fredag den 29. juli 2011

Google lanseeraa Hotel Finder, löytää tapa kierrättää Google Maps arvioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:


Tähän mennessä olisi mikään salaisuus, että Google haluaa nousta ylös online matka-yritystoimintaa suunnitteleville (jos se ei jotenkin siellä jo). Ensinnäkin siellä oli ilmoitus, että El GOOG ostaisi ITA, joka palvelee jopa melko paljon kaikkien Internet-lippujen vaihtoehtoja - paljon, että vielä ei ole suljettu . Sitten tuli lentoaikataulu hakuja ja nyt asun pyöristäminen kaikki ulos heittämällä hotellit taikinaan. Yhtiö juuri käynnistänyt Hotel Finder, palvelu, jonka avulla voit - odota sitä - Etsi paikka pane väsyneitä päänsä näitä suuria viiteenkymmeneen osavaltioon. Ensi silmäyksellä, se on vähän enemmän kuin tiettyä käyttötarkoitusta tapauksessa Google Maps - kirjoita kaupungista tai yhdysvaltalainen postinumero saada kartta tavallista levitteet paikantaa. Vaikka Google ei välikäsi varaus hotelliin varauksesi yhteydessä, voit käyttää työkalua hienosäätää hakua, piirustus piireissä kartalta scour useita asuinalueita. Kuten odottaa saattaa, voit myös Whittle haku hinnan ja hinnoitteluun, arvioita, että ihmiset alun perin lähetetty, Google Maps. Yksi asia olemme mieltynyt noin UI on, että sinun ei tarvitse avata uuden välilehden lukea koko vuoto on hotelli - voit napsauttaa listaus nähdä se laajentaa oikeassa rinnalla melko kuvakollaaseja. Hit lähde linkkiä penkoa, mutta jos sen riisuttu yksinkertaisuus kääntyy sinut pois, älä sano Google ei varoittanut sinua - työkalu on niin uusi, että Google ei vaadi sitä "beta" niin paljon kuin ... kokeilu.

Google lanseeraa Hotel Finder, löytää tapa kierrättää Google Maps arvion alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 29 heinäkuu 2011 13:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TheNextWeb | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar