onsdag den 28. september 2011

On aattona tulta Launch, Amazon Viestejä Strange "NYC Test" videosi YouTubeen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3OKSCv-z9nM/:

Screen Shot 2011-09-27 at 11.53.02 PM

Se voi vain olla yksinkertainen virhe, mutta se on mielenkiintoinen virhe kuitenkin.


Aiemmin tänä iltana, Amazonin Kindle YouTube sivu on päivitetty uusi video. Nimi? " NYC Test ". Ottaen Amazon järjestää lehdistötilaisuuden huomenna aamulla New Yorkissa paljastaa heidän uusi Kindle tablet, ilmeisesti tämä on syytä panna merkille. Mutta mitä outoa on sisältöä videon itse.


Ensimmäinen ajatukseni oli, että siellä on melko vähän palo - ehkä osoittaa tulta nimi meidän ensimmäinen raportoitu eilen. Mutta on olemassa myös yhtään laukausta kaikenlaisia ​​tablet laitteen tahansa, kuten Piotr Kowalcyk, joka näki videon, tiedonannot . Ja video on täynnä Hollywood-tähtiä. Ja se on täysin äänetön.


Outo, eikö?


Osoittautuu, video on kaksi vuotta vanha kokoelma tekemä Production House nimeltään PasterCITY Digital Red Digital Cinema Camera Company . Video osoittaa pois ominaisuuksia Red One kameralla, super-high-definition kamera, joka tukee päätöslauselmat 4096 vuoteen 2304 pikseliä - paljon pidemmälle standardin HD.


Joten mikä on video tekemässä Amazonin Kindle YouTube sivun nimi "NYC Test"? Vaikea sanoa. Mutta jos minun piti arvata, sanoisin, että ne voivat osoittaa tämän videon huomisessa lehdistötilaisuudessa keuliminen ominaisuuksia tulta. Ja se todella voi olla vähän enemmän kuin arvata. Miksi? Koska RIM näytti saman videon kun demoing BlackBerry playbook muutama kuukausi sitten. Tiedämme molemmat laitteet ovat hyvin samanlaisia ​​laitteistosuunnittelun näkökulmasta. RIM halusi keuliminen playbook voisi vallan nämä Red videoita viedä valkokankaalla. Ehkä Amazon näyttää päältä sama asia.


Löydämme ulos muutamassa tunnissa. Nyt löytää video alla (ainakin kunnes se on otettu alas):













Yritys: Amazon

Kotisivu:








Ingen kommentarer:

Send en kommentar