mandag den 17. januar 2011

Lisätietoja emerge Applen A5 siru tulevista iPad 2 ja iPhone 5

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/more-details-emerge-on-apples-a5-chip-for-upcoming-ipad-2-and-i/:
Joten, AppleInsider on joitain uusia tietoa Applen seuraaja A4, joka puhuimme ylös viime viikolla , ja meidän lähteet sanovat, että se on paikalla. Erityisesti AI väittää, että Apple on siirtymässä dual-core SGX543 grafiikka, ylös A4 ainoa SGX535 GPU (tunnetaan myös nimellä PowerVR 535 ). Mikä on erityisen hienoa tämä liike on, että graafinen valta parannus on mitoitettu noin 4X nykyinen sukupolvi - joka totta 4X päätöslauselman iPad "Retina Display" päivitys näyttää paljon enemmän mahdollisuuksia. Olemme myös alkaneet nähdä 1080p HDMI-videoulostulo kuin "default" spec tänä vuonna sukupolven laitteita, joten ei ole mitään syytä Apple halua jäädä pois - etenkin Apple TV - ja näiden kahden grafiikka sydämiä voisi kahva, joka helposti. Sama valettu A4 merkkiä luotto tähän uuteen A5 tuotanto, mukaan lukien Applen omistama Intrinsity ja PA Semi , kun taas Samsung taas tehdä tuotannon tehtäviä. Mutta yksityiskohdat syrjään, olemme juuri innostunut leikkiä kaikki tämä uusi teho, kun se osuu tänä vuonna - ilmeisesti PSP 2 on huhuttu käyttää samaa grafiikkaa arkkitehtuuri entistäkin ydintä. Eikö Mooren laki grand juttu?

Lisätietoja emerge Applen A5 siru tulevista iPad 2 ja iPhone 5 perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 13:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AppleInsider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar