mandag den 25. april 2011

Geely McCar tulee sähkö skootteri vihaavat kävely

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:


Etsi käyttö jalat hankalaa? Katso Geely McCar, erittäin pienikokoinen, kaksiovinen auto, joka vielä onnistuu karkki sähkö skootteri takana. Geely, kiinalainen yhtiö, joka omistaa nyt Volvo, toivoo sinun käyttää sitä kaikkea golfista navigoimaan yhdyskuntarakenteen hajautumista ja läpikäymiseen Mall of America parkkipaikalla (ja sitten saatto itsesi Cinnabon kun olet sisällä). Auto itse on kaksi versiota: kaikki sähköllä yksi 12kWh akku, joka vaatii jopa 93 mailia maksu, ja hybridi iteraatio, joka lupaa jopa 31 mailia vain sähköä ja 373 on yhdistelmä kaasun ja sähkön . Skootteri taas voi kestää jopa 18 km - ja vaihtaa paikkaa pois pyörätuolista vammaisille. Koska debytoi Shanghain autonäyttelyssä ei ollut mitään sanaa siitä McCar Toimitamme yhdysvalloissa, miksi tämä järjestely lyö pakkaus oman skootteri - tai kuinka paljon McDonald's inhoaa tätä nimeä.


Geely McCar tulee sähkö skootteri vihaavat kävely perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 13:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technabob , DVICE | lähde Syntynyt Rich | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar