mandag den 19. september 2011

Bionic omistajat kiukkuinen jonka kimeä ruikuttaa, lähde ääntä yhä mysteeri

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/bionic-owners-peeved-by-high-pitched-whine-source-of-the-sound/:

Bionic Kuulokeliitäntä

Raportit ovat olleet trickling in nyt muutaman päivän että Droid Bionic omistajat kuulivat kimeää vinkua toistettaessa Media takaisin kuulokkeilla. No, se näyttää turvallista sanoa Se on vakava kysymys. Motorola tukifoorumit ovat pullollaan tarinoita lävistyksiä taustan sävy ja äänekäs napsautukset äänilaitetta tulipalot ylös ja sammuu. Itse asiassa löydät kirjattu esimerkkejä ääniä lähde linkkiä. Toistaiseksi on epäselvää onko ongelma laitteisto tai ohjelmisto liittyvää, ja Motorola ei ole ollut paljon sanottavaa vielä. Olemme varmoja, että he liikkuvat suhteellisen nopeasti ongelman ratkaisemiseksi kuitenkin ennen Verizon tallentaa tulvii palautetaan puhelimia.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Jatka lukemista Bionic omistajat kiukkuinen jonka kimeä ruikuttaa, lähde ääntä yhä mysteeri


Bionic omistajat kiukkuinen jonka kimeä ruikuttaa, lähde ääntä edelleen mysteeri alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Motorola Omistajat Forum | Lähetä | Kommentit

Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/join-the-engadget-hd-podcast-live-on-ustream-at-5-30pm/:

Se on maanantai, ja olemme yhä täällä auttamassa, sillä voit kurkistaa tallennuksen Booth kun Engadget HD podcast menee mp3 klo 17:30. Palasimme meidän säännöllistä aikaa, joten kurkistaa live stream, chat ja aiheiden luettelon tauon jälkeen.

Jatkaa lukemista Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30


Liity Engadget HD Podcast elää Ustream klo 17:30 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 17:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Atlanta kasvava videovalvontajärjestelmä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rS4fXI76FsY/Atlantas-Growing-Video-Surveillance-System:

McGruber kirjoittaa "Atlanta sanomalehti raportoi kaupungin" Video Integration Center, "jonka avulla Atlanta poliisiosastolta hallita yli 100 julkisen ja yksityisen kamerat." Virkamiehet sanovat satoja tai tuhansia muita yksityissektorin kamerat lopulta rehu keskelle. " Mukaan Atlanta Poliisi säätiö, "Tämä tulee kasvamaan harppauksin viime vuosina. Tavoitteena tietenkin on, että koko kaupungin blanketed [kameroilla]."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikolla Google Wallet (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/a-week-with-google-wallet-video/:


Contactless maksut on jotain uteliaisuutta luottokortin teollisuus. MasterCardin PayPass on ollut noin parempi osa vuosikymmenen, mutta kauppiaiden ja pankkien keskuudessa näyttävät epäröivät hyväksyä teknologiaa tarvitaan, jotta järjestelmä toimisi, ja epäjohdonmukainen täytäntöönpano lisää sekavuutta - erityisesti asiakkaille. Googlen uusi matkapuhelimeen perustuvien Lompakko palvelu on mahdollista muuttaa teknologian nykyisestä asemastaan ​​kauppa Turkissa, jotta tulevaisuudessa kassalle mestari. Mutta toimiiko se? Vietimme viikon Lompakko-pohjaisia ​​Nexus S 4G käyttämällä laite maksaa aina törmäsimme MasterCard PayPass terminaaliin. Valitettavasti tämä ei ollut tarpeeksi usein, rajoittaa meitä vain kourallinen liiketoimien ensimmäisellä viikolla. Silti Google vasta alkavat Kauli palvelu ja vain rajoitetun valikoiman käynnistää kumppanien valmis lähtemään, on mahdotonta tarjota täydellinen tuomiota vielä. Hyppää ohi tauko sisällä tarkastella Google Wallet , mukaan lukien video palvelun toiminnassa, ja lyhyt katsaus mitä maailma kontaktittoman maksut voivat näyttää tulevaisuudessa.

Jatka lukemista viikolla Google Wallet (video)


Viikolla Google Wallet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 16:25:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Arduino Goes ARM

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2hhRb10vjOc/Arduino-Goes-ARM:

mikejuk kirjoittaa "koko maailma näyttää olevan menossa ARM suuntaan. uusimman version Windows 8 toimii ARM-prosessorit, Vadelma Pi on 25 dollaria ARM-pohjaista konetta ja nyt avoimen lähdekoodin Arduino alustan on uusi jäsen - ARM-pohjainen Arduino takia julkistetaan Maker Faire New Yorkissa. Due käyttää Amtel n SAM3U ARM-pohjainen prosessi, joka tukee 32-bittisiä ohjeet ja kulkee 96Mhz. Due on 256KB Flash, 50 Kt SRAM viisi SPI linja, kaksi I2C rajapintoja, viisi sarjaportit, 16 12-bittistä analogista tuloa ja enemmän. Tämä on paljon tehokkaampi kuin nykyinen Uno tai Mega. kuitenkin, se ei ole kaikki voitettavana - 3.3V käyttöjännite ja eri I / O-portit ovat menossa luoda joitakin yhteensopivuusongelmia. Ehkä Intel pitäisi alkaa pelätä alapäähän prosessorin maailman. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Atlas ottaa lämpöä sulatukseen Glacier Claim

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/l_6-vvHaXus/Atlas-Takes-Heat-For-Melting-Glacier-Claim:

dtjohnson kirjoittaa "" Times Atlas of the World "väittää, mutta julkisuus sen uusin painos, että ilmaston lämpeneminen on muuttanut 15 prosenttia Grönlannin entinen jään peittämä maa" vihreä ja sula. " Nyt kuitenkin tutkijat Scott Polar Research Institute sanoa näiden lukujen tietojen perusteella National Snow and Ice Data Center, ovat väärässä. "Viimeaikainen satelliittikuvia Grönlannista tehdä selväksi, että on itse asiassa edelleen lukuisia jäätiköitä ja pysyvää jäätä kansi jossa uudet ajat Atlas osoittaa jäätymätön olosuhteet ja syntyy uusia maita ", he sanovat kirjeessään, että on lähetetty Times. Toiset ovat huomauttaneet, että jos 15 prosenttia Grönlannin jääpeite oli menetetty, niin meri tasoilla olisi kasvanut 1 m ... mitä ei ole tapahtunut. Ehkä vielä toinen ilmasto kiista panimo. " Päivitys Sciencemag.com tarina kartoitetaan todennäköinen lähde virhe: 2001 kartan NSIDC havainnollistaa Grönlannin jääkenttä näyttämättä mitään reuna jäätiköt. Atlas toimittajat saattanut nähdä tämän kartan ja väärin se. Kertoo artikkelissa, "Nyt glaciologists jätetään yrittää selvittää, miten ei saa vähätellä merkitystä määrin jääkauden jäästä sulaa, mutta samalla korjata virhe."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Vuzix Wrap 1200VR Silmälasit voit seurata pään liikkeiden Vaikka You Game

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/kYxGEk0rbC8/:

Wrap 1200VR - Head-on

Etsitkö mukavaa pari uudet lasit? Entä silmälasit, jotka saavat sinut tuntemaan kuin olisit katsomassa 3D-sisältöä 75-tuumainen näyttö? No, se on aivan erityisestä pyynnöstä olet tehnyt mutta Vuzix on mitä etsit. Yhtiö julkisti tänään uuden parin virtuaalitodellisuus laseja kutsutaan Wrap 1200VR.


Nämä ovat lähes samat Wrap 1200 3D-lasit näimme elokuussa , mutta on erityisiä pää-tracking ominaisuudet pelaajille. WVGA näyttää edessä jokaisen on 800 × 480, mutta pystyy käsittelemään videotulon 720p, ja voidaan yksilöllisesti keskittyi kumpaankin silmään. Käyttäjä voi myös asettaa näytöt tilille ainutlaatuisesta pupillivälin.


Sikäli kuin että pää-tracking-tekniikan menee, se tulee kompassi ja yhdeksän sensoria. Uudet lasit tukea yli 100 nimeä 3D video ja / tai pään seuranta, mukaan lukien nimikkeet kuten COD: Modern Warefare, Fallout 3, ja pelkoa.


Jos pidät yhteydet tai jopa lasit, ei hätää. Vizux Wrap 1200VR mahtuu "mukavasti" suurimman silmälasien. Ja aivan kuten kun menet elokuviin ja isku että super cool pari RealD silmälasit, yhteystietosi pysyvät muuttumattomina.


Lasit yhteyden lähes mihin tahansa Windows kannettavan tai pöytätietokoneen, joka tukee Windows 7, Vista ja XP sekä 32-bittinen ja 64-bittiset versiot. Valinnaiset liitännät mahdollistavat myös yhteyden komponenttivideon laitteet, kuten PlayStation 3 ja Xbox 360: lle.


Jos sinulla on 600 dollaria annetun ympärillä ja ilman pelkoa näköisenä gadgetit pelle, tutustu Vuzix Wrap 1200 VR lasit saatavilla nyt Vuzix.com .








AT & T kuulemma puhuu kilpailijat noin omaisuuden myynti yrittää pelastaa T-Mobile käsitellä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:


On aivan liian aikaista kirjoittaa sen pois, tietenkin, mutta AT & T: n ehdotetun hankinnan T-Mobile on edessään varsin merkittäviä esteitä, jotka voisivat heittää iso jakoavain vuonna yhtiöiden suunnitelmia - ei vähiten joka on oikeusjuttu alkaen Yhdysvaltain oikeusministeriö. Nyt mukaan Blooomberg, AT & T on ennakoivasti puhuu useita pienempiä kilpailijoita noin myynneillä omaisuuden (eli 'taajuuksien ja tilaajia ") ja yrittää pelastaa paljon. Vaikka neuvottelut ovat kuvaillaan "alustava", AT & T on kuulemma jo päässyt ulos MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink ja jopa Sprint, vaikka Bloomberg huomauttaa, että tällainen myynti-off voi silti olla tarpeeksi hyvä DoJ. Kuten arvata saattaa, kaikki nämä yritykset ovat jäljellä äiti asiasta.

AT & T kuulemma puhuu kilpailijat noin omaisuuden myynti yrittää pelastaa T-Mobile käsitellä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Engadget Show on elää huomenna, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, ja enemmän!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:


Poika, on meillä vauhdikas show huomenna! Joidenkin mielestä on hieman liian vauhdikas, mutta ei meille, mies. Ja juu, me teemme sen elää uudelleen, koska se on vain, miten roll. Olemme kuvaat huomenna klo kahdeksantoista ET, ja jos et ole onnekas / local tarpeeksi liittyä mukaan hauskaa henkilö NYC, voit seurata kotoa täällä sivustolla.



Tulemme liittyi muusikko / internet tunne Jonathan Coulton, joka keskustelee hänen virus nousee kärkeen kitara-pelissä YouTube massat ja kohdella meitä tuttu laulu tai kaksi.



Otamme myös matkustaa Maker Faire in NYC katsomaan robotit, kilpa kilpikonna kuoret, palo hengitys rauta lohikäärmeitä, ja paljon 3D tulostimia. Ja Make: Live yhteistyö isännät Matt Richardson ja Becky Stern tulevat liittymään meihin elää studiossa keskustella joistakin heidän suosikki DIY hankkeita.



Sitten maksaa vierailun luovat Keepon, keskustella alkuperästä heidän suloinen pikku tanssia "bot. Tim vie matkalle Mean Streets of New York City Grace One sähkösähköinen pyöräillä ja Brian ponnahtaa vuoteen sammakon Manhattan sijainnin katsomaan yhtiön uusin toimialan kannalta käänteentekevä malleja.



Tilaa Show:



[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).

[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).

[ RSS M4V ] Lisää Engadget Näytä syötteen (M4V) omaan RSS-lukijaasi ja toimitettavaksi automaattisesti.

Engadget Show on elää huomenna, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon ja enemmän! alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:


Täydellisyys on kieltämättä ylevä päämäärä, mutta juuri siitä Shogun Bros pyrkii, on juuri ilmoittanut päivittää sen Chameleon X-1 pelihiiren. Saatavana kolmessa eri värissä, yhtiön "Perfect versiolla" sen peliohjain / hiiri tarjoaa tehostettua kumilla pinnoite parantaa pitoa, uuden ulkoasun Kaukosäätimen käyttö ja ehkä parasta, akku kestää pidempään. Muu kuin, että se on periaatteessa sama laite näimme takaisin joulukuussa, ja 5-portainen säädettävä 1600dpi optinen sensori, täynnä liuskekivi 16 painikkeet ja force feedback tukea. Shogun Bros ei julkaisee tätä täydelliseksi perifeerinen vasta 1. lokakuuta mutta voit ennakkoon yhden nyt Amazon, on 60 dollaria. Hit up lähde linkkiä tehdä ostoksen, tai siivu ohi taukoa ytimekkäitä lehdistötiedote.

Jatka lukemista Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon


Shogun Bros päivitykset Chameleon X-1 hiiri / peliohjain, heittää sitä varten ennakkoon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

RMS: "Onko Android todella vapaa ohjelmisto?"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xSSHz8EEs1w/RMS-Is-Android-Really-Free-Software:

Nimetön lukija huomauttaa artikkeli Richard Stallman The Guardian joka pohtii Android tulisi kuvata "vapaa" tai "avoin". Lainaten: "Google on noudattanut vaatimuksia GNU General Public License Linuxille, mutta Apache lisenssin muun Android ei vaadi lähdekoodin julkaisu. Google on sanonut koskaan julkaista lähdekoodin Android 3.0 (lukuun ottamatta Linux ), vaikka suoritettavia on julkistettu. Android 3.1 lähdekoodi on myös pimitetään. Siten Android 3, lisäksi Linux on ei-vapaita ohjelmistoja, puhdas ja yksinkertainen. ... Android on merkittävä askel kohti eettiset, käyttäjän hallinnassa, vapaa-ohjelmisto matkapuhelin, mutta on pitkä matka. Hakkerit työskentelevät Replicant, mutta se on iso työ tukemaan uuden puhelimen malli, ja on edelleen ongelma firmware. Vaikka Android-puhelimet ovat tällä hetkellä huomattavasti vähemmän huono kuin Apple tai Windows älypuhelimet, niitä ei voida sanoa kunnioittaa vapautta. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






PETA käynnistäminen Pornografia sivusto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Zfle-VrDsk/PETA-To-Launch-Pornography-Website:

People for Ethical Treatment of Animals suunnittelevat käynnistämisestä aikuisille suunnatun sivuston suojaa eläimiä yhdistelmän kautta eläinten kärsimystä materiaalia ja porno. En ole varma miten sekoittamista voittaa sydämensä, mielensä, tai tuhma bittiä, mutta Lindsay Rajt, PETA: n apulaisjohtaja kampanjoita, näyttää mielestäni on hyvä idea. Hän sanoo: "Olemme haluavat tavoittaa aivan uuden yleisön ihmisiä, joista osa on järkyttynyt graafisia kuvia, että ehkä he eivät ennakoida näe, kun he menivät PETA triple-X sivusto."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Do Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön saavat palkkaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoa (vieläkään tiedä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimet ovat esiintyneet joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollari.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria) kuin 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Haku Apollo 10: n "Snoopy"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AwfhCwGxYZE/The-Search-For-Apollo-10s-Snoopy:

astroengine kirjoittaa "Iso-Britannia johtama tiimi tähtitieteilijät tulevat käyttämään komeetta ja asteroidi-metsästyksen taidot jäljittää pala Apollo historiaa. Vuonna 1969 Apollo 10 teki kaiken ensimmäisenä kuuhun laskeutumisen (Apollo 11) ei, paitsi maa- kuun pinnalla. aikana Apollo 10 tehtävää, kuumoduuli, lempinimeltään "Snoopy" oli heitetään ja lähettivät auringon kiertoradalle - se on vielä uskotaan olevan siellä, 42 vuotta myöhemmin. "Olemme odottaneet haku kaari ylös 135 miljoonaa kilometriä koko, joka on valtava määrä tilaa tarkastella, "British amatööri tähtitieteilijä Nick Howes kertoi Discovery News." Olemme tietoisia laajuuden ja suuruuden tämän haasteen vaan ovat Twin Faulkes soveltamisalat auttaa metsästää yhdessä koulujen kanssa, sekä se, että me epäilemättä taas monia uusia havaitsee kuten komeettoja ja asteroideja tekee suuren tiede projekti myös. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Samsung Suunnitelmat Block iPhone 5 Koreassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XW0GuZ-ownk/Samsung-Plans-To-Block-the-iPhone-5-In-Korea:

c0lo kirjoittaa "oletetusti kosto sen Yhdysvaltain kilpailijansa jatkuvasti patentti haasteita globaaleilla markkinoilla, Samsung Electronics tavoittelee täydellistä kieltämistä myyntiin tulevan Applen iPhonen 5 Koreassa. Tämä on yksi Samsungin useita äskettäin avattu rintamilla patentti maailman Wars: Apple on haastanut Ranskassa 3 teknisiä patentteja ja vasta-haastoi Australiassa yli 7 teknisiä patentteja (jälkeen Apple "hyökkäävä" väliaikaisesti estetty Galaxy tab varten Australian markkinoilla). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.