mandag den 25. april 2011

Steve Jobs: "Emme seurata kuka tahansa"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QPlfkABosLU/Steve-Jobs-We-Dont-Track-Anyone:

fysdt kirjoittaa "Siellä on tietysti ollut paljon keskustelua viime viikolla paljasti, että IOS laitteita säilyttää helposti saatavilla tietokanta seuranta liikkeitä käyttäjien vuodelta käyttöönottoa IOS 4 vuotta sitten. kysymys on kerännyt huomiota Yhdysvalloissa luottamushenkilöt ja on ollut melko vahvasti valtavirran lehdistössä. Yksi MacRumors lukija sähköpostitse Applen pääjohtaja Steve Jobs pyytää lisäselvitystä asiaan, kun vihjaa siitä siirtyä Android jos riittävät selvitykset eivät ole näköpiirissä. Jobs kuulemma vastasi, kääntämällä pöydät väittämällä niin että Apple ei seurata käyttäjien ja Android tekee, kun viitataan tietoa IOS jakaa media "vääriä." Apple on nyt hitti-ryhmäkanteen oikeusjuttu yli sijaintiin seuranta kysymys.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Allen Telescope Array Sammuta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PepWCp5Ba68/Allen-Telescope-Array-Shut-Down:

SETIGuy kirjoittaa "Allen Telescope Array on laitettu horrokseen puutteessa varoja jatkaa toimintaansa. Suurin osa teknisen henkilöstön on lomautettu tai siirretty muihin hankkeisiin. On liian aikaista ottaa se kiinni, mutta horrostilasta vain kestää 6 kuukautta tai sitä ennen täysi sammutus on tarpeen. palaamassa täydellinen sulkeminen olisi kallista. On valitettavaa, että kaukoputki koskaan saanut rahoitusta rakentaa 350 lautasen antenni, joka tekisi siitä maailmanluokan väline. Nykyisessä 42-antennin tila, se ei ole riittävän merkittävä parannus verrattuna muihin kaukoputket houkutella riittävästi rahoitusta jatkamaan toimintaansa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tulevaisuuden auto-Computing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gUbul24QgE4/The-Future-of-In-Car-Computing:

Barence kirjoittaa "PC Pro on käynnissä kokoelma artikkeleita tarkastellaan tulevaisuuden auton Computing Technology. He keskustelevat siitä, miten älypuhelimet tulee ensisijainen auto-viihde, miten satnavs integroidaan hävittäjä-jet tyyli heads-up näyttää, miten autojen luo langattoman mesh-verkkojen, jotka varoittavat toisiaan tulevista viivästyksistä ja törmäyksiä. myös tutkia asiaa integroida kuljettajaa autojen päälle teillä. "Se on yksi asia ottaa älykkäitä autoja, jotka voivat puhua toisilleen ja reagoivat sen mukaisesti, mutta jos puolet autoista on tyhmä, se on toinen asia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lenovo 7-tuumainen Honeycomb tabletti tulossa Q4 mukaan vuotanut PDF, Le OS genetiikan hinata

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:


Hot annetun heels eilisen vuotanut 10,1-tuumainen ThinkPad tabletti tulee toinen mehukas makupala eräästä toisesta tuleva laite Lenovo. Tämä on minun seuraava raportteja, että PC-valmistaja on 7-tuumainen Honeycomb varustettu liuskekivi valmisteilla urheilu korkea resoluutio 1280 x 800 näyttö ja ARM tuplaydinprosessori. Liukuu myös ilmaisemaan "Lenovo perhe UI", mikä todennäköisesti tarkoittaa Le OS . Julkaisu on väitetään teilataan (yäk) Q4, mutta koska esiintyminen paikkamerkki kuvan ja se, että nämä esitykset ovat vähintään kuukauden ikäisiä, suurin osa tästä on muuttua. Silti toivomme Lenovo vie aikaa saada asiat kuntoon ja sen Honeycomb räätälöinnit, koska sen pieni erottaa yksityiskohtia, jotka tekevät kaikki ero orastavaa merellä näyttö-centric laitteita.

Lenovo 7-tuumainen Honeycomb tabletti tulossa Q4 mukaan vuotanut PDF, Le OS genetiikan vetämään alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Tämä on minun seuraava | Lähetä | Kommentit

Dell Precision M4600 ja M6600 silmälasit huomasi vuotanut käsikirja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/dell-precision-m4600-and-m6600-specs-spotted-in-leaked-manual/:

Dell Precision M4600/M6600 käsikirja

Koska ensin kurkisti uusi Sandy Bridge varustettu Dell Precision M4600 ja M6600 takaisin helmikuussa emme ole kuulleet paljon liikkuvien työasemien. Meillä ei ole vielä hintoja tai julkaisupäivää, mutta vuotanut käsikirja on vihdoin antanut joitakin silmälasit - ja CAD harrastajat tule pettymään. Sekä 15,6-tuumainen M4600 ja 17-tuumainen M6600 voidaan määrittää enintään Core i7 Quad Extreme 2920XM ja 32GB keskusmuistia. Pienempi, 6,3-kiloinen M4600 on vakiona 1GB AMD FirePro M5950 ja voidaan päivittää NVIDIA Quadro 2000m 2 Gt. Enemmän sikamainen 7,5 kiloa M6600 alkaa 2GB FirePro M8900 ja on eri vaihtoehtoja aina jopa 4GB Quadro 5010M. Molemmat koneet myös tulevat pakkaus kaksi USB 3.0 -porttia, pari USB 2.0-liitintä, eSATA-liitäntä, ja IEEE 1394-portti, joten voit runsaasti tilaa kytkeä kaikki ulkoiset asemat, kamerat, tieteelliset instrumentit sekä kissa-muotoinen hiiri cozies pikku sydämensä kyllyydestä.



[Kiitos, Wolf]

Dell Precision M4600 ja M6600 silmälasit huomasi vuotanut käsikirja alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Dell [PDF] | Lähetä | Kommentit

T-Mobilen rattikelkka tilapäisesti keskeyttää palvelun ensimmäisellä viikolla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/t-mobiles-bobsled-temporarily-suspends-service-in-first-week/:

Se on surullinen päivä rattikelkka n yksisilmäinen chat kupla hirviö, kuten T-Mobile on juuri ilmoittanut se väliaikaisesti suljin hiljattain VoIP-palvelu. Lausuma julkaistiin rattikelkka n Facebook-profiili paljasti se on "vapaaehtoisesti ja väliaikaisesti keskeyttää palvelun" sen viikon vanha app "varmistaa, että rattikelkka kokemus selvästi erotettavissa eikä sekoittaa ole luotu ominaisuus." Uutiset osuu erityisen sopimattomalla hetkellä, sillä Vivox juuri tehnyt oman ilmoituksen (upotettu tauon jälkeen) sanoi, että se tahdonvoimaa näennäisesti huono-onninen app. Ei sana vielä, kun palvelu on taas käynnissä, mutta tämä ei tiedä hyvää T-Mo: n kokeilu VoIP markkinoille.



[Kiitos, Elad]

Jatkaa lukeneisuus T-Mobilen rattikelkka tilapäisesti keskeyttää palvelun ensimmäisellä viikolla


T-Mobilen rattikelkka tilapäisesti keskeyttää palvelun ensimmäisen viikon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 14:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rattikelkka (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Wikileaks Tiedotteet Guantanamon vanki tiedostot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VYGnBWZ_0d8/WikiLeaks-Releases-Guantanamo-Prisoner-Files:

HungryHobo kirjoittaa uutinen, että Wikileaks on alkanut vapauttaa kokoelma 779 kuvaa, joissa vankeja Guantanamo Bayn pidätyskeskuksen leiri. "Yksityiskohdat kaikille vangituille julkaistaan ​​päivittäin yli ensi kuussa. ... Tuhatta sivua asiakirjoja vuodelta 2002-2008 ja ennennäkemättömiä jäsenten julkista tai tiedotusvälineiden tapauksissa enemmistö vangeista Guantánamossa - 758 ulos 779 yhteensä - kuvaillaan yksityiskohtaisesti muistioissa mistä JTF-GTMO, Joint Task Force Guantánamo Bayn Yhdysvaltojen Etelä Command Miamissa, Floridassa. Nämä muistiot, jotka sisältävät JTF-GTMO suosituksia siitä, vankien kysymyksessä olisi edelleen pidettävä, tai olisi vapautettava (siirretään kotiin hallituksille tai muille hallituksille) sisältää runsaasti tärkeitä ja aiemmin julkistamatonta tietoa, mukaan lukien terveystarkastukset, esimerkiksi, ja tapaukset Suurin osa 171 vankia, jotka ovat edelleen vangittuina, valokuvia (enimmäkseen ensimmäistä kertaa). " Reader rrayst toteaa, että erään tällaisen asiakirjan, jos käytät Casio F-91W rannekello, saatat olla jäsen al-Qaidaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: Network Security Auditing

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xamHxYVZt3s/Book-Review-Network-Security-Auditing:

brothke kirjoittaa "Network Security Tilintarkastus on mainostetut täydellinen opas tilintarkastus turvallisuus-, mittaus riskin ja noudattamisen edistämiseksi. Kirja elää jopa sen lupauksen ja kattava viittaus kaiken tietoturvan tarkastus koski." Lue alla muualla Ben katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Tietokone avaa Miehittämättömät Store Holiday

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mj-ReeWABrg/Computer-Opens-Unmanned-Store-For-Holiday:

tomhudson kirjoittaa "Walkato Times Uusi-Seelanti ilmoittaa, että joku unohti kertoa tietokonetta ei avata supermarket perjantaina lomalle." Noin puolet 24 henkilöstä, jotka tulivat supermarket maksetaan heidän päivittäistavarat käyttämällä itse-scan palvelu . palvelu lakkasi toimimasta, kun alkoholi on skannattu, vaatii toimihenkilö tarkistaa asiakkaan ikä, ennen kuin järjestelmä on auki. " Omistaja, herra Miller, oli sanonut "Ymmärrän hyvin hilpeä puoli ... mutta en halua joutua julkisuutta olla rehellinen. Se saa minut näyttämään hieman munapää." Sen sijaan ryhtyä oikeustoimiin, Miller toivoo, että ihmiset, jotka eivät maksa tekee oikein. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen aikana

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:


Elon Musk ei ole koskaan ollut yksi ujo alkaen tehdä rohkeita ennusteita , minkä vuoksi emme ole yllättynyt kuullessani, että hän on suuria toiveita tulevaisuuden avaruusmatkailua. Äskettäisessä haastattelussa Wall Street Journal, SpaceX perustaja sanoi hänen yritys "luultavasti" laittaa ihminen avaruudessa seuraavan kolmen vuoden toiveet lähettää matkustajien Mars seuraavien kymmenen 20 vuotta. Aiemmin tässä kuussa Myskin on yhtiö julkisti suunnitelmat "maailman tehokkain raketti," Falcon Heavy , vain muutamaa viikkoa ennen kuin saivat 75.000.000 dollaria NASA on jouduttaa kehitystä kaupallisen avaruuslennon hankkeita. Myskin näyttää, lähestyy nämä hankkeet lähes pyhä vastuuntuntoon. "Tulevaisuus, jossa ihmiskunta on siellä tutkitaan tähtien uskomattoman jännittävä tulevaisuus, ja innostava", hän selitti, "ja että me yritämme auttaa tekemään tapahtua." Pään ohi tauon nähdä koko haastattelu (tila Keskustelu alkaa noin 13:00 merkkiä).

Jatka käsittelyssä Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen aikana


Elon Musk sanoo SpaceX lähettää mies avaruuteen kolme vuotta, Mars kahden seuraavan vuosikymmenen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 13:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AFP (PhysOrg) | lähde WSJ | Lähetä | Kommentit

Geely McCar tulee sähkö skootteri vihaavat kävely

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:


Etsi käyttö jalat hankalaa? Katso Geely McCar, erittäin pienikokoinen, kaksiovinen auto, joka vielä onnistuu karkki sähkö skootteri takana. Geely, kiinalainen yhtiö, joka omistaa nyt Volvo, toivoo sinun käyttää sitä kaikkea golfista navigoimaan yhdyskuntarakenteen hajautumista ja läpikäymiseen Mall of America parkkipaikalla (ja sitten saatto itsesi Cinnabon kun olet sisällä). Auto itse on kaksi versiota: kaikki sähköllä yksi 12kWh akku, joka vaatii jopa 93 mailia maksu, ja hybridi iteraatio, joka lupaa jopa 31 mailia vain sähköä ja 373 on yhdistelmä kaasun ja sähkön . Skootteri taas voi kestää jopa 18 km - ja vaihtaa paikkaa pois pyörätuolista vammaisille. Koska debytoi Shanghain autonäyttelyssä ei ollut mitään sanaa siitä McCar Toimitamme yhdysvalloissa, miksi tämä järjestely lyö pakkaus oman skootteri - tai kuinka paljon McDonald's inhoaa tätä nimeä.


Geely McCar tulee sähkö skootteri vihaavat kävely perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 13:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technabob , DVICE | lähde Syntynyt Rich | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Miksi tiede on huono uravalinta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypLmoc3vZ14/Why-Science-Is-a-Lousy-Career-Choice:

Hugh Pickens kirjoittaa "Presidentti Obama oli raatihuone kokouksessa ole pääkonttorissa viime viikolla ja sanoi, että hän halusi kannustaa naisia ​​ja vähemmistöjä pyrkimään STEM tieteenalojen (Tiede, teknologia-, suunnittelu ja matematiikka). Kuitenkin Pastabagel kirjoittaa, että tarve amerikkalaisten opiskella varsi on yksi väsynyt pidättäytyy modernin amerikkalaisen politiikan ja paljon ihmisiä jo tutkimuksen tiedettä, mutta ne eivät toimi tieteen. "MIT gradientit ovat todennäköisesti päätyvät rahoituksen toimialalla, jossa quants ja kauppiaat ovat hyvin korvata, kuin puolijohdeteollisuuden jossa haamu ulkoistaminen Intiaan ja Aasiaan ripustaa heidän ylitseen koko työuransa. " Philip Greenspun lisää, että tiede voi olla hauskaa, mutta pitää uransa tiede kärsii verrattuna ammatteihin ja liike-elämässä. "Keskimääräinen tiedemies, että olen kohtaavat ilmaisee katkeruutta noin (a) matala palkka, (b) ei saa tarpeeksi luottoa tai viittaukset työnsä, (c) ei tiedä, missä seuraava työ on peräisin, (d) ei ole tarpeeksi rahaa tai työsuhdeturvaa mennä naimisiin ja / tai lapsia, "kirjoittaa Greenspun." Pyrkimys tieteellisen uran tuntuu niin järjetön, että vain ihmetellä, miksi kaikki nuoret amerikkalaiset tekisivät sen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Bizarre Pornoa Raid korostaa Wi-Fi yksityisyyteen liittyvät riskit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UPSA8nJ5rxc/Bizarre-Porn-Raid-Underscores-Wi-Fi-Privacy-Risks:

alphadogg kirjoittaa "makasi perhehuone kerroksessa hyökkäys aseita koulutusta hänelle huutoja pedofiili!" ja "pornographer!" kirvely kuin hänen tuore haavoja ja ruhjeita, Buffalo asunnonomistaja ei tarvinnut kauan selvittää syy aikaisin aamulla herätys siitä parvi liittovaltion agentit. Tämä uusi langaton reititin. Hän oli saanut kyllästynyt yrittää asettaa salasanan. Joku on käyttänyt Internet-yhteys, hän ajatteli. Toki tarpeeksi, että oli kyse. lainvalvontaviranomaiset sanoa asia on varoittava esimerkki. Heidän neuvonta: Salasana suojaa langattoman reitittimen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.