søndag den 10. juli 2011

Vaikka Google + Kilpailu, Disco, Googlen hushed Viestit App, parantaa edelleen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CYDMP7xczuA/:

Se on yli kolme kuukautta, kun ensin rikkoi uutinen olemassaolosta Disco , ryhmä Viestit App tekemät Slide joukkueen sisällä Google. Google kieltäytyy edelleen puhua siitä. Mutta työ jatkuu kuitenkin. Tänään tuo versio 3 app - ja App on alkanut saada todella hyvä.


Vain hieman yli kuukauden kuluttua Disco oli päivitetty versioon 2.0 Push Ilmoitukset, nykypäivän päivittää tuo useita keskeisiä uusia ominaisuuksia. Suurin niistä on valokuvien jakamiseen, ominaisuus joka on nyt pakko saada kaikille konsernin messaging-sovellukset. Uutta on myös 1-to-1 chat-ominaisuudet. Mutta tärkein lisäykset voivat olla asioita Slide / Google yrittää tehdä auttaakseen erottamaan Disco muusta pakkaus. Nimittäin he ovat paistetaan Twitter ja Yelp yhdentymistä.


Kyllä, se voi tuntua oudolta varten App sisälle rakennettiin Google luottaa kahteen kilpailijoita, mutta ominaisuudet ovat mielenkiintoisia. Käyttämällä uusi "Tähti" komentoja, voit noudattaa viserrys rehuista sisällä Disco ryhmä ja nähdä kaikki päivitykset tililtä sisällä App. Voit myös soittaa jopa Yelp suosituksia ja arvosteluja suoraan sisällä sovelluksensa uusi ominaisuus. Lopuksi voit myös luoda kyselyn jokaiselle ryhmän käyttämällä Star vaihtoehtoja.


Disco mukana tulee myös kiva pikku bonus. Jos ystävät eivät vielä käytä Disco, voit silti vuorovaikutuksessa heidän kanssaan tekstiviestillä sisällä App. Ja app avulla voit tehdä tämän kanssa jopa viiden kaverin kanssa täysin ilmainen (vaikka oletan he voivat silti saada peritään vastaanottaa teksti).


Vaikka Google ei vieläkään puhua Disco, ehkä se on ihanteellinen vain antaa joukkueelle omia juttujaan. On selvää, että ne ovat iteroimalla nopeasti miinus kaikki valvontaa ne saattavat normaalisti saada mahdollisimman säännöllisesti ryhmän sisällä Google. Vain muutaman kuukauden, Slide joukkue on tuonut Disco päässä vielä toisen ryhmän Viestit asiakas, tulee todella hyvä.


Samaan aikaan, tiimi työskentelee myös muita sovelluksia, kuten Pool Party, ryhmäkuva jakaminen app . Olen pelannut noin kanssa, että viime viikolla, ja se on myös melko vankka. Jos dia joukkue yhdistää kaksi, se voisi olla todella mielenkiintoinen.


Tietenkin olen myös edelleen kiinnostunut näkemään, miten nämä Slide apps tehdä edessä Google +, joka tarjoaa paljon samat perustoiminnot. Google + Android on pois yli viikon nyt, ja se sisältää Huddle ryhmä-messaging app. G + iPhone jää tarkastelun, mutta tulee ulos pian - minun arvata olisi ensi viikolla.


Löydät disko App Storesta täällä tai Android Market täällä .












<

Ingen kommentarer:

Send en kommentar