søndag den 10. juli 2011

Weird Science huomaa ruusunvärinen olutta suojalasit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:



Jättäminen pahoillani "valitettavaa seksuaalisissa tilanteissa": Bonus Weird Science pistettä tästä esityksen otsikko , joka sisältää lauseen "ruusunvärinen olutta suojalasit." Lause tuli ulos selvityksen juomatapojen opiskelijoiden ja niiden kielteisiä seurauksia ", kuten krapulaa, taistelee, ja valitettavaa seksuaalisissa tilanteissa." Ellei jotain todella vakavaa oli tapahtunut, useimmat ihmiset, jotka olivat kokeneet kielteisiä seurauksia kirjoitti ne pois kuin yhden kerran kokemus, joka tuskin toistuu. Mutta opiskelijoita, jotka olivat myönteisiä sosiaalisia kokemuksia juoden voimakkaasti näytti ajattelevan hyviä asioita tapahtuisi uudestaan ​​seuraavalla kerralla ne ryypätä.


Naiset eivät faking sitä (tai ei ainakaan niin usein kuin miehet): Ne meistä, jotka noudattavat kansainvälisiä jalkapallo on myös ollut mahdollisuus tulla toimiva kriitikot, kuten kehittää sukellusta ja näennäinen tuska seuraa vähäisimmistä koskettaa. Kuten on käynyt ilmi, tutkijat ovat oikeassa kanssamme, määrittää nopeuden, jolla pelaajat osuu: 11,26 tapahtumista peli. Mutta, Naisten MM-kisat käynnissä, ryhmä tutkijoita North Carolina päätti vilkaista pelinsä , tuottaa kirjan "Arvio Injury simulointi International naisjalkapallon." Ensinnäkin, naisten osuu vain noin puoli määrä miehistä, ja vain 5,74 näennäinen vammoja peli. Ehdottomasti vammat, jotka määriteltiin verenvuoto tai riittävä lyödä pelaajan pois pelistä, vain osuus 0,78 niitä kuitenkaan viittaa jonkin verran faking käynnissä. Hyvänä puolena nämä kyseenalaista vammat eivät liittyneet voittaa alaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar