onsdag den 28. september 2011

Sharp suurin LCD HDTV yltyy entisestään, sillä uusi 80 tuuman malli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/27/sharps-biggest-lcd-hdtvs-get-even-bigger-with-a-new-80-inch-mod/:


Kun on iso ole tarpeeksi iso? Ilmeisesti kun on Sharpin "spectacularge" 70-tuumainen AQUOS LCD HDTV , joka otettiin käyttöön aiemmin tänä vuonna, ja on nyt ylitetty uusi 80 tuuman malli yhtiö osoitti pois tänään. LC-80LE632U ei Elite merkkituotteita malli, mutta se tuo kaikki ominaisuudet sen pienemmän veljensä mukaan lukien täydellinen LED-taustavalo, 120Hz motion käsittelyä, sisäänrakennettu WiFi ja palvelujen saatavuutta, kuten Netflix ja vudu. Kaikki tämä on mukavaa, mutta se standout ominaisuus on, että ylimääräinen kuva-ala, joka voi olla sinun 5499 dollari (MSRP) kun se alkaa Toimitus lokakuun alussa. Ennakkotilauksesta jo popping sub-$ 5k hintoja, jos tarvitset iso näyttö ja voi mennä projektio reitti (eteen tai taakse) Tämä voi olla hyvä arvo - tarkista yksityiskohdat lehdistötiedotteessa tauon jälkeen .

Jatka lukemista Sharpin suurin LCD HDTV yltyy entisestään, sillä uusi 80 tuuman malli


Sharp suurin LCD HDTV yltyy entisestään, sillä uusi 80-tuumainen malli alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 27 syyskuu 2011 20:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar