søndag den 10. juli 2011

Curtis Boirum n robotti automerkkeihin suuntaamaton unelmat (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/curtis-boirums-robotic-car-makes-omnidirectional-dreams-come-tr/:


Totta puhuen: olet todennäköisesti koskaan tavannut puolipallon suuntaamaton gimbaled pyörä että et pidä. Kumpikaan ei Curtis Boirum, grad opiskelija Bradley University. Edellä mainitut nuori älykkö on koonnut yksi visuaalisesti robotteja olemme nähneet jonkin aikaa, ja kun runkoa ei mitään kuumeta ja vaivautunut, liike ominaisuudet ehdottomasti on. Salaisuus on mustaa kumia pallonpuoliskolla, joka pyörii kuten ylä-ja varustettiin servot jotka pystyvät kallistaa koko mekanismi vasemmalle / oikealle / eteenpäin / taaksepäin. Mitä luonnossa on vain kuinka nopeasti nuo muutokset tapahdu - jotain kertoo, että koko "on penniäkään" juttu syntyi käyttää täällä. Head aikaisempien taukoa video todisteena.

Jatka lukemista Curtis Boirum n robotti automerkkeihin suuntaamaton unelmat (video)


Curtis Boirum n robotti automerkkeihin suuntaamaton unelmat (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 18:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde IEEE Spectrum , GerbilGod7 (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar