søndag den 10. juli 2011

Laattatektoniikka vaikuttaa vaipan hot spot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qiTo1yPYLbk/plate-motion-affected-by-hot-spots.ars:


Mantle savupilviä-alueilla poikkeuksellisen Hot Rock, joka voi boolia kautta maankuoren luoda tulivuoria kuin Havaijin saaret-on ajatella vaikuttavan liikkeen mannerlaatat, mutta kiusanteko pois todiste tästä on ollut vaikeaa. Paperi julkaistiin Nature saattaa vihdoin olla vankan esimerkki savupilviä toiminnassa.


Työ vetosi seuranta lautaselle liikkeen avulla magneettinen lukemat. Maan magneettisten napojen yleisesti (mitattuna geologinen aikaa) kääntää itse, jolloin magneettinen pohjoisnapa mökkeily maantieteellinen etelänapa. Tämä suunta on vangiksi kiteitä magnetiitti, jotka on lukittu paikalleen kuin magma jähmettyy kallioon.


Koska Tämän prosessin tuloksena, raidat normaalin ja väärää napaisuutta rinnakkain levittää keskittyy meren pohjassa, jossa magma jähmettyy uusiin kuori. Koska koko planeetta kokenut saman magneettisen tapahtumia, vaihtelut leveys kunkin raita kertoo, kuinka suuren kiven kiteytyy kyseisenä ajanjaksona, joka puolestaan ​​kertoo nopeus levyn liikkuessa levittää keskuksissa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





LG Cinema 3D TV Hanki Full HD-tutkinto VDE

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IU8ElUyUwNY/LG-Cinema-3D-TV-Get-Full-HD-Certification-From-VDE:

i4u kirjoittaa "LG ilmoitti tänään, että Saksan VDE, yksi suurimmista tieteen ja tekniikan kanssa Euroopassa, on sertifioinut LG Cinema 3D-televisiot olla full HD 3D-tilassa. LG: n Film Kuviollinen Retarder (FPR) tekniikka, käytetään CINEMA 3D-televisiot, luo käsitystä 3D syvyys toimittamalla kaksi 540 linja kuvaa, yksi kumpaankin silmään, että sitten yhdistämällä kautta lasit luoda yhtenäinen 1080p kuvaa. ennakkoratkaisupyyntö VDE avulla LG kantaa täyden HD-rintanappi. On ei ole selitystä yksi miten VDE saapuu tämän päätöksen. Henkilökohtainen kokemukseni osoittaa melko suuri resoluutio ero FPR ja suljin lasin perustuva 3D-televisiot. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Uusi IMF Head sanoo Yhdysvaltain täytyy korottaa Velka Limit, tai kasvot "Nasty seurauksia"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-0hY7XOVGc/New-IMF-Head-Says-US-Must-Raise-Debt-Limit-or-Face-Nasty-Consequences:

fysdt kirjoittaa tähän mistä artikkeli ABC News: "Kansainvälisen valuuttarahaston uudeksi toimitusjohtajaksi esitetään todellisia ikäviä seurauksia" USA: n ja koko maailman taloudelle, jos Yhdysvallat ei voi nostaa lainaa rajan. Christine Lagarde, ensimmäinen nainen pää luotonanto laitos, sanoi haastattelussa lähettää sunnuntaina, että se aiheuttaisi korkojen nousua ja osakemarkkinoiden lasku. Tämä uhkaisi tärkeä IMF tavoite, joka on säilyttää vakaus maailmantalouden, hän sanoi. Yhdysvaltojen lainanoton raja on 14300000000000dollari. Obaman hallinnon virkamiehet sanovat Yhdysvaltain alkaisi oletuksena ilman sopimuksen 2 elokuu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Euroopan avaruusjärjestö luo miljardi pikselin kamera, kutsuu GAIA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/european-space-agency-creates-one-billion-pixel-camera-calls-he/:


Kun kuulemme nimi GAIA, muistimme automaattisesti zoomaa takaisin Whoopi Goldberg-ääninen Mother Earth kapteeni Planet. Tämä ei ole kovin GAIA, mutta siinä on tekemistä planeettoja. Back at vuosituhannen vaihteessa, Euroopan avaruusjärjestö kehitti kunnianhimoisen tehtävän kartta miljardi tähteä vuonna Linnunradan - 3D (lisää Joey Lawrence "Vau!"). Voit tehdä tämän, se värväsi UK-pohjainen E2V Technologies ja rakennettu valtava digitaalinen kamera koostuu 106 napakasti istuva Varauskytketty laitteet - suurin koskaan avaruusohjelma. Nämä luottokortti-muotoinen, hiuksista paksut laatat piikarbidin toimivat kuin pieniä galaktisen silmät, kukin tallentaa saapuvan valon kuin yhden pikselin. Ole riittävän vaikuttunut? Sitten pitää tätä: tähtien cam niin kaikki katselemisen "voisi mitata pikkukuvia henkilö on the Moon" - Maasta. Joo. Aseta lanseeraus Sojuz-Fregat joskus tänä vuonna, taivaalliset maanmittari tekee viisivuotisen kotiin Maan ja Auringon L2 Lagrangen piste, säteilevä sen outerspace löytöjä radio ruokia Espanjassa ja Australiassa - ja joskus tirkistelyn teidän naapurin ikkunassa.

Euroopan avaruusjärjestö luo miljardi pikselin kamera, kutsuu GAIA alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 15:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slashdot | lähde Euroopan avaruusjärjestö | Lähetä | Kommentit

Groupon Liikunta? Crowd Istuimet tuo Daily Deal-mallin Urheiluliput

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s0nD-Tl9M_Y/:

Päivittäin paljon sivustoja, noudattavat pitkälti tuntua he ovat täällä jäädäkseen, paljon Rocky Agrawal harmiksi, varmasti. Vai et hyväksy Rockyn tuulenpuuska virkojen viime kuussa Groupon ja sen palkatut taputtajat klooneja, Päivän tarjoukset malli ei ole täydellinen, ja se on varmasti arvoinen pyrkii varmista, että pienyritykset ja kauppiaat eivät ole pakotettu jäsentämiseen yksipuolinen suhteita Päivän tarjoukset sivustoja. Justin Cener, perustaja ja toimitusjohtaja Crowd istuimet , suostuu siihen, että päivän tarjous malli ei ole ihanteellinen kaikissa teollisuuden ja kauppiaiden ei pitäisi pakottaa malli vain siksi Päivän tarjoukset ovat muotia näinä päivinä.


Tästä huolimatta Cener luulee löytyi markkinarako, joka sopii hyvin päivän tarjous ja ryhmä ostaa malli: urheilu. Crowd Istuimet perustaja kertoi minulle, että hän ajattelee yritykset katoavaisilla inventaario voitettavaa eniten Päivän tarjoukset malli ja että urheilu on hyvä esimerkki: Jos liput sunnuntai-iltapäivään n jalkapallopeli mennä myymättä, kyseisiä lippuja ei voi olla vain myydään maanantaina. Ne liput ovat kadonneet. Hyvää.


Mitä enemmän yritykset tekevät rahaa täydentäviä tavaroita ja luoda ostot, jotka muodostavat rahaa menetetty alennus seistä tehdä muutakin kuin rikkoa jopa tällaisia ​​kauppoja. Yleisesti ottaen, kun alennus tulee ulos olevan 75 prosenttia tai enemmän, se menettää ehdotus, että kauppias - riippuen tietenkin siitä paljon tarjoajan leikata.


Päivän tarjous malli voi menestyä markkinarakoja, Cener sanoi, koska kyseessä on urheilu (ja oikeastaan ​​kaikki muut lippu-myynti liike - elokuvateatterit olisi toinen), ei voi olla "taattu yliannostus" tuottamat tulot täydentäviä lähteitä, kuten pysäköinti, myönnytyksiä, olutta, matkamuistoja, ja niin edelleen.


Niche painopiste on myös jalka varten Crowd Istuimet (etenkin edessä Groupon vihaajat siellä). Kun käyttäjä kirjautuu käynnistyksen n, ne rekisteröitymisestä ostaa urheilu - ja urheilu vain - verrattuna Groupon, jossa käyttäjä voisi olla kiinnostunut hieronta käsittelee tai ravintola käsitellään, tai elokuva käsittelee. Kohdistaminen markkinaraon voi myös käsitellä pitkäaikaisen arvo; Groupon tarjoukset ovat tulossa tunnetusti kyseenalaisia ​​keinona luoda uskollisia asiakkaita, mutta markkinaraon, Cener mielestä urheilun ystäville jo yltiöpäinen luonteeltaan. He myös olemaan kannustettava ryhtymään toistaa kävijät, koska he haluavat tukea niiden joukkueet ja saada niin paljon pelejä kuin mahdollista, varsinkin kun ne voivat hyödyntää erittäin edullisia tarjouksia.


Toinen kohta: Päivän tarjoukset sivustot eivät tee hyvää työtä välittää ylimääräistä arvoa kauppiaat ne kumppanin kanssa, minkä vuoksi Cener toivoo, että sisällyttämällä sosiaalisen median linkkejä joukkueiden Facebook ja Twitter sivuja, ja edistämällä sen käyttäjiä ", kuten "ja" Seuraa ", joukkueet voivat yhteydessä faneilleen omilla ehdoillaan. Crowd Istuimet myös "parhaat käytännöt" kauppiaita, jotka tarjoavat joukkueet neuvoja pitää uusia asiakkaita, kuten kannustamalla heitä ilmoittautua postituslistalle, tai kuten markkinointimateriaalin ja lentolehtisiä paikassa kupongin vaihto, tai jopa kutsuva Crowd Istuimet käyttäjät kautta Jumbotron opasteet.


Los Angeles-pohjainen käynnistyksen, joka alun perin käynnistettiin viime kuussa, tarjoaa alennuksia välillä 50 ja 90 prosenttia pois nimellisarvo urheilu. Tässä vaiheessa palvelu on saatavissa Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago ja Boston, mutta Cener sanoo, että hän haluaa jatkaa laajenee kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin Yhdysvalloissa


Siitä, miten se toimii? Käyttäjää kirjautumaan Crowd Istuimet ja vahvista sähköpostitse, whe


Saippua Media

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c6mEuc7aXB0/:

Oi Herra et osta minulle Mercedes Benz. Se, mitä ajattelen outoa matkaa me olemme meidän yhteiskuntaoppia. Käytetään olla, että voisin vain istua ja toivoa Mickey Mantle kotiin ajaa, ja totta tosiaan, se olisi siellä. Tehokas kompakti Swing tuottaa kaari toisin kuin kaikki muut, vielä nousee se tyhjennetään takakenttä seinään.


Jossain Perustasolla yritämme löytää kodin voimme investoida tuumaa sosiaalisen verkostoitumisen maisema näyttää on ravistettava Googlen uusi verkko tuote, mutta tavallaan se on tullut jähmettynyt. Monoliitti, Facebook, säilyy vahingoittumattomana. Kokeilu, Twitter, yhtä varma mitä se on, mutta varmoja sen arvosta. Mikä vasemmalle, Microsoft.


Se on tapa aikaista Tasoitus mitään pitkin asteikolla voittajia ja häviäjiä, mutta monet asiat ovat jo ilmeisiä. Plus on valloittanut mediaa, mutta entä sitten? Toisin kuin Apple, joka muutti median kanssa iPad Google on sivalsi tuore maalikerros sosiaalisesta chatista, joka oli Friendfeed ja edellyttäen kohtuullisen varmaa että työ panemme on saatavilla joitakin merkittäviä aikaa. Kannattaa panostaa stream ilmoitusten kuin me uudistaa meidän graafit vielä kerran.


Ilman yhdistämistä sitaattien Plus on enemmän interaktiivinen käsikirja itselleen kuin mitään häiritsevää. Google on aikaa ja motivaatiota saada kaikki niiden paikkaa ennen pelin käynnistämistä, ja olemme mukava tarpeeksi odottaa, kun tarkastamme meidän vanha tuttu puroihin nähdä, mitä meiltä puuttuu. Tällä kertaa olemme tekemisissä alustan, joka ei romahda kun Track on käytössä. Kysymys on, kun, ei jos.


Twitter on jo äänestänyt tässä kysymyksessä sulkemalla sen firehose Google Reaaliaikainen haku. Periaatteessa ei mitenkään saat Track luovutetaan sinulle lautasella, aivan kuten ei me myytävänä. Panoksena: Twitter on sosiaalisen ryhmän ja miten se voidaan mukauttaa sisällön stream. Kaikki puhuvat päällekkäisiä ympyröitä Plus puhuu samaa ongelmaa, kuinka saada signaalin muita tietoja kuin miten viileä Plus.


Onko Twitter on hinta, jolla se luolia? Ei oikeastaan. Toinen tällainen hinta on määrätty, kokonaisarvo koko markkinasegmentti romahtaa. Sanotaan Google hankkii Seuraa ja antaa meidän sitoa meidän sisältöä Stream Plus identiteetti yhdellä napsautuksella. Yhtäkkiä Facebook (ja Microsoft) on valtava ongelma, koska käytämme piireissä vanhentunutta Facebook henkilökohtainen kuvaaja taas myyneet Media mieltymykset eniten tarjoavalle.


Joten Facebook laskin isompi numero, joka olisi hylätty, koska Facebookin mittakaavassa. Edestakaisin, siihen pisteeseen, jossa numerot olisivat toistaiseksi pois läimäyttää että vain Microsoft oli varaa niitä ja mitä tarkoitusta varten? Joka sulkee jotka käsittelevät menettää AOL / TimeWarner kimpale sen arvosta. Käytännössä Twitter olisi hankkia iso kimpale joko yrityksen, joka haihtua tiivistä. Ja mitä he tekisivät, jos sopimus oli kaiken käteisellä? Mitään ostettavaa osaksi paitsi häviäjä huutokauppa.


Todennäköisemmin, Google jatkaa menestyä rakentaa ulos sen vaihtoehtoisen identiteetin kuvaaja alkaen (sosiaali) media ja siirtymässä sisällön yhdistäminen tilaa tuotemerkkejä. Mielenkiintoinen kokeilu on, mitä tapahtuu All My Children / One Life To Live käsitellä, jossa kaksi saippuat ovat siirtymässä iPad alustan. Miten he ansaita tätä ulkoneva 50 miljoonan dollarin tuotantokustannukset riippuu juuri sellainen Track tai @ Mainitse suuntaamalla Apple ilmoitti juuri kanssa, odota sitä, Twitter iOS 5.


Tulossa koska se ei juuri ajoissa uusi syksy, saippua media saattaa osoittautua syy Twitter pysyy riippumaton. Kun Netflix uutena upfronts, tuottajat käynnistää iPadilla ja bankroll tuotannon kanssa streaming tuonpuoleisessa. Se ei ole sattumaa, että ABC säilytetään IP


Weird Science huomaa ruusunvärinen olutta suojalasit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:



Jättäminen pahoillani "valitettavaa seksuaalisissa tilanteissa": Bonus Weird Science pistettä tästä esityksen otsikko , joka sisältää lauseen "ruusunvärinen olutta suojalasit." Lause tuli ulos selvityksen juomatapojen opiskelijoiden ja niiden kielteisiä seurauksia ", kuten krapulaa, taistelee, ja valitettavaa seksuaalisissa tilanteissa." Ellei jotain todella vakavaa oli tapahtunut, useimmat ihmiset, jotka olivat kokeneet kielteisiä seurauksia kirjoitti ne pois kuin yhden kerran kokemus, joka tuskin toistuu. Mutta opiskelijoita, jotka olivat myönteisiä sosiaalisia kokemuksia juoden voimakkaasti näytti ajattelevan hyviä asioita tapahtuisi uudestaan ​​seuraavalla kerralla ne ryypätä.


Naiset eivät faking sitä (tai ei ainakaan niin usein kuin miehet): Ne meistä, jotka noudattavat kansainvälisiä jalkapallo on myös ollut mahdollisuus tulla toimiva kriitikot, kuten kehittää sukellusta ja näennäinen tuska seuraa vähäisimmistä koskettaa. Kuten on käynyt ilmi, tutkijat ovat oikeassa kanssamme, määrittää nopeuden, jolla pelaajat osuu: 11,26 tapahtumista peli. Mutta, Naisten MM-kisat käynnissä, ryhmä tutkijoita North Carolina päätti vilkaista pelinsä , tuottaa kirjan "Arvio Injury simulointi International naisjalkapallon." Ensinnäkin, naisten osuu vain noin puoli määrä miehistä, ja vain 5,74 näennäinen vammoja peli. Ehdottomasti vammat, jotka määriteltiin verenvuoto tai riittävä lyödä pelaajan pois pelistä, vain osuus 0,78 niitä kuitenkaan viittaa jonkin verran faking käynnissä. Hyvänä puolena nämä kyseenalaista vammat eivät liittyneet voittaa alaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Shuttle Atlantis telakointiasemat International Space Station viimeisen kerran

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6gwzvXPeJNY/Shuttle-Atlantis-Docks-With-International-Space-Station-For-the-Last-Time:

BBC raportoi, video-, että sukkula Atlantis "on telakoituna Kansainvälisen avaruusaseman viimeisen kerran. Shuttle on tuonut vuoden elintarvikehuolto ja noin kaksi tonnia muita tarvikkeita ja varaosia ISS:" Missä Shuttle pysyy typistetty vähintään seitsemän päivää.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vuonna robottijalkapalloa, USA Team RoMeLa dominoi Robocup 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BBHMvxaFNw/In-Robot-Soccer-US-Team-RoMeLa-Dominates-Robocup-2011:

Narmacil kirjoittaa "US Team RoMeLa on pyyhkäissyt Robocup 2011, voitti ensimmäisen sijan sekä Kid koko ja teini koko piirejä. (Video) CHARLI, Amerikan ensimmäinen täysikokoinen autonominen humanoidi, onnistui myös korkeat pisteet ennätys Teen koko divisioonan. Darwin, Kid kokoinen robotti, beat Darmstadt Dribblers, edellinen maailman Champs, ja jatkoi finaaliin voittaa. " On oltava iloa Blacksburg tänään.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






HDMI ryhmä tiettävästi lopettamalla Mini DisplayPort-to-HDMI adapterit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/hdmi-group-reportedly-putting-a-stop-to-mini-displayport-to-hdmi/:


Jos olet ajatellut ostaa One Piece Mini DisplayPort-to-HDMI kaapeli tuoda vids vuodesta MacBook HDTV, voit saada sen nyt. Mukaan raportin TechRadar, ryhmä takana HDMI on päättänyt ne eivät täytä vaatimuksia, eikä niitä voida testata tai lisenssi yhteensopivuus. Heidän syntinsä? Ei ole mies HDMI liitin molemmissa päissä edellyttämällä spec, joka vain mahdollistaa dongles jossa kaikkien naisten liitettiin Mini DisplayPort ja HDMI saada työnsä tehtyä. Olemme yhteyttä ryhmä selvittää mitä on tekeillä, mutta vasta kuulemme takaisin voi olla viisasta pitää silmällä yhtäkkiä mustan pörssin kaapeli hinnoittelu kuten bensiini ennen iso loma.

HDMI ryhmä tiettävästi lopettamalla Mini DisplayPort-to-HDMI adapterit alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 13:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear , TUAW | lähde TechRadar | Lähetä | Kommentit

Google vetää co.cc aliverkkotunnuksia etsintää, tuo globaalin haittaohjelmat painajainen loppuun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:


Googlen ollut luova kyynel aikoina liikkuvan ulos uusia tuotteita ja uudistamalla vanhoja . Mutta on syytä lause "haku jättiläinen" on synonyymi Big G, ja se on aina työtä palata parempia tuloksia . Joskus se tarkoittaa säätämistä sen algoritmi estää SEO-pelaamista , muina aikoina se tarkoittaa pudottamista yli 11 miljoonasta sivustosta hakutuloksista, sillä yhtiö vain ei jarruttamaan. co.cc aliverkkotunnus. Google luokittelee sen "freehost" - se kuuluu korealainen yhtiö, joka tarjoaa ilmaisia ​​tai edullisia verkkotunnuksia, usein bulk-rekisteröity - ja sen jälkeen automaattisen skannauksen paljastui suuri osa haittaohjelmista-hosting sivustoja, päätti hangata koko paljon sen tuloksia. Tietenkin tämä on jotain käyttää ydinasetta torakat: se aiheuttaa paljon vahinkoja, kun taas teidän todellinen tavoite scurries sen seuraavaan piilopaikkaan. Silti haluamme Google hyvin sen urheasti haihatteleva tehtävänsä.

Google vetää co.cc aliverkkotunnuksia etsintää, tuo globaalin haittaohjelmat painajainen päättyi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink ExtremeTech | lähde Rekisteröidy , Google | Lähetä | Kommentit

Justin.TV: The Movie

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:



Vaikka historiallinen tarkkuus Facebook kerro-kaikki Social Network oli kyseenalainen, elokuva teki suunnattoman hyvin lipputulot . Ja Golden Globe-palkinnot ja Oscar. Nyt Hollywood tuottajat etsivät seuraava iso juttu noin tech-yritys. Seuraavaksi- Justin.TV.


LA-pohjainen tuotantoyhtiö Riche Productions on ostanut oikeudet on tarina kehittäminen ja perustaminen live videoiden suoratoisto käynnistyksen Justin.TV. Tausta, Startup perusti Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt ja Emmett Leikkaus, jotka olivat kaikki kaverit korkeakoulusta (Vogt meni MIT, toiset valmistui Yalen).


Ennen aloittamista Justin.TV Kan ja leikkaus perustettu online-kalenteri ohjelma Kiko, ja jopa sai rahoitusta Y Combinator. Valitettavasti tuote epäonnistui ja parin myi eBayssa noin 250,000 dollari.


Justin.TV sai alkunsa jo vuonna 2007 Kan livecasted elämästään kamera koukussa jopa reppu, joka oli ladattu akkuja ja modeemit, kerroit tuhansia katsojaa hänen jokaista liikettään. Se oli pohjimmiltaan alussa live stream aikakausi. Jopa Today Show otti ilmoituksen Kan n temppu.


Flash eteenpäin neljän vuoden Y Combinator tukema yhtiö on tullut yksi suosituimmista live streaming alustoille verkossa. Ja Justin.TV on poikinut muutamia yrityksiä, myös Instagram video , Socialcam, ja live-lähetyksenä peliportaali. Voit katsella TC Cribs ominaisuus Justin.TV toimistoon täällä.


Joten miksi Riche Productions, joka on tuottanut Starsky ja Hutch, Family Man, Bride Wars, ja monet muut hittielokuvia, päättää ostaa oikeudet tarina Justin.TV pois tuhannet muut menestyneet tech startup että on käynnistetty by college kids? Peter Riche kertoo meille yksinoikeudella haastattelun että verrattuna joihinkin edellisen elokuvia, jotka ovat profiloituneet Tech startup (eli Social Network), hän halusi löytää tarina, jossa menestys yrittäjätulon tech maailma on auttanut tuomaan perustaja ystävyyssuhteita lähempänä (toisin kuin vauhdittaa oikeusjuttuja).


On totta, vaikka komplikaatioita perustajajäsen käynnistyksen ja käsitellä kaikki haasteet, että aloitteleva yritykset kohtaavat tech avaruudessa; Kan, Seibel, Vogt ja SHEAR pysyvät läheisiä ystäviä. Ja kaikki ovat edelleen aktiivisesti osaa yhtiön ja osallistuu sen päivä-tänään toimintaa ja kehitystä.


Riche sanoo vieläkään ole varma mitä järkeä Justin.TV kannalta muoto pala, ja hänen yrityksensä on arvioida, onko elokuva tai televisio järkeä.


Vaikka se on vaikuttava, että Justin.TV kaverit ovat pystyneet kasvattamaan ystävyyden huolimatta siitä, että vuoristorata luoda ja ylläpitää käynnistyksen, minun täytyy kysyä, onko tämä tekisi elokuvaa, joka olisi saman asian kuin Social Network. En ole elokuvantekijä tai käsikirjoittaja, mutta draamaa ja konflikteja ei tunnu tärkeitä kehitettäessä laatu, kolmiulotteinen elokuva.


Kuten kollegani Alexia Tsotsis kirjoitti hänen alustavassa tarkastelussa on Socia


Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


IT Kriisit vs. loma: joskus se ei ole kaunis

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r_pkmnjxumk/IT-Crises-vs-Vacation-Sometimes-It-Isnt-Pretty:

CWmike kirjoittaa "On totta, että se on tullut olennainen liiketoimintaan, mutta menestyksekkään toiminnan tietotekniikkaosasto saa levätä yhden henkilön harteille. Kaiken kaikkiaan, lomat toimivat mini testejä osoittaakseen, jos laitos voi toimia, kun avain pelaajat ovat poissa. Se on teoria, joka tapauksessa. Todellisuudessa IT-osastot joskus reputtaa. tuloksiin voi olla joko koomisia tai osoittautua vakava herätys organisaatioille, jotka tarvitsevat parempaa Plan B. prime oman mielenterveyden pumppu ennen oma loma, Computerworld koottu tarinoita hyvä lomat Gone Bad. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Valta ihmisille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vfJt5Y6UU0c/:

Kun kirjoitan tätä, UPS piippaa raivokkaasti takanani yli murina puoliksi tusinaa diesel generaattorit kadulla ulkopuolella. Olen Internet kahvilassa Leh, kaupungin kätkeytyneenä laaksoa Himalajalta ympäröi 6000 metriä / 20000-jalka huiput, nopeasti kasvava Intian pääkaupunki pohjoisimman alueen Ladakhin . Se on selvästi outgrown sen sähköteho; sähkökatkot osui useita kertoja päivässä.


Sähköntuotanto on syvästi unsexy mutta syvästi tärkeä aihe kehitysmaissa. Teknologia on ahkerasti muuttamassa elämää ympäri maailmaa jopa kun luet tätä, mutta niukasti luotettavaa sähköä on massiivinen este jopa suurissa kaupungeissa, saati kaukana kylistä.


Ihmiset on erilaisia ​​epätäydellisiä ja kekseliäitä tapoja selviytyä. Olin kerran jokiveneellä Guatemalassa jonka päällikkö jaetaan vasta powered puhelin paristot asukkaan hajallaan pitkin jokea, ja kerätyt niiden vanhojen veloittaa kun hän palasi sivilisaation. Löydät myyvät pieniä aurinkovoimaan laitteiden kauko pienissä kaupungeissa kaikkialla Ugandassa, ja satunnaisesti microhydro generaattorit Himalajalla, ja ihmiset kaikkialla polttaa läpi suuren (myrkyllistä) määriä niukka (ja kalliita) diesel sähköntuottajille, kun niiden Valot sammuvat.



Mutta on parempi tapa: ja yhä on. Erityisesti olen ollut minun silmällä Fenix ​​International jonkin aikaa nyt. Heidän ReadySet akku on kaksi savukkeensytytin ja kaksi USB lähtöä ladata radiot, valot ja akut, ja voi itse ladata kautta aurinko, polkupyörällä tai seinään valtaa. Plus, he ovat äskettäin julkaissut universaali laturi , joka voi käynnistää melkein minkä tahansa litiumioniakun USB liitin. (Olisinpa tiennyt tämän ennen olin esitetään tällä matkalla, olisin voinut jättää molemmat minun kamera-akkulaturit kotona.)


Se paranee, ja wackier. Myös tämä BioLite kiuas että maksut kännykkäsi ja Bill ja Melinda Gatesin säätiö myönnettiin äskettäin $ 100000 projekti, joka pyrkii käyttämään maaperämikrobien valtaan polttokennot, joiden väitetään, voitaisiin rakentaa tyhjästä, muutamassa minuuttia, penniä . Minun on tunnustettava Olen vähän skeptinen, mutta otan katsomassa mielenkiinnolla.


Pitkällä aikavälillä tietenkin paikallinen mikrovoimateknologian hankkeet eivät riitä vakavaan taloudelliseen kehitykseen, tarvitaan tuntuvaa ja vakaata sähköverkon. Mutta sillä välin, pieni teho on paljon parempi kuin ei mitään, ja voi ja tehdä valtava ero. Joten tässä toivoen, että mikrobit ovat megahit.