mandag den 19. september 2011

Netflix äkillisesti jenkit poissa streaming-elokuvia "tallennettu" View

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/18/netflix-abruptly-yanks-unavailable-streaming-movies-from-saved/:


Netflix verkkosivuilla on yhtäkkiä muuttunut ( taas ), poistaen kaikki jonossa Watch hetkessä nimikkeitä, joita ei tällä hetkellä saatavilla näkyvistä. Aikaisemmin tuli tallennettu osassa jonossa, pitää paikka täynnä ja joskus osoittaa kun elokuva olisi lupa katsella uudestaan. Blogikirjoitus julkaistu jälkeen viittaa siihen, aktiivisia nimikkeitä luetteloon tehnyt asioita monimutkainen (mutta ei liian monimutkainen DVD jonoon, jossa Muistilista on edelleen), ja että kun he ovat näkymättömiä, ne eivät ole poistettu ja vielä uudelleen näkyviin kun (jos) otsikko on saatavilla stream uudelleen. Käyttäjiä hugging 500 kohteen raja niiden jonossa vielä ne Ghost otsikot aloittamisesta paikka, vaikka meille kerrotaan, että on korjattu lähipäivinä.



Jos haluat nähdä listan taas vain mennä sen yli tai jonossa ne levylle, hakkerointi Netflix osoittaa FeedFliks (yksi meidän suosikki vaihtoehto jononhallintaa sivustoja yhdessä InstantWatcher ) voi silti näyttää vanhentunut nimikkeet - toistaiseksi. Vain hieman neuvoja Netflix: Jos yrität näkyä arvostavansa miljoonia asiakkaita sinua odottaa jäämään kautta Q3 huolimatta hintojen nousu ja epävarma sisällön lisensoinnin tulevaisuudessa , jolloin mielivaltainen ja ennalta ilmoittamatta muutoksia tapaan me pääsy meidän data on väärä tapa tehdä se. Koska meillä on pakko miettiä, onko tämä siirto on vähemmän noin yksinkertaistaa ja lisää piileskelee Nimekkeitä jotka ovat menossa offline tapahtumat tai lähitulevaisuudessa.

Netflix äkillisesti jenkit poissa streaming-elokuvia "tallennettu" Näytä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 syyskuu 2011 19:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hakkerointi Netflix | lähde Netflix Blogi , FeedFliks | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar