fredag den 29. juli 2011

Mindscape vetää palvelin tulppa Nabaztag, kädet lähdekoodin kehittäjille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/mindscape-pulls-the-server-plug-on-nabaztag-hands-source-code-t/:


Mindscape n ambient jänis edeltäjissä ovat virallisesti lähti kuin matriisi Briar patch taivaalla. Osoittautuu taistelun palvelimen isäntä on jättänyt yhtiön tahmea taloudellinen tilanne, tehokkaasti sammuttaa tukea WiFi-yhteensopivan puput. Hiljattain YouTube ilmoituksen, toimitusjohtaja Thierry Bensoussan osoitettu yhteisön huolenaiheet, joissa on jopa lähdekoodia, joka varmistaa homebrew tulevaisuutta Pikku Linux-Bunny Foo Foo esivanhempansa. Harrastajat haluavat repiä että Nabaztag.com verkkotunnuksen itselleen sen sijaan on hyväksyttävä URL uudelleenohjaus, koska sivusto pysyy tiukasti ohjelmiston julkaisijan lukko ja avain. Mutta älä sure your Uutisten luku, Sääennustepalvelut kaveri ihan vielä, voit aina korvata sen diskontattu rakkaus Lil 'Bro, Karotz .

Mindscape vetää palvelin tulppa Nabaztag, kädet lähdekoodin kehittäjät alunperin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 21:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink GizmoFusion | lähde Karotz blogi (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar