søndag den 10. juli 2011

Kysy Engadget: ei mitään pelaamista kannettava tietokone on kunnollisen akun?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/ask-engadget-does-any-gaming-laptop-have-decent-battery-life/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tämän viikon Kysy Engadget kysely on tulossa meille Patrick, joka tarvitsee apua veljensä, ja myös todistaa hänen veljensä väärässä. Jos etsit lähettämään tiedusteluun oman, pudota meille viiva kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Veljeni on ostamassa kannettavaa tietokonetta ja haluaa pitkäkestoinen akku, mutta myös mahdollisuus pelata pelejä kuten Minecraft kohtuullisen grafiikka-asetus. Hänen nykyinen kannettavan saa noin kaksi tuntia kestävä akku ja hän pelaa Minecraft noin 15 kuvaa kohti sekunnin. määritelmää pitkäkestoinen akku "on epämääräinen, mutta ilmeisesti pidempään, sen parempi."



No, Patrick - Tässä on toivoen kollektiivinen lukijakunta kommentteja voi "antaa" sinulle "neuvoja" ja "veljesi." Emme vierasta ne.

Kysy Engadget: ei mitään pelaamista kannettava tietokone on kunnollisen akun? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 22:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar