søndag den 10. juli 2011

Hotwire leikkaukseen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpiG8DnFZ_s/:


Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , terveydenhuollon teknologian yritys, joka oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytäntöjen ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave.


Hotelli sänky on tyhjä tänään voi koskaan myydä uudelleen. Tämä oivallus johti Hotwire luoda häiritsevä malli, joka on antanut matkustavat hyviä hotellihuoneita. Osoittautuu, että on olemassa "sänkyä" ja "Suites" on eri lajiketta - Kirurgiset Suites / vuoteet - jotka ovat samanlaisia ​​ilmiöitä. Aivan kuten alkuun hotelleja harvoin ovat 100% varattu ja voi ansaita vähitellen tuloja muuten tyhjään vuodetta, Top kirurgiset tilat ovat samankaltaisia ​​dynaamisia. Tämä oivallus, johti National Surgery Network kehittää kansallista markkinapaikka kirurgisiin toimenpiteisiin. (Disclosure: National Leikkaus Network voi tulla asiakkaaksi oma yritys, Avado.com, minkä vuoksi olen niin sen tuntevat.)


Yli 1,5 miljoonaa amerikkalaista matkustaa ulkomaille joka vuosi lääketieteellisiin menettelyt mitä kutsutaan lääketieteellisen matkailun . Palvelut tyypillisesti vaatimukset lääketieteen matkailijoita sisältää valittavia menettelyjä sekä monimutkaiset erikoistunut leikkauksia kuten sydänkirurgia, hammaskirurgia, tekonivelleikkaus, ja kosmeettisia leikkauksia. Kuitenkin lähes kaikenlaisia ​​terveydenhuollon, mukaan lukien täydentävät ja vaihtoehtoiset hoidot, psykiatrian ja huonokuntoisille hoito houkuttelevat amerikkalaiset säästää jopa 90% off hoitotoimenpiteitä.


Yhdysvaltalainen terveydenhuollon tarjoajat ottaneet ilmoituksen niin on omarahoitukseen työnantajien ja terveydenhuollon suunnitelmia. Todellisuudessa useimmat ihmiset, jos saavat valita, mieluummin matkustaa lääketieteellisiin tarkoituksiin Tucson kuin Thaimaa säästää aikaa ja epävarmuus. Top kirurgiset tilat toteutuvat ne voidaan kilpailukykyisen hinnan ja on ylimääräistä kapasiteettia, joten ne ovat ryhtyneet ohjelma kotimaan lääketieteellisen matkailun. Sivutuotteena, jos noudatat sitä looginen äärimmäinen, on luoda kansallisia markkinoita ei-kiireellistä leikkausta, joka on perinteisesti ollut tiukasti paikallisia markkinoita. Koska USA Today äskettäin raportoitu , kustannukset yleisesti vaihtelevat terveydenhuollolle 600% tai enemmän (Lähde: muuta: terveydenhuolto ) ja samaa menettelyä ja samoja tuloksia jopa samassa kaupungissa puhumattakaan yhdestä toiseen.


Economics ajo nämä säästöt ovat yksinkertaiset:



  • Target tehokas, keskittynyt tilat - Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että lääkärit, jotka suorittavat menettelyjä suuria määriä myös parhaat tulokset. Toisaalta, sairaalat tekevät menettelyistä harvemmin usein ovat kalliimpia ja ovat tuloksia huonompi suurempi määrä tiloja. Tilat ja niiden esikunnat, jotka on järjestetty ympäri erityisesti erikoisuuksia (esim. sydämen menettelyt) voivat tarjota hoitoa tehokkaasti.

  • Yksinkertaistettu Maksu - kehittämällä kattava tapauksessa hinnat eniten menettelyjä, ne voivat vähentää hallintokuluja laskutukseen ja korvaamisesta. Potilaat eivät saa enää lukemattomia laskuja ja ns selitykset hyödyt jälkeen menettelyn. Koska NSN toimitusjohtaja Ken Erickson sanoo: "potilas ei enää murehtia jäävät ja saat yhden kirjeen sairaalat ja lääkärit jälkeen menettely ... ja se on kirjeen kiitos!"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar