mandag den 19. september 2011

Tutkijat käyttävät langatonta verkkoa seurata hengitys, voisi pelastaa ihmishenkiä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/19/researchers-use-wireless-network-to-monitor-breathing-could-sav/:


Kun Neal Patwari ja hänen tutkijaryhmä kehittänyt langattoman verkon pystyy näkemään seinien läpi , oletimme he yksinkertaisesti haluavat viljellä Alastor Moody kaltaisia ​​suurvaltoja. Osoittautuu, he olivat paljon tärkeämpiä asioita mielessään. Patwari ja hänen kollegansa Utahin yliopistossa on nyt kirjoitti uuden tutkimuksen, jossa he osoittavat, miten heidän motion havaita teknologiaa voitaisiin käyttää seurata hengitys malleja, sekä mahdollisesti avulla lääkärit voivat seurataan tarkasti potilailla, joilla on uniapnea tai vauvojen alttiita että kätkytkuoleman (SIDS). Voit tehdä tämän Patwari reclined siitä sairaalan sängyssä ja ympäröi itsensä kanssa 20 langattomia lähetin taajuudella 2,4 GHz, kuten kuvassa yllä. Hän sitten ajoitettu hänen hengitys noin 15 hengitystä minuutissa (keskikurssia lepää aikuinen), jonka hän mittasi hänen joukko solmuja ja hiilidioksidi seurata. Insinööri lopulta todettiin, että hänen järjestelmän algoritmi voisi mitata hengitys sisällä 0,4-0.2 hengitystä minuutissa - suhteellisen vähän virheitä, koska useimmat monitorit pyöristää lähimpään täyteen hengityksen. Patwari sanoo tämä kehitys voi tarjota ei-invasiivisia ja edullinen vaihtoehto laitteita käytetään useimmissa sairaaloissa, ja toivoo toteuttaa hänen tekniikkaa kotona itkuhälyttimet, samoin. Hän myöntää kuitenkin, että se todennäköisesti kestää vähintään viisi vuotta ennen kyseisen tapahtuu - niin älä pidätä hengitystä. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Tutkijat käyttävät langatonta verkkoa seurata hengitys, voisi pelastaa ihmishenkiä


Tutkijat käyttävät langatonta verkkoa seurata hengitys, voisi pelastaa ihmishenkiä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 syyskuu 2011 07:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar