mandag den 17. januar 2011

Toyota työskentelee uudenlaisen sähkömoottori vaivaa paeta riippuvuuden harvinaisten maametallien

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/toyota-working-on-new-type-of-electric-motor-in-an-effort-to-esc/:
Toyota ei ole liian tyytyväinen yleistä pulaa harvinaisten maa mineraaleja ja Kiinan lähes monopolistinen ote maailman tuotannosta, joten se päätti toimia ennen kuin on liian myöhäistä. Yrityksen edustaja on mainittu sanoneen Prius valmistaja on kovasti työtä uuden sähkömoottorin muotoilu pitäisi merkittävästi vähentää (vaikka näennäisesti ei poista) tarve harvinaisten maametallien tuotannossaan. Sen lisäksi tehdään vähemmän hintojen haihtuvia aineita, uusi sähköinen pumppu odotetaan yleensä halvempia valmistaa. Lisätietoja ei ole vielä saatavilla, mutta toivottavasti tämä muuttuu klassinen esimerkki tarvetta jalostukseen innovaatio - että Prius C käsite ansaitsee joukko sisäosat, jotka voivat seurata sen bodacious ulkoa.

Toyota työskentelee uudenlaisen sähkömoottori vaivaa paeta riippuvuuden harvinaisten maametallien perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 04:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Associated Press (Yahoo! News) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar