søndag den 10. juli 2011

Justin.TV: The Movie

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:



Vaikka historiallinen tarkkuus Facebook kerro-kaikki Social Network oli kyseenalainen, elokuva teki suunnattoman hyvin lipputulot . Ja Golden Globe-palkinnot ja Oscar. Nyt Hollywood tuottajat etsivät seuraava iso juttu noin tech-yritys. Seuraavaksi- Justin.TV.


LA-pohjainen tuotantoyhtiö Riche Productions on ostanut oikeudet on tarina kehittäminen ja perustaminen live videoiden suoratoisto käynnistyksen Justin.TV. Tausta, Startup perusti Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt ja Emmett Leikkaus, jotka olivat kaikki kaverit korkeakoulusta (Vogt meni MIT, toiset valmistui Yalen).


Ennen aloittamista Justin.TV Kan ja leikkaus perustettu online-kalenteri ohjelma Kiko, ja jopa sai rahoitusta Y Combinator. Valitettavasti tuote epäonnistui ja parin myi eBayssa noin 250,000 dollari.


Justin.TV sai alkunsa jo vuonna 2007 Kan livecasted elämästään kamera koukussa jopa reppu, joka oli ladattu akkuja ja modeemit, kerroit tuhansia katsojaa hänen jokaista liikettään. Se oli pohjimmiltaan alussa live stream aikakausi. Jopa Today Show otti ilmoituksen Kan n temppu.


Flash eteenpäin neljän vuoden Y Combinator tukema yhtiö on tullut yksi suosituimmista live streaming alustoille verkossa. Ja Justin.TV on poikinut muutamia yrityksiä, myös Instagram video , Socialcam, ja live-lähetyksenä peliportaali. Voit katsella TC Cribs ominaisuus Justin.TV toimistoon täällä.


Joten miksi Riche Productions, joka on tuottanut Starsky ja Hutch, Family Man, Bride Wars, ja monet muut hittielokuvia, päättää ostaa oikeudet tarina Justin.TV pois tuhannet muut menestyneet tech startup että on käynnistetty by college kids? Peter Riche kertoo meille yksinoikeudella haastattelun että verrattuna joihinkin edellisen elokuvia, jotka ovat profiloituneet Tech startup (eli Social Network), hän halusi löytää tarina, jossa menestys yrittäjätulon tech maailma on auttanut tuomaan perustaja ystävyyssuhteita lähempänä (toisin kuin vauhdittaa oikeusjuttuja).


On totta, vaikka komplikaatioita perustajajäsen käynnistyksen ja käsitellä kaikki haasteet, että aloitteleva yritykset kohtaavat tech avaruudessa; Kan, Seibel, Vogt ja SHEAR pysyvät läheisiä ystäviä. Ja kaikki ovat edelleen aktiivisesti osaa yhtiön ja osallistuu sen päivä-tänään toimintaa ja kehitystä.


Riche sanoo vieläkään ole varma mitä järkeä Justin.TV kannalta muoto pala, ja hänen yrityksensä on arvioida, onko elokuva tai televisio järkeä.


Vaikka se on vaikuttava, että Justin.TV kaverit ovat pystyneet kasvattamaan ystävyyden huolimatta siitä, että vuoristorata luoda ja ylläpitää käynnistyksen, minun täytyy kysyä, onko tämä tekisi elokuvaa, joka olisi saman asian kuin Social Network. En ole elokuvantekijä tai käsikirjoittaja, mutta draamaa ja konflikteja ei tunnu tärkeitä kehitettäessä laatu, kolmiulotteinen elokuva.


Kuten kollegani Alexia Tsotsis kirjoitti hänen alustavassa tarkastelussa on Socia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar