søndag den 10. juli 2011

Saippua Media

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c6mEuc7aXB0/:

Oi Herra et osta minulle Mercedes Benz. Se, mitä ajattelen outoa matkaa me olemme meidän yhteiskuntaoppia. Käytetään olla, että voisin vain istua ja toivoa Mickey Mantle kotiin ajaa, ja totta tosiaan, se olisi siellä. Tehokas kompakti Swing tuottaa kaari toisin kuin kaikki muut, vielä nousee se tyhjennetään takakenttä seinään.


Jossain Perustasolla yritämme löytää kodin voimme investoida tuumaa sosiaalisen verkostoitumisen maisema näyttää on ravistettava Googlen uusi verkko tuote, mutta tavallaan se on tullut jähmettynyt. Monoliitti, Facebook, säilyy vahingoittumattomana. Kokeilu, Twitter, yhtä varma mitä se on, mutta varmoja sen arvosta. Mikä vasemmalle, Microsoft.


Se on tapa aikaista Tasoitus mitään pitkin asteikolla voittajia ja häviäjiä, mutta monet asiat ovat jo ilmeisiä. Plus on valloittanut mediaa, mutta entä sitten? Toisin kuin Apple, joka muutti median kanssa iPad Google on sivalsi tuore maalikerros sosiaalisesta chatista, joka oli Friendfeed ja edellyttäen kohtuullisen varmaa että työ panemme on saatavilla joitakin merkittäviä aikaa. Kannattaa panostaa stream ilmoitusten kuin me uudistaa meidän graafit vielä kerran.


Ilman yhdistämistä sitaattien Plus on enemmän interaktiivinen käsikirja itselleen kuin mitään häiritsevää. Google on aikaa ja motivaatiota saada kaikki niiden paikkaa ennen pelin käynnistämistä, ja olemme mukava tarpeeksi odottaa, kun tarkastamme meidän vanha tuttu puroihin nähdä, mitä meiltä puuttuu. Tällä kertaa olemme tekemisissä alustan, joka ei romahda kun Track on käytössä. Kysymys on, kun, ei jos.


Twitter on jo äänestänyt tässä kysymyksessä sulkemalla sen firehose Google Reaaliaikainen haku. Periaatteessa ei mitenkään saat Track luovutetaan sinulle lautasella, aivan kuten ei me myytävänä. Panoksena: Twitter on sosiaalisen ryhmän ja miten se voidaan mukauttaa sisällön stream. Kaikki puhuvat päällekkäisiä ympyröitä Plus puhuu samaa ongelmaa, kuinka saada signaalin muita tietoja kuin miten viileä Plus.


Onko Twitter on hinta, jolla se luolia? Ei oikeastaan. Toinen tällainen hinta on määrätty, kokonaisarvo koko markkinasegmentti romahtaa. Sanotaan Google hankkii Seuraa ja antaa meidän sitoa meidän sisältöä Stream Plus identiteetti yhdellä napsautuksella. Yhtäkkiä Facebook (ja Microsoft) on valtava ongelma, koska käytämme piireissä vanhentunutta Facebook henkilökohtainen kuvaaja taas myyneet Media mieltymykset eniten tarjoavalle.


Joten Facebook laskin isompi numero, joka olisi hylätty, koska Facebookin mittakaavassa. Edestakaisin, siihen pisteeseen, jossa numerot olisivat toistaiseksi pois läimäyttää että vain Microsoft oli varaa niitä ja mitä tarkoitusta varten? Joka sulkee jotka käsittelevät menettää AOL / TimeWarner kimpale sen arvosta. Käytännössä Twitter olisi hankkia iso kimpale joko yrityksen, joka haihtua tiivistä. Ja mitä he tekisivät, jos sopimus oli kaiken käteisellä? Mitään ostettavaa osaksi paitsi häviäjä huutokauppa.


Todennäköisemmin, Google jatkaa menestyä rakentaa ulos sen vaihtoehtoisen identiteetin kuvaaja alkaen (sosiaali) media ja siirtymässä sisällön yhdistäminen tilaa tuotemerkkejä. Mielenkiintoinen kokeilu on, mitä tapahtuu All My Children / One Life To Live käsitellä, jossa kaksi saippuat ovat siirtymässä iPad alustan. Miten he ansaita tätä ulkoneva 50 miljoonan dollarin tuotantokustannukset riippuu juuri sellainen Track tai @ Mainitse suuntaamalla Apple ilmoitti juuri kanssa, odota sitä, Twitter iOS 5.


Tulossa koska se ei juuri ajoissa uusi syksy, saippua media saattaa osoittautua syy Twitter pysyy riippumaton. Kun Netflix uutena upfronts, tuottajat käynnistää iPadilla ja bankroll tuotannon kanssa streaming tuonpuoleisessa. Se ei ole sattumaa, että ABC säilytetään IP


Ingen kommentarer:

Send en kommentar