søndag den 10. juli 2011

Pokemon suuntasi iOS, Android, Nintendo ei edelleenkään anna Jigglypuff noin viihdepelien

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/pokemon-heading-to-ios-android-nintendo-still-doesnt-give-a-j/:


Nintendo presidentti Satoru Iwata tehnyt ei epäröidä halveksuen casual mobiilipelaamisen aikana hänen pääpuheenvuoron GDC aiemmin tänä vuonna. Mukaan Executive, Nintendo ylläpitää itseään, jossa on samanlainen arvo poissa nykyisestä App räjähdys. Rovio luonnollisesti puuttui asiaan lausuman ja ampui takaisin, kuten niin monet tyytymättömiä hapsuiset eläimiä. Kun kaikki tämä otetaan huomioon, se oli hieman yllättävää kuulla, että Pokemon korttipeli on suuntasi iPhone ja Android-laitteisiin Japanissa tänä kesänä - onhan Nintendo ei omista osuutta suosittu hirviö-pohjainen franchising. Ennen kuin saat liian kiinni käsite Mario teidän iOS laite kuitenkin pitää kaksi asiaa mielessä - Ensinnäkin Nintendo vain omistaa noin kolmanneksen franchising. Toiseksi yhtiö nopeasti alas ammuttu ehdotusta laajentamista edelleen maailmaan puhelimen sovellukset. Ne 3DS pelejä aio ostaa itse, kun kaikki.

Pokemon suuntasi iOS, Android, Nintendo ei edelleenkään anna Jigglypuff noin viihdepelien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar