titityy mielipiteensä, ilman summittaisesti saada tilinsä väliaikaisesti tai peruuttaa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Java 7 Laivat Vaikeaa Bug

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rz5-P65WkQA/Java-7-Ships-With-Severe-Bug:

Lisandro kirjoittaa "Lucid Mielikuvitus vain Lähetetty julistaminen vakava bugi äskettäin julkaissut Java 7. Ilmeisesti joitakin silmukoita väärin koottu, koska virheitä HotSpot kääntäjä optimoinnit, joka aiheuttaa ohjelmat epäonnistua. Tämä bugi vaikuttaa useita Apache hankkeita suoraan - Apache Lucene Core ja Apache solr ovat jo ottaneet varoitusta todetessaan, että vika voisi olla läsnä Java 6: ssa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Arviointi ominaisuuksia Chip-kokoinen Avaruusalukset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-GChSwoFe9s/Evaluating-the-Capabilities-of-Chip-Sized-Spacecraft:

kgeiger kirjoittaa "Sprite projekti testaa toteutettavuus chip-kokoinen avaruusalus." sijaan käsi rakennuksen yksi-of-a-kind avaruusalus, me kuvitella rakentaa avaruusalus on kiekkoja paljon samalla tavalla kuin yhteiset integroidut piirit tehdään tänään. aikana valmistus, aurinkokennot ja muut komponentit olisivat yhdistetty mikroelektromekaanisten järjestelmien tekniikoita. sijaan tyhjentävästi testaamalla jokainen osa, kuten tapahtuu nykyinen avaruusalus, insinöörit pystyvät seuraamaan Sprite laatua suppeammalla työvaltaisten muoti käyttämällä tilastollinen prosessinohjaus, testaus muutaman pelimerkkejä kustakin erästä varmista, että ne täyttävät vaatimukset. " Hankkeen tavoitteena on ottaa käyttöön tosi "älykkäitä pöly," koostuu 5 - 50 mg kerta-anturi avaruusalus pystyy muodostamaan syvän avaruuden anturi taulukot. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Google lanseeraa Hotel Finder, löytää tapa kierrättää Google Maps arvioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:


Tähän mennessä olisi mikään salaisuus, että Google haluaa nousta ylös online matka-yritystoimintaa suunnitteleville (jos se ei jotenkin siellä jo). Ensinnäkin siellä oli ilmoitus, että El GOOG ostaisi ITA, joka palvelee jopa melko paljon kaikkien Internet-lippujen vaihtoehtoja - paljon, että vielä ei ole suljettu . Sitten tuli lentoaikataulu hakuja ja nyt asun pyöristäminen kaikki ulos heittämällä hotellit taikinaan. Yhtiö juuri käynnistänyt Hotel Finder, palvelu, jonka avulla voit - odota sitä - Etsi paikka pane väsyneitä päänsä näitä suuria viiteenkymmeneen osavaltioon. Ensi silmäyksellä, se on vähän enemmän kuin tiettyä käyttötarkoitusta tapauksessa Google Maps - kirjoita kaupungista tai yhdysvaltalainen postinumero saada kartta tavallista levitteet paikantaa. Vaikka Google ei välikäsi varaus hotelliin varauksesi yhteydessä, voit käyttää työkalua hienosäätää hakua, piirustus piireissä kartalta scour useita asuinalueita. Kuten odottaa saattaa, voit myös Whittle haku hinnan ja hinnoitteluun, arvioita, että ihmiset alun perin lähetetty, Google Maps. Yksi asia olemme mieltynyt noin UI on, että sinun ei tarvitse avata uuden välilehden lukea koko vuoto on hotelli - voit napsauttaa listaus nähdä se laajentaa oikeassa rinnalla melko kuvakollaaseja. Hit lähde linkkiä penkoa, mutta jos sen riisuttu yksinkertaisuus kääntyy sinut pois, älä sano Google ei varoittanut sinua - työkalu on niin uusi, että Google ei vaadi sitä "beta" niin paljon kuin ... kokeilu.

Google lanseeraa Hotel Finder, löytää tapa kierrättää Google Maps arvion alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 29 heinäkuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TheNextWeb | lähde Google | Lähetä | Kommentit

End of Gas Guzzler

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZPoe9qQA9rs/The-End-of-the-Gas-Guzzler:

Hugh Pickens kirjoittaa "Michael Grunwald raportoi, että presidentti Obama julkistaa tänään lähes kaksinkertaistuminen polttoainetehokkuuden standardien henkilöautojen ja kevyiden kuorma-ja Big Three autovalmistajista - GM, Ford ja Chrysler - tukee sen lopullinen sopimus, joka edellyttää ajoneuvoon laivastojen keskimäärin 54,5 mailia per gallona vuoteen 2025 mennessä, mikä vähentää polttoaineen kulutusta 40% ja hiilidioksidipäästöjä 50%. Vaikka ympäristönsuojelijat oli ajanut 60 mpg ja Valkoinen talo oli kellui kompromissin 56.2, 54.5 on aika lähellä, koska Viime vuoden standardit olivat vain 28,3. "voisin huomauttaa, että sama autoteollisuuden että juoksi hyökkäys mainoksia miten 56,2 tuhoaisi niiden yritysten ja pakottaa kaikki ajamaan sähköautoilla on omaksunut 54.5 kuin saavutettavissa oleva päämäärä," kirjoittaa Grunwald. "Se melkein saa ajattelemaan, jos autonvalmistajat voivat olla liioiteltuja noudattamisesta aiheutuvia kustannuksia, miten he aina tekevät. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






GAO raportti: DoD kyvyttömiä Tietoverkkojen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CrU2XrWY_pE/GAO-Report-DoD-Incompetent-At-Cybersecurity:

itwbennett kirjoittaa "mukaan murskaavaa raportin GAO (PDF) julkaistiin 25. heinäkuuta puolustusministeriön vain alkoi ottaa cyberwar vakavasti aikana kaksi tai kolme vuotta, kun unohdetaan varoitukset noin 2 vuosikymmeniä. Ja kun me sanomme," ota sitä vakavasti "me tarkoitamme" heittää gobs rahaa sitä "- on vain vähäinen vaikutus." mukaan DoD, suuri määrä tiedustelupalvelujen ja ulkomaiset armeijat ovat aktiivisesti yrittävät päästä meidän sotilaallisen verkkoja. Nämä verkot ovat skannattu miljoonia kertoja päivä ja probed tuhansia kertoja päivässä. Muutamien viime vuosien DoD on kokenut vahingollista levinneisyys näihin verkkoihin ... [esimerkiksi] piirustuksia ja asejärjestelmät, jotka on jo heikentynyt, "raportti sanoi. Jopa organisaatio talousarvio ja tietoisuutta turvatoimista DoD, mahdollisuus ottaa tahdissa kasvaa jatkuvasti uhkia pienempien maiden ja kansalaisuudettomia terroristijärjestöjen on "pelottava," GAO tehty. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Lenovo ThinkPad tablet saa 23 elokuu julkaisu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/29/lenovo-thinkpad-tablet-gets-an-august-23rd-release/:


Lenovo oli hieman kysymys säästää päivä sen kesän tablet käynnistää, mutta ei enää. Vahvistettu kautta tuotesivulta yhtiön sivuston, sen Honeycomb makuinen ThinkPad tablet lopulta osuma jälleenmyyjien hyllyille 23. elokuuta. Jos et ole osaksi odottaa niin kauan, voit aina repiä IdeaPad K1 - kuulemme Lisa Stansfield suosittelee sitä .



[Kiitos, Jeff]

Lenovo ThinkPad tablet saa 23 elokuu julkaisu alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 29 heinäkuu 2011 12:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Lenovo | Lähetä | Kommentit