mandag den 17. januar 2011

Kinect + projektori = lisätyn todellisuuden tulipalloja (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/kinect-projector-augmented-reality-fireballs-video/:
Olemme nähneet hienoja lisätyn todellisuuden projektio ennen, mutta olemme harvoin voinut ottaa sen kotiin - nyt näyttää siltä, Microsoftin hakata-ystävällinen Kinect voi tuoda saman tempun kuluttajalle pelimaailmaan. Elliot Woods vei ajatusta Kinect voi kartta kolmiulotteista tilaa ja kierretty sen oman juoni päättyy - eli heittää perinteinen Street Fighter tulipallon räjäytykset, jossa on äänitehosteet. Mikä vaikuttava täällä, vaikka ei ole koko hänen Hadouken, vaan valo se on valmistettu - jokainen on virtuaalinen dynaamisen valon lähde valu valo huoneen todellinen esineitä luoda virtuaalinen varjoja pintojen törröttää. Kuulostaa ihanan, mutta jos et voi kääriä pään ympärille kaikki, että löydät kaikki kuuma tulipallo toiminta tarvitset video tauon jälkeen suunnilleen viiden minuutin rajan.

Jatka käsittelyssä Kinect + projektori = lisätyn todellisuuden tulipalloja (video)

Kinect + projektori = lisätyn todellisuuden tulipalloja (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Luo Digital Motion | lähde Kimchi ja Chips | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar