mandag den 17. januar 2011

RIM laajentaa työkalut älypuhelimen muita alustoja, menee cross-platform?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-extending-tools-to-other-smartphone-platforms-going-cross-p/:
RIM laajentaa työkalut älypuhelimen muita alustoja, menee cross-platform?
Kuluneen vuoden aikana tai niin se on käynyt selväksi, että on olemassa parannuskeinoa CrackBerry addikti. Monille se on nimeltään iPhone , toisille se on Android , mutta silti toiset saavat heidän potkuja siirtyvät muilta alustoilta. IT-osastot kaikkialla maailmassa ovat rentouttava niiden sääntöjen ja saada vähän älypuhelin agnostinen ja nyt se kuulostaa RIM on ajatellut löytää tapa kiekon ne vasta suoraan teräinen käyttäjät takaisin entisiin tapoihin. RIM johtaja Pete Devenyi oli sanottavaa aiheesta:
BlackBerry on ja tulee jatkossakin olemaan hallitseva useimmissa yrityksissä, [mutta] se ei tule olemaan ainoastaan laite otetaan huomioon, että kuluttajilla on mahdollisuus tuoda omat laitteet ja IT-osastot ovat usein vuokraavat niitä sisään Joten on kysymys siellä. Onko näiden yritysten on hallittava näitä laitteita eri tavalla tai on olemassa mahdollisuus, että RIM laajentaa valmiuksia helpottaa näiden yhtiöiden hallita näitä laitteita myös? ... Jos oikein on laajentaa osajoukko [BlackBerry] suorituskykyä voi hallita muita laitteita, se ansaitsee keskustelu
Juuri nyt hän vain puhuu laitehallintaan, mutta jos tämä menee eteenpäin se voi olla merkki halukkuutta RIM siirtää joitakin sen omien palveluiden muihin laitteisiin. BBM Android ja iPhone? Tiedämme harvat saavat positiivisesti pyörryksissä tuohon (erittäin spekulatiivisia) mahdollisuus.

RIM laajentaa työkalut älypuhelimen muita alustoja, menee cross-platform? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 09:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Electronista | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar