mandag den 19. september 2011

AT & T kuulemma puhuu kilpailijat noin omaisuuden myynti yrittää pelastaa T-Mobile käsitellä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/atandt-reportedly-talking-to-rivals-about-asset-sales-in-effort-to/:


On aivan liian aikaista kirjoittaa sen pois, tietenkin, mutta AT & T: n ehdotetun hankinnan T-Mobile on edessään varsin merkittäviä esteitä, jotka voisivat heittää iso jakoavain vuonna yhtiöiden suunnitelmia - ei vähiten joka on oikeusjuttu alkaen Yhdysvaltain oikeusministeriö. Nyt mukaan Blooomberg, AT & T on ennakoivasti puhuu useita pienempiä kilpailijoita noin myynneillä omaisuuden (eli 'taajuuksien ja tilaajia ") ja yrittää pelastaa paljon. Vaikka neuvottelut ovat kuvaillaan "alustava", AT & T on kuulemma jo päässyt ulos MetroPCS, Leap Wireless, Dish Network, CenturyLink ja jopa Sprint, vaikka Bloomberg huomauttaa, että tällainen myynti-off voi silti olla tarpeeksi hyvä DoJ. Kuten arvata saattaa, kaikki nämä yritykset ovat jäljellä äiti asiasta.

AT & T kuulemma puhuu kilpailijat noin omaisuuden myynti yrittää pelastaa T-Mobile käsitellä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar