mandag den 19. september 2011

Engadget Show on elää huomenna, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon, ja enemmän!

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:


Poika, on meillä vauhdikas show huomenna! Joidenkin mielestä on hieman liian vauhdikas, mutta ei meille, mies. Ja juu, me teemme sen elää uudelleen, koska se on vain, miten roll. Olemme kuvaat huomenna klo kahdeksantoista ET, ja jos et ole onnekas / local tarpeeksi liittyä mukaan hauskaa henkilö NYC, voit seurata kotoa täällä sivustolla.



Tulemme liittyi muusikko / internet tunne Jonathan Coulton, joka keskustelee hänen virus nousee kärkeen kitara-pelissä YouTube massat ja kohdella meitä tuttu laulu tai kaksi.



Otamme myös matkustaa Maker Faire in NYC katsomaan robotit, kilpa kilpikonna kuoret, palo hengitys rauta lohikäärmeitä, ja paljon 3D tulostimia. Ja Make: Live yhteistyö isännät Matt Richardson ja Becky Stern tulevat liittymään meihin elää studiossa keskustella joistakin heidän suosikki DIY hankkeita.



Sitten maksaa vierailun luovat Keepon, keskustella alkuperästä heidän suloinen pikku tanssia "bot. Tim vie matkalle Mean Streets of New York City Grace One sähkösähköinen pyöräillä ja Brian ponnahtaa vuoteen sammakon Manhattan sijainnin katsomaan yhtiön uusin toimialan kannalta käänteentekevä malleja.



Tilaa Show:



[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).

[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).

[ RSS M4V ] Lisää Engadget Näytä syötteen (M4V) omaan RSS-lukijaasi ja toimitettavaksi automaattisesti.

Engadget Show on elää huomenna, Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon ja enemmän! alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 15:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar