onsdag den 28. september 2011

Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/28/ice-cream-sandwich-gets-a-two-minute-tour-courtesy-of-a-lucky-e/:


Yksi Android päivitys kaitseva heitä kaikkia - paremmin tunnettu nimellä Ice Cream Sandwich - on lyijykynällä in virallinen lanseeraus joskus seuraavien kahden kuukauden aikana , joten se on vain luonnollista pari rokotusta vuotaa. Me vain ei ole odottanut kahden minuutin video osoittaa pois joitakin uusia ominaisuuksia. Kuten tarina menee, onnekas Gent määräsi Samsung Nexus S eBayssa, ja sen saapuessa, huomasi, että hänen uusi prized hallussa näytti vähän ... eri. Hopping siirrettiin Tietoja näytön, hän järkyttyi huomatessaan, että laite oli käynnissä ICS. Firmware vaikuttaa toimivan samalla kantataajuusohjelmiston kuin kuvakaappauksia vuotanut muutamia viikkoja sitten , mutta se on käynnissä päivitetty rakentaa (IRK48) ja ydin (3.0.1).



Näemme runsaasti vaikutteita sekä Gingerbread ja Honeycomb täällä, sekä neljä pikanäppäimet pohjassa (selvä kolahtaa kahdesta löytyy vanilja 2.3). Siellä on uusi Google-sovellusten kuvake joka avaa lokero sisältää useita esillä olevat palvelut hoitaa haku jättiläinen, ja pitkän painamalla Koti-painiketta tuo vertikaalinen Honeycomb-tyylinen moniajo valikkoon. Ilmoitus baari, kamera käyttöliittymän ja muiden valikoissa on myös paljon eri ulkoasua. Myönnettäköön, tämä kaikki voisi vain olla custom ROM rakennettu jäljitellä uusimman Google jälkiruoka, joten emme voi olla täysin sataprosenttisen varma, että se on aito. Jos se ei ole, ainakin voimme antaa kunnian sille on uskomattoman kehittää. Nauti video ja lisää kuva alla.



[Kiitos, nimetön]

Jatka lukemista Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video)


Ice Cream Sandwich saa kahden minuutin kierros, kiitos Lucky eBay Shopper (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 syyskuu 2011 17:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


HIV-rokote Trial Näyttää 90% Immuunivasteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pX8VMUmWixU/HIV-Vaccine-Trial-Shows-90-Immune-Response:

fergus07 kirjoittaa "Tutkijat Espanjan Superior tieteellisen tutkimuksen neuvosto (CSIC) jotka ovat suorittaneet I vaiheen kliinisissä tutkimuksissa HIV-rokotteen, jossa 90% vapaaehtoisten kehittänyt immunologista vastetta virusta vastaan. MVA-B rokote pohjautuu luonnon ominaisuuksia Ihmisen immuunijärjestelmä ja "on osoittautunut yhtä tehokas kuin minkään muun rokotteen tutkitaan parhaillaan, tai jopa enemmän," sanoo Mariano Esteban, pää tutkija CSIC: n National Biotech keskus. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






IBM julkisti pysäköintimittari Analytics System

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xGaJQ82e-g4/IBM-Launches-Parking-Meter-Analytics-System:

itwbennett kirjoittaa "Se ei ole vain parkkipaikkaa, ajattele sitä" tuloja tuottava voimavara, "sanoo Vinodh Swaminathan, IBM: n johtaja älykkäiden liikennejärjestelmien. Työskentely San Francisco-pohjainen käynnistyksen Streetline, IBM on käynnistänyt järjestelmä on suunniteltu auttamaan kaupunkien helppous pysäköinti ruuhkia ja kerätä enemmän pysäköintimaksuja. Streetline n etäantureiden voi määrittää, jos parkkipaikan tekee autolla, onko asiakas on maksanut, ja kuinka paljon aikaa on jäljellä mittariin. sekä IBM: n Business Intelligence-ohjelmiston jäsentää tietoa ja tuottaa raportteja ja tilastoja valtion johtajat. Kuljettajat voivat hyötyä myös: ilmainen matkapuhelin App voi auttaa paikallistamaan vapaista parkkipaikoista. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Zotac Tiedotteet GeForce GT 520 klassisia PCI-liitin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uH4T9M4BBC8/Zotac-Releases-GeForce-GT-520-With-Classic-PCI-Connector:

jones_supa kirjoittaa "On käynyt ilmi, että voit silti perinteistä PCI-näytönohjain, jossa moderni GPU. Tässä tapauksessa se on NVIDIA GeForce GT 520 kortti tarjoaa Zotac. Sekä PCI ja PCIe x1 vaihtoehdot ominaisuus GT 520 grafiikkasiru kanssa 48 Stream-prosessoria, 512 DDR3 muistia, 810MHz ytimen kellotaajuus, 1333MHz muistin nopeuden, ja 64-bittisen muistiväylän. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Microsoft alkaa Windows Phone 7.5 (Mango) Täysim

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VoFUyU402cY/Microsoft-Begins-Windows-Phone-75-Mango-Rollout:

MojoKid kirjoittaa "Vaikka uutinen myöhässä on keskittynyt Applen tulevaa iPhonea 5 käynnistää Microsoft on joitakin uutisia oman kannettavan laitteen OS edessä. Windows Phone 7.5 on ensimmäinen suuri kunnostus-järjestelmän, koska kevyempiä, inkrementaalinen nodos päivitykset alkoi Roll ulos muutama kuukausi sitten. tästä viikosta alkaen WP7 käyttäjät pitäisi alkaa nähdä v7.5 päivityksen rulla tiensä. Microsoft väittää, että tämä julkaisu on "kansan-first" asenne, joka keskittyy moniajo, integroitujen sovellusten, paremmin Mobiiliselaus, sekä yksilölliset työkalut, kuten integroitu sosiaalisen verkostoitumisen ja keskustelun langat yhdistävät ihmisiä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Onko Sparc T4 liian vähän liian myöhään?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GjYDmYyLWI/Is-the-Sparc-T4-Too-Little-Too-Late:

packetrat kirjoittaa "Ars Technica raportoi maanantaina julkaisemaa Sparc T4, ja miten se lopulta (lähes 20 vuotta muutkin) tuo out-of-toimeksiantojen Sun SPARC ... er, Oracle Sparc. Mutta vertailuarvot, että Oracle on heitetään ylöspäin (yllätys) on hämärää, että prosessori on edelleen valitettavan takana uusinta, ja se palvelee lähinnä paikkamerkkinä pitää jäljellä Sparc käyttäjän tukikohta defecting Intel - vaikka Oracle myy perustuvien Intel ja Oracle Linux. Oikeilla vertailukohtia, minun minibussilla päihittää Maserati. T4 on tila-auto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 120Hz virkistystaajuuden, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa on myydä noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


US Military tavoittelee yhteistyöstä kieltäytyviä Biometrinen Paikannusteknologia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/54c0FcCfZYw/US-Military-Seeks-Non-Cooperative-Biometric-Tracking-Technology:

Nimetön lukija kirjoittaa "mielenkiintoinen artikkeli tulevista ponnisteluista puolustusministeriön biometristen ominaisuudet ja kyky ei-yhteishankkeen tag, seurata ja paikallistaa yksilöitä eri sotilaallisen UAV alustoille. Lainaten Wired:" [] Army vain kädellä ulos puolen tusinaa sopimukset yrityksille löytää kasvot ylhäältä, seurata tavoitteiden ja jopa spot "kontradiktorinen aikomus." "Jos tämä toimii, meillä on mahdollisuus seurata ihmisiä jatkuvasti laajoilla alueilla", sanoo Tim Faltemier, lyijy biometriikan tutkija Jälkeläiset Systems Corporation, joka äskettäin voitti yhden armeijan sopimuksia. "Kaveri voi mennä sillan alla tai talon. Mutta kun hän tulee ulos, me tiedämme, se oli sama mies, joka meni sisään ""


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Terveydenhuolto Laki valittanut korkeimpaan oikeuteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nqCZb7S0WFg/Healthcare-Law-Appealed-To-Supreme-Court:

26 valtiota ja pieni liiketoimintaryhmä on jätetty erillinen vetoaa Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen pyytäen heitä lyömään Obaman 2010 terveydenhuollon laki. Elokuussa vetoomustuomioistuin Atlantassa päätti, että yksittäisten vakuutus vaatimus oli perustuslain vastainen tehden lähes varmaa, että lakiesitys menisi korkeimpaan oikeuteen. Valitse artikkeli: "Obaman hallinto alkuviikosta sanoi sen hylännyt pyytää koko Yhdysvaltain vetoomustuomioistuin jo 11. Circuit tarkistaa elokuussa päätöksen, jonka kolmen tuomarin paneeli tuomioistuimen todettua vaatii vakuutuksen vastaiseksi. Päätöksessä selvitetään tien hallinnon mennä korkeimpaan oikeuteen. hallinto on sanonut uskoo lain pidetään kiinni oikeudessa kun vastustajat sanovat, että se edustaa vastainen tunkeutuminen liittovaltion valtaa. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia isoveli C5 mobiili-ja esittelemme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta siihen kuuluu vakio 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Kaapeli Teollisuuden La Carte syötti ja kytkin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fJx_n711pbk/The-Cable-Industrys-a-La-Carte-Bait-and-Switch:

jfruhlinger kirjoittaa "Vuosia kaapelioperaattorit ovat vaatineet, että la carte hinnoittelua, jossa käyttäjät voivat valita kanavia he haluavat, heikentäisi sekä niiden omien liiketoimintamallien ja olemassaolo tärkeä mutta vähemmän katselin kanavia hetkellä kääritty nipuiksi. Se miksi se oli yllättävää kuulla, että suuret kaapeli-yritykset ovat yksityisessä pyrkii tarjoamaan la carte hinnoitteluun. Mutta kun tarkastelemme yksityiskohtia, se näyttää enemmän syötti ja kytkin: ne vähemmän kanavia (joka maksaa kaapeli yrityksille niiden paikka Dial) kuitenkin kytköksissä paikallisten asemien kaapelin yritykset ovat velvollisia antamaan, kun taas tyyris urheilukanavia (mikä kaapeli yritykset joutuvat maksamaan) tulee HBO kaltaisia ​​lisäpalveluja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsung Liitosten riveissä Android Toimittajat Licensing Microsoftin patentteja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSSpKxat5xc/Samsung-Joins-Ranks-of-Android-Vendors-Licensing-Microsoft-Patents:

theodp kirjoittaa "GeekWire raportoi, että Microsoft ja Samsung ilmoitti juuri patentin lisenssisopimuksen, joka antaa Samsungin oikeudellisen kattavuuden sen käytöstä Googlen Android OS sen älypuhelimissa. Under sopimuksen, joka kattaa sekä matkapuhelimet tablets, Microsoft sanoo, että se saa määrittelemätön rojalteja jokaiselle Android laite, Samsung myy. Microsoftin aiemmin iski samanlainen patentti käsitellä HTC, jonka mukaan Microsoft on kuulemma saa $ 5 jokaista Android luurin HTC myy. Tämä viimeisin käsitellä lehtien Motorola Mobility, jolla Microsoft on tällä hetkellä riita, koska Ainoa merkittävä Android älypuhelin valmistaja Yhdysvalloissa ilman lisenssiä Microsoftin patentteihin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon Kindle Palo pinnat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ql-ruJEbWX0/Amazon-Kindle-Fire-Surfaces:

MrCrassic oli ensimmäinen useista ehdottajaa kirjoittaa noin tulta: "Näyttää siltä, ​​toinen kilpailija on liittynyt taistelu tablet markkinaosuutta. Amazon julkaisi tiedot sekä kuvia uusimman tarjoamalla, tulta, joka varmasti kääntää päät klo 199 dollaria. kuitenkin, etten myy Nook väri tai iPad ihan vielä. Valitse artikkeli: "tulta ei ole upotettu kamera tai mikrofoni. Laite tarjoaa Wi-Fi-yhteyden, mutta ei 3G-yhteys, ja mukana tulee 30 päivän ilmainen kokeiluversio Amazon Prime, yhtiön 79 dollaria-vuoden jäsenyys palvelu, joka sisältää videon ja vapaa kahden päivän merenkulkuun. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.