mandag den 17. januar 2011

Vihainen Linnut ja Parabolinen Instinct ihmisellä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PadnI2Abano/story01.htm:
Frankie70 kirjoittaa "Matt Ridley kirjoittaa Vihainen Linnut, iPhone peli (myöhemmin monille muille alustoille), joka on myynyt yli 12 miljoonaa kappaletta. Upea kehityskaari peli, mistä hämärtää Suomalainen iPhone app maailmanlaajuinen kattavuus - on lautapelejä, ehkä jopa elokuvia toimii - on todennäköisesti käsittämätöntä. Ridley pohtii, onko kehittyvä osa sen viehätystä. On jotain paljon tyydyttävämpi noin objektin jäljittäminen parabolinen ballistisia kehityskaari avaruuden halki kohti tavoitettaan kuin jompikumpi seuraavista suoran tai liikuttamiseen itse. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




ECOtality joukkuetta Sprint yhteydessä Blink EV latauksen verkko

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/ecotality-teams-with-sprint-to-connect-blink-ev-charging-network/:
ECOtality lyöttäytyi yhteen Best Buy muutama kuukausi sitten laajentaa verkostoa Blink EV latureita ja se on nyt vihdoin ilmoittanut, mikä yritys todella yhdistää verkkoon. ECOtality tulee luottaa Sprintin Command Center M2M-ratkaisu, joka käsittelee asioita, kuten valvontaa ja sähköisten maksujen ja anna ECOtality näyttää digitaalisen sisällön mainonta tai muita tietoja, joukossa monia muita verkkoon liittyvistä asioista. From loppukäyttäjän näkökulmasta, että myös sitä, että ihmiset voivat pitää katsella Blink verkon eri laitteiden, löytää laturit lähellä niitä GPS, ja saada ilmoituksia maksun keskeyttämistä tai loppuun. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä ECOtality joukkuetta Sprint yhteydessä Blink EV latauksen verkko

ECOtality joukkuetta Sprint yhteydessä Blink EV latauksen verkko perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 17:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Kaikki Autot Electric | lähde ECOtality | Lähetä | Kommentit

ARM Powered OLPC XO-1.75 Laptop on nopeampi kuin X86

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3PxowdEDEQ/story01.htm:
Charbax kirjoittaa "Ei vain virrankulutus puolittuu alle kaksi wattia ja hinta emolevyn alennetaan suorituskykyä seuraavan sukupolven OLPC kannettava on todella parempi käynnissä koko Fedora Linux verrattuna x86. Here's a video haastattelemalla OLPC: n teknologiajohtaja, Edward J . McNierney, jossa hän kertoo miten ja miksi OLPC maailmanluokan insinöörit tekevät muuttamisen prosessoriarkkitehtuuri. Jos OLPC XO-1 uhkasi Intel riittää käynnistämään netbook markkinoille ja on jo kaksi miljoonaa köyhää lasta kolmannen maailman maissa tähän mennessä XO -1,75 voivat auttaa aloittaa ARM-käyttöinen Linux kannettava markkinoilla. Luuletteko Fedora / Sokeri tekee, tai pitäisi OLPC houkutella Chrome OS ja Android ratkaisuja koulutuksen saada nopeammin apua isojen poikien Piilaakson tuomaan Linux-ohjelmistoja menestyksekkäästi seuraavasta miljardista tietokoneesta / kannettavan tietokoneen käyttäjiä? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




BenQ debytoida high-end EW2430, EW2430V LED näytöt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/benq-debuts-high-end-ew2430-ew2430v-led-monitors/:
BenQ: n monitorit voivat olla kaikki tulevat samasta kiiltävä musta muovi multaa kuin myöhään, mutta yhtiön astui asioita vähän sen uuden 24 tuuman EW2430 ja EW2430V "pystylinjaus" LED näytöt, joiden pakkaus jotkut high-end-silmälasit ja joissakin tarkempia näyttää ottelun. Chief joukossa silmälasit on VA LED-paneeli joka valvoa, jossa luvataan natiivi 3000:1 kontrastisuhde, minimaalinen valoa vuotaa, parempi katselukulma, ja todellinen 8-bittinen värimaailma muun etuja. Saat myös täyden valikoiman satamat (mukaan lukien kaksi HDMI ja neljä USB kunkin), pari 2W kaiuttimet ja joitakin lisätty ominaisuuksia, kuten "Älykäs Focus", "Super Resoluutio" ja "3D Noise Reduction" on EW2430V malli. Vielä ei ole sana hinnoittelusta, mutta voit etsiä molempia näyttöjä osuma Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella tässä kuussa, ja maailmanlaajuinen julkaisu asettaa seuraamaan joskus myöhemmin.

BenQ debytoida high-end EW2430, EW2430V LED näytöt perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Akihabara News | Lähetä | Kommentit

Kanada tutkii uusia rajoja Astroinformatics

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qC4Kx4PMJHc/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "useita tieteellisiä välineitä tähtitieteen tutkijoiden tietojen keräämiseen on kasvanut merkittävästi viime vuosina, mikä ennennäkemättömän määrän tietoa, joka edellyttää laaja varastointi ja käsittely valmiuksia. Kanadalaiset tutkijat ovat havainneet tapa kiertää tämä ongelma (PDF) uuden ratkaisun, joka yhdistää parhaat verkon ja cloud computing, jotta he voivat tehokkaammin saavuttaa tutkimus tavoitteensa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Valkoinen iPhone 4 näkyy Vodafonen Saksan inventaariojärjestelmän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Voisiko olla, että Apple ja Foxconn insinöörit ovat vihdoin löytäneet tavan hyödyntää ja sisältävät raaka-sokaiseva voima väri valkoinen? Viime olimme kuulleet, harvinaisin jäsen iPhone 4 klaani oli seuranta ja kevät '11 käynnistää - ja että olis riviin melko mukavasti laukausta olemme saaneet luotettavasta lähteestä osoittaa tänään uudet kirjaukset Vodafonen Saksan inventaario järjestelmä Weiss (valkoinen) iPhone 4s sekä 16 ja 32GB makuja. Tietenkään tämä ei välttämättä tarkoita Vodafone ei ole aavistustakaan, kun nämä puhelimet eivät näy niiden välittömässä läheisyydessä - ehkä he vain valmistelusta (ja toivoa) että se toteutuu ennen pitkää - mutta mitä se kannattaa, lähde sanoo odottaa käynnistää "pian". Jos sinulla muutaman sadan euron nurkissa, oletamme, että saat olla hyvä tapa bide aikaa kun odotat iPhone 5 aloittaa muutaman kuukauden, eikö?

Valkoinen iPhone 4 näkyy Vodafonen Saksan inventaariojärjestelmän perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 15:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Princeton tutkimus osoittaa, että helppo fontit tehdä asiat vaikeampi muistaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/princeton-study-shows-that-easy-fonts-make-things-harder-to-reme/:
Princeton tutkimus osoittaa, että helppo fontit e-lukija on vaikeampi muistaa mitä olet lukenut
Klikkaamalla läpi Odysseus ja ottaa vaikea muistaa, mitä se on Bloom söi aamiaista tai jopa juuri sitä mitä hän teki rannalla? Älkää syyttäkö James Joyce, syyttää teidän syttyä ! Princeton tutkimuksen "onni suosii rohkeaa (ja Kursivoitu)" (niiden painopiste) on osoittanut, että lukijat säilyttää tietoja varmemmin, kun ne ovat kiistäneet kanssa ns disfluent "fontit (kuten ylä yllä). Tämä sotii siinä uskossa, että helppolukuinen teksti on helpompi muistaa ja pitäisi antaa typografiset Titaanit jotain muuta miettiä sijoitettaessa tekstiä kun sivulla merkki kerrallaan.

Nyt, mitä tällä on tekemistä e-lukijat? Useimmat ovat jumissa normaalitekstinä, joita ei voi muuttaa ja laskea reilusti "sujuvaa" luokka - he ovat niin helppo lukea aivot pyörii alas. Ratkaisu on tietysti lisätä ja laajempi fonttien tuki laitteisiin, mitä haluaisimme nähdä riippumatta tieteellisten ansioiden. Siihen asti tulee kulkea yrittää pidät Kindle oudoissa kulmissa ja Pelttarin. Ehkä se auttaa. Tai sitten voisi vain laittaa alas Proust ja poimia joitakin Clancy.

Princeton tutkimus osoittaa, että helppo fontit tehdä asiat vaikeampi muistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Daily Mail | lähde Kognitio | Lähetä | Kommentit

Uhka Cyberwar Onko liian aggressiivisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VorJXNdSZTE/story01.htm:
nk497 kirjoittaa "OECD: n uusi raportti osoittaa cyberwar uhka on liian aggressiivisesti. paria Brittiläiset tutkijat ovat todenneet valtiot ovat todennäköisesti vain käyttää cyberattacks muita valtioita, kun jo mukana sotilaallisia toimia heitä vastaan, ja että alueellisten ja paikallisten toimijoiden, kuten terroristit ja yksittäiset hakkerit voi oikeastaan tehdä paljon vahinkoa. tohtori Ian Brown sanoi, "Meidän mielestämme kuvaavat asioita, kuten online-petoksia ja hacktivism kuin cyberwar on erittäin harhaanjohtavaa."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/universal-music-and-sony-releasing-singles-same-day-they-hit-the/:
Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä? Nöyrä sinkku on saanut uuden ampui elämän laajennus vuokrata sen hengitys kone, hieman ruokaa sen putkeen. Universal Music ja Sony ovat aloittaneet uuden politiikan nimeltään "On Air, myyntiin", joka tekee musiikkia singleä saatavilla samana päivänä kuin ne osuvat radioaaltojen teoriassa aiheutuvat tulva piratismia musiikin tekemisen saatavilla laillisesti nopeammin. Tietenkin ihmisten määrä todella kuunnella niitä radioasemille myös vähenemässä, ja onko ihmiset todella haluavat ostaa singleä vs. kokonaisia albumeita näinä päivinä jää nähtäväksi. Mutta hei, aiemmin on yleensä parempi kuin myöhemmin, eikö?

Universal Music ja Sony julkaisee singlejä samana päivänä kuin ne osuma radio, kukaan ostaa niitä? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 14:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde BBC | Lähetä | Kommentit

HTC 7 Pro nyt saatavilla O2 Germany, 22 € kuukaudessa tai € 599 edessä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/htc-7-pro-now-available-on-o2-germany-22-monthly-or-599-up-fr/:
Ei siksi, että meillä ollut mitään syytä epäillä O2 Germany's kimittää huomioon , mutta virallista lehdistötiedote ei helpottaisi meidän hieman huolestunut. HTC 7 Pro on nyt virallisesti Euroopan harjoittajan lähtöhinta 29 € alas ja 24 kuukauden 22,50 €. Jos haluat kopioida sananlaskun bändi-tuki pois nopeammin, se on myös saatavana € 599 kiinteän maksun - nämä molemmat ilman SIM-lukitus. Muualla maailmassa? Me kuvitella se on vain ajan kysymys ennen kuin HTC tarjoaa tätä kautta muita kanavia.

HTC 7 Pro nyt saatavilla O2 Germany, 22 € kuukaudessa tai € 599 edessä perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde phoneseven.de | Lähetä | Kommentit

DoE kehittää joustavia Lasi vahvempaa kuin teräs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u82u9CtAU7A/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Department of Energy Office of Science äskettäin kanssa yhteistyötä Lawrence Berkeley National Laboratoryn ja California Institute of Technology kehittää kimmoisa vielä taipuisana uudentyyppisen lasia, joka on vahvempaa kuin teräs. Aines voidaan myös valaa, ja se taipuu, kun niille stressiä eikä väsyttävä. Lasi on todella microalloy ja ominaisuuksia metalliset elementit kuten palladiumia. Tämä metalli on korkea "bulk-to-leikkausvoiman" jäykkyyssuhteet joka ehkäisee luontainen hauraus lasimaiselta materiaaleja. joukkue kehitetty materiaali uskoo, että muuttamalla eri suhteissa, he voisivat tehdä vieläkin vahvempaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.